Survivor'un yeri ayrı, filmlerin yeri ayrı
Ben sadece üzülüyorum artık bu insanlara..oyunları sadece son turda açıp izlemek lazım oda kim kazandı diye çünkü aynı şeyi 10 kere başa alıp gösteriyorlar bunlarda izliyor
Survivor'un yeri ayrı, filmlerin yeri ayrı
Ben sadece üzülüyorum artık bu insanlara..oyunları sadece son turda açıp izlemek lazım oda kim kazandı diye çünkü aynı şeyi 10 kere başa alıp gösteriyorlar bunlarda izliyor
Kanalın Euro'su da çıkacak mı?
Kampüsün yüzölçümü caminin yüzölçümünün sadece 3-4 katı. Halkın cahilliğine şaşmamalı. Yeni ve daha büyük bir üniversite gerek bu ülkeye.
Bugünden itibaren çalışmalara başladım. Hadi hayırlısı.Buradan Sims şehirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Yok canım şimdilik düşünmüyoruz.Kanalın Euro'su da çıkacak mı?
Bu arada konuyu görmemiştim. Ülke çok iyi olmuş. Hele saraya bayıldım.
Eğitimli halk istemiyorum..Kampüsün yüzölçümü caminin yüzölçümünün sadece 3-4 katı. Halkın cahilliğine şaşmamalı. Yeni ve daha büyük bir üniversite gerek bu ülkeye.
Hangi sims??Bugünden itibaren çalışmalara başladım. Hadi hayırlısı.
Tüh.Yok canım şimdilik düşünmüyoruz.
Tabii saraylar yakışır bize. 😎
Eğitimli halk istemiyorum..
Hangi sims??
Bu da olur, doğru anlamışsın. Benim bunda da şehrim var.Tüh.
Hangi sims derken?
Ekli dosyayı görüntüle 99252
Şu değil mi işte.
------
Anam dur yanlış anlamışım. Sims oynamıyorum.
Oh iyi bari. Sims 4 oynuyordum da o insanı sıkıyor ya, bu iyi.Bu da olur, doğru anlamışsın. Benim bunda da şehrim var.
Nasıl sıkıyor ya, hile yazmadan mı oynuyordunOh iyi bari. Sims 4 oynuyordum da o insanı sıkıyor ya, bu iyi.
Ya çok oynamadım aslına bakarsak. Hile hurda işlerini hiç bilmem.🤦Nasıl sıkıyor ya, hile yazmadan mı oynuyordun
Hilesiz hurdasız oyun mu oynanırmış..Ya çok oynamadım aslına bakarsak. Hile hurda işlerini hiç bilmem.🤦
Oynuyordum da eskiden bu ara hiç yapmıyorum valla.Hilesiz hurdasız oyun mu oynanırmış..
Doğru yolu buldum diyorsun..Oynuyordum da eskiden bu ara hiç yapmıyorum valla.
Aynen ama yanlış yol taktikleri bulursam her an sapabilirim.Doğru yolu buldum diyorsun..
Şehrin son hali ne durumda?@bazinga programın için bekliyoruz şehrimize.
Bu konuda konuşmak istemiyorum..Şehrin son hali ne durumda?
Çıtayı bu kadar yükseltmem diğer şehirlere haksızlık olur.@bazinga programın için bekliyoruz şehrimize.
EyvallahÇıtayı bu kadar yükseltmem diğer şehirlere haksızlık olur.