Güzel söz değil mi
Bana bile öyle söz etmedilerAşık Veysel oldu Türkülerle tüttürüyor resmenA
Güzel söz değil mi
Bana bile öyle söz etmedilerAşık Veysel oldu Türkülerle tüttürüyor resmenA
Eee parlak herif peşine düşeceğineBana bile öyle söz etmediler
Sayenizde
Aaa izle canım kaliteli oylarını bekliyorum akıllı şey seniYarışmadaki sahneni izliyim mi
Zevkimi sorgulamak senin ne haddine .ss@serhatt Senden soğur sanmıstım ama takım elbiseli halını görünce ondan soğuyup çöpçülük haline yoğunlaştı zevki ilginç @Forumdash
ıyy tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz....
İzleyip yorum yapacağım senin sahneye özelAaa izle canım kaliteli oylarını bekliyorum akıllı şey seni
Ever erkeklerde zevksiz oldunu unutmuşum oyüzden aliço @eskici ilgi alanına girdi @ForumdashZevkimi sorgulamak senin ne haddine .ss
Ben aliço değilimEver erkeklerde zevksiz oldunu unutmuşum oyüzden aliço @eskici ilgi alanına girdi @Forumdash
Dün tam birlik oluyordunuz @Forumdash abicimle ama ona evet sen faruk değilsin haklısın faruk bey deyince birliğiniz başlamadan bitti çok şükürBen aliço değilim
Niye seviniyorsun birlik olamamamızaDün tam birlik oluyordunuz @Forumdash abicimle ama ona evet sen faruk değilsin haklısın faruk bey deyince birliğiniz başlamadan bitti çok şükür
Bekliyorum aşkım 👄İzleyip yorum yapacağım senin sahneye özel
Hoştt :ssEver erkeklerde zevksiz oldunu unutmuşum oyüzden aliço @eskici ilgi alanına girdi @Forumdash
Sevişme sahnesi yazıyor senin sahnedeBekliyorum aşkım 👄
Kime karşı birlik olucaktınız bize Ama şimdi algımıza devam @ForumdashNiye seviniyorsun birlik olamamamıza
Bırakın artık şu algılarıKime karşı birlik olucaktınız bize Ama şimdi algımıza devam @Forumdash
Aaa ozaman neyin sohbetini yapacaz ayollBırakın artık şu algıları
DoğruSevişme sahnesi yazıyor senin sahnede
Başka konular bulAaa ozaman neyin sohbetini yapacaz ayoll
O zaman izlemişimdir muhtemelen daha önceden