Yoo niye zoruma gitsinZoruna mı gitti
Eee o zamanYoo niye zoruma gitsin
Bitireyim dedim maskeler zaten indi göreceğimi gördüm, uzatmamın anlamı yoktu.Oo bitti mi küslüğün Atacan bey Güzel görünüyor şehrin. Simcity ha, çook eskiden bir ara oynardım bu oyunu ama hâlâ oynanıyor muymuş bu oyunlar ya
Kardeşin sen yokken küsmüştü bana, konulara bile etiketlemiyordu zaten ne diye yorum yapacaktım
@xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem @bazinga devlet kanalımızın binasını da inşa ettik. Çok şükür 2 tane de anten diktim.
Ekli dosyayı görüntüle 78517
Biz lgbt falan bilmiyoruz, rengarenk bir ülkeyiz.Renkleri çok LGBT'li buldum. Hollanda mi bu ülkenin adı
Show logosu@xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem @bazinga devlet kanalımızın binasını da inşa ettik. Çok şükür 2 tane de anten diktim.
Senin projen işte tek adam olarak Ankara inşaa ediyorsun @xemrexxxHay Allah'ım proje konusu değil dedik ya ablacım.
Bitireyim dedim maskeler zaten indi göreceğimi gördüm, uzatmamın anlamı yoktu.
Yoklumda kütüklük etme onlar sana emanetOo bitti mi küslüğün Atacan bey Güzel görünüyor şehrin. Simcity ha, çook eskiden bir ara oynardım bu oyunu ama hâlâ oynanıyor muymuş bu oyunlar ya
Kardeşin sen yokken küsmüştü bana, konulara bile etiketlemiyordu zaten ne diye yorum yapacaktım
Teknolojiyi biraz geriden takip ediyorsunuz sanki?@xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem @bazinga devlet kanalımızın binasını da inşa ettik. Çok şükür 2 tane de anten diktim.
Diğer asılı tabela iyiymiş onu yapın logo sadeleşin artık.@xBUGRAx @sokak sanati @Çiğdem @bazinga devlet kanalımızın binasını da inşa ettik. Çok şükür 2 tane de anten diktim.
Bitireyim dedim maskeler zaten indi göreceğimi gördüm, uzatmamın anlamı yoktu.
Kardeşin hala yılan modunda laf sokmayı da ihmal etmiyor ama o ne olacakYoklumda kütüklük etme onlar sana emanet
İstanbul diyelim.Senin projen işte tek adam olarak Ankara inşaa ediyorsun @xemrexxx
Üzüldüm.. Bir program için bana karşı tavır aldı.Yoklumda kütüklük etme onlar sana emanet
Onlara verici anten diyoruz hala kullanılan bir teknoloji.Teknolojiyi biraz geriden takip ediyorsunuz sanki?
Kıskanmasak.Diğer asılı tabela iyiymiş onu yapın logo sadeleşin artık.
Yüreğim soğumadı..Kardeşin hala yılan modunda laf sokmayı da ihmal etmiyor ama o ne olacak
Dost tavsiyesi...Onlara verici anten diyoruz hala kullanılan bir teknoloji.
Kıskanmasak.
Yüreğim soğumadı..
Ortası sarı SHOW da iyi ama bu şekilde güzel bence, neden sevmiyorsun anlamadım. FOX da mesela kırmızı olmalı.Dost tavsiyesi...
İyi bir daha küs o zamanOnlara verici anten diyoruz hala kullanılan bir teknoloji.
Kıskanmasak.
Yüreğim soğumadı..