KUDUR.ıyyyyy kıllı memeyi , meme düşkünü @DarkLegenD bile sevmez çek şunu gözümüzün önünden
KUDUR.ıyyyyy kıllı memeyi , meme düşkünü @DarkLegenD bile sevmez çek şunu gözümüzün önünden
zaten geçmişle kıyaslarsan kurbağaya dönmüşO mendeburu ancak ben susturabilirim.
arkada gazman kılıklı dinazor kim ki ?
bizim rahmetsiz bir @destere vardı, totosu kafasının 4 katı o olabilirzaten geçmişle kıyaslarsan kurbağaya dönmüş
------
senden öncede ona benzeten çıktıda bunlar hep dedikodu biride sokak sanatı diyordu biri deniz dedi biride hatta çiğdem dedi ya ben kızmıyım ki ? herkes bişey diyor ağzı olan konuşuyorbizim rahmetsiz bir @destere vardı, totosu kafasının 4 katı o olabilir
kız mısın bilmem ki @Yakamoz-Asi ile bir randevu ayarlayalım kontrol etsin emin olmak içinsenden öncede ona benzeten çıktıda bunlar hep dedikodu biride sokak sanatı diyordu biri deniz dedi biride hatta çiğdem dedi ya ben kızmıyım ki ? herkes bişey diyor ağzı olan konuşuyor
Analiz deyince de senkız mısın bilmem ki @Yakamoz-Asi ile bir randevu ayarlayalım kontrol etsin emin olmak için
valla isimlere bakıyorum @Çiğdem cadolozu öyle şeyler peşinde koşmaz, gelseydi kocişinin aldığı araba ve altınları @serhatt la @Emre Ozansoy un gözüne sokar hava atardı
deniz motoru aman marulunda bu espri yeteneği yok çok düz duvar biri ondan çıkmaz böyle bişi
geriye iki aday kalıyor tarz olarak @destere nonoşu ; geçmiş vukuatlar olarak @sokak sanatı
yine açıklığa kavuşturdum @Dosi @Bully @MasacRE @Angelica
nerdeyse yaklaştın diyeceğimi sanıyorsun da değil işte? gittikçe uzaklaştın ben adıyla sanıyla tekirdağlı tekin başkada bir ismim yok neysem oyumkız mısın bilmem ki @Yakamoz-Asi ile bir randevu ayarlayalım kontrol etsin emin olmak için
valla isimlere bakıyorum @Çiğdem cadolozu öyle şeyler peşinde koşmaz, gelseydi kocişinin aldığı araba ve altınları @serhatt la @Emre Ozansoy un gözüne sokar hava atardı
deniz motoru aman marulunda bu espri yeteneği yok çok düz duvar biri ondan çıkmaz böyle bişi
geriye iki aday kalıyor tarz olarak @destere nonoşu ; geçmiş vukuatlar olarak @sokak sanatı
tam batırdıAnaliz deyince de sen
Yaladı , yuttu tek paragrafta.Analiz deyince de sen
lokasyon at o zaman @bazinga kontrol etsin gelip zaten tekirdağdaysan sana yakındır admin de yani ondan daha çok kime güvenebilir ki dimi @Dosi @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asinerdeyse yaklaştın diyeceğimi sanıyorsun da değil işte? gittikçe uzaklaştın ben adıyla sanıyla tekirdağlı tekin başkada bir ismim yok neysem oyum
------
tam batırdı
bak bunlarda büyük bir analizden sonra istiklal marşını neşet ertaşın yazdığını bulmuşlarkız mısın bilmem ki @Yakamoz-Asi ile bir randevu ayarlayalım kontrol etsin emin olmak için
değil lokasyon kendimi bile atarım forumun ortasına cıbıl bir şekildelokasyon at o zaman @bazinga kontrol etsin gelip zaten tekirdağdaysan sana yakındır admin de yani ondan daha çok kime güvenebilir ki dimi @Dosi @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi
Ha gayret sen bu işi çözersin gibi sıkıştırmaya devamlokasyon at o zaman @bazinga kontrol etsin gelip zaten tekirdağdaysan sana yakındır admin de yani ondan daha çok kime güvenebilir ki dimi @Dosi @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi
kız mısın bilmem ki @Yakamoz-Asi ile bir randevu ayarlayalım kontrol etsin emin olmak için
susar mısın sırada heyecan yaratmaya çalışıyoruz hiç mi survivoır izlemedin macun eleneni 35 dk de açıklarTabi benden 2 harf aldığını ekleyelim buraya. Yani kim olduğu artık belli.
susar mısın sırada heyecan yaratmaya çalışıyoruz hiç mi survivoır izlemedin macun eleneni 35 dk de açıklar
kimkimi seviyor yine dedikodular gırlaTabi iṣin içinde çok sevdiğin biri olunca
ona bakarsan sende beni seviyorsun hem sevilmeyecek adammıyım? bende kendimi seviyorum hayret@xemrexxx seni çok sevmiṣ
dikkat et söz konusu arkadaş uçlarda gezer , bir uçtan tutup seni de çekmesinTabi iṣin içinde çok sevdiğin biri olunca
Benim sayemde.zaten geçmişle kıyaslarsan kurbağaya dönmüş
------
Çiğdem kocasından ayrıldı bacım, altınları da adam geri almış.kız mısın bilmem ki @Yakamoz-Asi ile bir randevu ayarlayalım kontrol etsin emin olmak için
inanmam gııı çiğdem değilse babası vururdu damadı , yani şopar sapık destere bile korkuyordu çikonun babasındanBenim sayemde.
------
Çiğdem kocasından ayrıldı bacım, altınları da adam geri almış.