Dünya'nın En Güzel Şehrinde Tura Var Mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zaman da küsecek bir şey yoktu ortada da baktım sen çok alınganlık gösteriyorsun, uzatmadım konuyu seni kendi haline bıraktım :A
Hayır vardı nasıl yoktu... Troll gibi üzerime atladın resmen. :A

Survivor :A @mrt-06 Acun reisin aldığı reytingleri çekemiyordu, ben de haddini bildirmiştim :A
Aaa neydi konu ne programı :A Barışmıssınız zatende bir balta vurmak için kafasına soruyorum :A :A :A
Acun'un şeyleri işte, kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. :A

Ben sana bir şey dememiştim sen benim üstüme atladın :A Bu sene çok güçlüyüz Survivor ekibi olarak, karşımıza çıkma bir daha ezer geçeriz :A

• Olmamış
Reactions: mrt-06

Survivor :A @mrt-06 Acun reisin aldığı reytingleri çekemiyordu, ben de haddini bildirmiştim :A
Survivorsa okumama görmeme gerek yok Atacan haklı ve sen haksızsın herzamankı gibi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and MasacRE
İşte tam olarak bunu dediğim için beni tefe koydular. :A
Eskiden ama çok eskiden @MasacRE daha doğmadan önce zirvede olurdu o günleri kütük görmedi :A :A :A

Son 4-5 yıldır artık sadece aşağılarda yer kalabalığı etmekle meşguller ve okadar tantanaya bu sezonada çok kötü başladılar , diziler dönünce yine aşağılarda kalaalık etmeye devam ederler :A :A :A

• Güldürdün
Hadi lan ordan ezer geçerlermiş, olum bitiririm sizin rafadan tayfanızı doğru durun. :A

İşte bu yüzden kardeşiz ablacım. :love1:
Ya sen kendini hâlâ admin mi sanıyorsun emekli dede :A Senin bize hiçbir şey yapmaya gücün yetmez, Survivor reytinglerine bakıp bakıp çatlamaya devam et :A
Eskiden ama çok eskiden @MasacRE daha doğmadan önce zirvede olurdu o günleri kütük görmedi :A :A :A

Son 4-5 yıldır artık sadece aşağılarda yer kalabalığı etmekle meşguller ve okadar tantanaya bu sezonada çok kötü başladılar , diziler dönünce yine aşağılarda kalaalık etmeye devam ederler :A :A :A
Survivor'un zirvesi senin iddia ettiğin gibi milattan önceki sezonlar değil, Ünlüler-Gönüllüler konsepti ile başlayıp sonra devam eden süreçtir :A 2010 sonrasında en az 6-7 sezonluk bir süreçte hep zirvelerdeydi program ve bunların çok büyük bir kısmını izledim :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and mrt-06
Ya sen kendini hâlâ admin mi sanıyorsun emekli dede :A Senin bize hiçbir şey yapmaya gücün yetmez, Survivor reytinglerine bakıp bakıp çatlamaya devam et :A

Survivor'un zirvesi senin iddia ettiğin gibi milattan önceki sezonlar değil, Ünlüler-Gönüllüler konsepti ile başlayıp sonra devam eden süreçtir :A 2010 sonrasında en az 6-7 sezonluk bir süreçte hep zirvelerdeydi program ve bunların çok büyük bir kısmını izledim :A
Tatlım bu giydiğim maskelerle beni değerlendirme, bu emeklilik maskesinin altında başka şeyler var. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Tatlım bu giydiğim maskelerle beni değerlendirme, bu emeklilik maskesinin altında başka şeyler var. :A
Ne var maskenin altında fikir mi var :A Dur foto da atayım, sen anlamazsın şimdi göndermeyi ne diyor bu dersin :A

original.jpg

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: S.G.A.T. and mrt-06

Artık @mrt-06 ı üzmeyeceksin yoksa @eskici e yediririm seni :A :A :A @xemrexxx

• Güldürdün