Bebe gibi iki de bir küsecek değiliz.İyi bir daha küs o zaman
Bebe gibi iki de bir küsecek değiliz.İyi bir daha küs o zaman
O zaman da küsecek bir şey yoktu ortada da baktım sen çok alınganlık gösteriyorsun, uzatmadım konuyu seni kendi haline bıraktımBebe gibi iki de bir küsecek değiliz.
İstanbul diyelim.
Üzüldüm.. Bir program için bana karşı tavır aldı.
Aaa neydi konu ne programı Barışmıssınız zatende bir balta vurmak için kafasına soruyorumİyi bir daha küs o zaman
Survivor @mrt-06 Acun reisin aldığı reytingleri çekemiyordu, ben de haddini bildirmiştimAaa neydi konu ne programı Barışmıssınız zatende bir balta vurmak için kafasına soruyorum
Hayır vardı nasıl yoktu... Troll gibi üzerime atladın resmen.O zaman da küsecek bir şey yoktu ortada da baktım sen çok alınganlık gösteriyorsun, uzatmadım konuyu seni kendi haline bıraktım
Survivor @mrt-06 Acun reisin aldığı reytingleri çekemiyordu, ben de haddini bildirmiştim
Acun'un şeyleri işte, kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.Aaa neydi konu ne programı Barışmıssınız zatende bir balta vurmak için kafasına soruyorum
Ben sana bir şey dememiştim sen benim üstüme atladın Bu sene çok güçlüyüz Survivor ekibi olarak, karşımıza çıkma bir daha ezer geçerizHayır vardı nasıl yoktu... Troll gibi üzerime atladın resmen.
Acun'un şeyleri işte, kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.
Hayır vardı nasıl yoktu... Troll gibi üzerime atladın resmen.
Hayır vardı nasıl yoktu... Troll gibi üzerime atladın resmen.
Survivorsa okumama görmeme gerek yok Atacan haklı ve sen haksızsın herzamankı gibiSurvivor @mrt-06 Acun reisin aldığı reytingleri çekemiyordu, ben de haddini bildirmiştim
Hadi lan ordan ezer geçerlermiş, olum bitiririm sizin rafadan tayfanızı doğru durun.Ben sana bir şey dememiştim sen benim üstüme atladın Bu sene çok güçlüyüz Survivor ekibi olarak, karşımıza çıkma bir daha ezer geçeriz
İşte bu yüzden kardeşiz ablacım.Survivorsa okumama görmeme gerek yok Atacan haklı ve sen haksızsın herzamankı gibi
Survivormu kaldı artık ayoll diziler araya girmeden önce yine aşağılarda srünüyorlardı şimdi dizi yokluğunda normal @MasacREHadi lan ordan ezer geçerlermiş, olum bitiririm sizin rafadan tayfanızı doğru durun.
İşte bu yüzden kardeşiz ablacım.
İşte tam olarak bunu dediğim için beni tefe koydular.Survivormu kaldı artık ayoll diziler araya girmeden önce yine aşağılarda srünüyorlardı şimdi dizi yokluğunda normal @MasacRE
Eskiden ama çok eskiden @MasacRE daha doğmadan önce zirvede olurdu o günleri kütük görmediİşte tam olarak bunu dediğim için beni tefe koydular.
Ya sen kendini hâlâ admin mi sanıyorsun emekli dede Senin bize hiçbir şey yapmaya gücün yetmez, Survivor reytinglerine bakıp bakıp çatlamaya devam etHadi lan ordan ezer geçerlermiş, olum bitiririm sizin rafadan tayfanızı doğru durun.
İşte bu yüzden kardeşiz ablacım.
Survivor'un zirvesi senin iddia ettiğin gibi milattan önceki sezonlar değil, Ünlüler-Gönüllüler konsepti ile başlayıp sonra devam eden süreçtir 2010 sonrasında en az 6-7 sezonluk bir süreçte hep zirvelerdeydi program ve bunların çok büyük bir kısmını izledimEskiden ama çok eskiden @MasacRE daha doğmadan önce zirvede olurdu o günleri kütük görmedi
Son 4-5 yıldır artık sadece aşağılarda yer kalabalığı etmekle meşguller ve okadar tantanaya bu sezonada çok kötü başladılar , diziler dönünce yine aşağılarda kalaalık etmeye devam ederler
Tatlım bu giydiğim maskelerle beni değerlendirme, bu emeklilik maskesinin altında başka şeyler var.Ya sen kendini hâlâ admin mi sanıyorsun emekli dede Senin bize hiçbir şey yapmaya gücün yetmez, Survivor reytinglerine bakıp bakıp çatlamaya devam et
Survivor'un zirvesi senin iddia ettiğin gibi milattan önceki sezonlar değil, Ünlüler-Gönüllüler konsepti ile başlayıp sonra devam eden süreçtir 2010 sonrasında en az 6-7 sezonluk bir süreçte hep zirvelerdeydi program ve bunların çok büyük bir kısmını izledim
Ne var maskenin altında fikir mi var Dur foto da atayım, sen anlamazsın şimdi göndermeyi ne diyor bu dersinTatlım bu giydiğim maskelerle beni değerlendirme, bu emeklilik maskesinin altında başka şeyler var.
Artık @mrt-06 ı üzmeyeceksin yoksa @eskici e yediririm seni @xemrexxxYa sen kendini hâlâ admin mi sanıyorsun emekli dede Senin bize hiçbir şey yapmaya gücün yetmez, Survivor reytinglerine bakıp bakıp çatlamaya devam et
Survivor'un zirvesi senin iddia ettiğin gibi milattan önceki sezonlar değil, Ünlüler-Gönüllüler konsepti ile başlayıp sonra devam eden süreçtir 2010 sonrasında en az 6-7 sezonluk bir süreçte hep zirvelerdeydi program ve bunların çok büyük bir kısmını izledim
Neyse Survivor başladı, hadi ben kaçar
Ne kadar bilgili, sosyokültürel seviye zirve bir insansın ama gel görkü akşam evde Survivor izliyorsun..Ne var maskenin altında fikir mi var Dur foto da atayım, sen anlamazsın şimdi göndermeyi ne diyor bu dersin
Survivor'un yeri ayrı, filmlerin yeri ayrıNe kadar bilgili, sosyokültürel seviye zirve bir insansın ama gel görkü akşam evde Survivor izliyorsun..
Ne kadar bilgili, sosyokültürel seviye zirve bir insansın ama gel görkü akşam evde Survivor izliyorsun..
oyunları sadece son turda açıp izlemek lazım oda kim kazandı diye çünkü aynı şeyi 10 kere başa alıp gösteriyorlar bunlarda izliyorNeyse Survivor başladı, hadi ben kaçar
Her anı ayrı bir heyecan Survivor'un Dün 13-14 reyting aldık, 20'ye kadar yolu var bu işinoyunları sadece son turda açıp izlemek lazım oda kim kazandı diye çünkü aynı şeyi 10 kere başa alıp gösteriyorlar bunlarda izliyor