1 Ocak 2025 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Leyla - 16. Bölüm | NOW

• Sen Türkülerini Söyle - 38. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 - Yeni Program | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Reyting yorumlamam:

Leyla'm 7.48'e yükselerek çok iyi gitmiş, çok mutlu oldum. :Z:bhr:

Survivor kötü başlamış özellikle AB'de. Nagi'mi getirmezsen as kadrodan olacağı budur. Şimdi onu hemen getirirler. Nagi'm de normalden daha çok para isteyecektir. :Z:bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
Geçen seneden isimler var ama :A
İzin verirseniz tamamen sileceğim ama konuda etikete cevap verdik diye laf attı @xemrexxx ve @Bully
Bundan sonra cevap bile vermeyeceğim :A
Sanki cevap vermek programı izlemek demek
Birkaç kişi var olsun o kadarı da artık :A
@xemrexxx e seni etiketledikçe ceza ver sen en iyisi co adminim :A

Leyla çok iyi gitmiş, gelecek hafta bu tarz reyting de alabilir Sahipsizler dizisiydi sanırım yok ya. Tebrik ederim.

Survivor konusunu gelirsek daha önce de dedim, bu kadar leş bir All Star hatırlamadım, 3 dakika izleyip kapattım. Ayşe kim de All Star'da ? Yine mi Batuhan ? Yine mi Adem ? Neden Yağmur ? Ya Acun her sezon daha beter bir All Star kurmak da her yiğidin harcı değil, bunu da başardın 😂

Uzak Şehir 13'e yakın reyting almıştı, dün tekrarı 3+ almıştı, bölüm akıp gitmişti, yeni bölümü merakla beraber 13+ alacağı kesin.

Bu arada Survivor bu sezon AB dışında hiçbir diziye zarar veremez.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Geçen seneden isimler var ama :A
İzin verirseniz tamamen sileceğim ama konuda etikete cevap verdik diye laf attı @xemrexxx ve @Bully
Bundan sonra cevap bile vermeyeceğim :A
Sanki cevap vermek programı izlemek demek
Cevap ver sen, laf atmayız bir daha :A @xemrexxx

Reytingler düşük gelmiş, Nagihan çağrılırsa izlersin artık :A

co admin oldu bir havalandı bu da , makam mevkiye göre hareket edecek değiliz yani :A
codminliğin kötü tarafı kazanılacak son rütbe olması şimdi @Dosi amaçsız kaldı bundan sonra ne olacakki nereye yükselecek en fazla @Bully ve @Yakamoz-Asi gibi süper emekleyenlerden olur :A
biz ise her zamanki gibi genç dinamik ve yıpranmamış olarak kalacağız :A
------

@tekin ile anlamışlardır belki ne biliyorsun :A Sana anlaşma falan yok, her yerden ömür boyu banlanacaksın :A
anlaşmadık kimseyle ama @Dosi bana kıyamaz tek torpilim ordan diğerleri ise çok hain :A

codminliğin kötü tarafı kazanılacak son rütbe olması şimdi @Dosi amaçsız kaldı bundan sonra ne olacakki nereye yükselecek en fazla @Bully ve @Yakamoz-Asi gibi süper emekleyenlerden olur :A
biz ise her zamanki gibi genç dinamik ve yıpranmamış olarak kalacağız :A
------

anlaşmadık kimseyle ama @Dosi bana kıyamaz tek torpilim ordan diğerleri ise çok hain :A
Herkeste alışmış “Dosi Bana Kıymaz” demeye.
Öyle diye diye acımasız olacağım bu gidişle :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and 12.Adam
Herkeste alışmış “Dosi Bana Kıymaz” demeye.
Öyle diye diye acımasız olacağım bu gidişle :A
ama bu taktik işe yarıyor, ben bu taktiği @12.Adam dan kaptım:D dosi bana kıyamaz diye diye bugünlere gelmiş adam demekki işe yarıyor taktik? ben denesem nolur bakarsın banada uğur getirir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
ama bu taktik işe yarıyor, ben bu taktiği @12.Adam dan kaptım:D dosi bana kıyamaz diye diye bugünlere gelmiş adam demekki işe yarıyor taktik? ben denesem nolur bakarsın banada uğur getirir :A
O zamanlar maviydik. Şimdi turuncu. İş değişti :A 1 haftam dolunca artık eski Dosi olmayacak demiştim. Az kaldı :A

O zamanlar maviydik. Şimdi turuncu. İş değişti :A 1 haftam dolunca artık eski Dosi olmayacak demiştim. Az kaldı :A
ilk sopayı @xemrexxx de dene eğer onu susturmayı başarırsan, zaten biz dut yemiş bülbüle döneriz :A
hem başta @Angelica ve @serhatt olmak üzere bir çok kişi mutlu olur hemde bize gözdağı verirsin :A

O mendeburu ancak ben susturabilirim. :A
ilk sopayı @xemrexxx de dene eğer onu susturmayı başarırsan, zaten biz dut yemiş bülbüle döneriz :A
hem başta @Angelica ve @serhatt olmak üzere bir çok kişi mutlu olur hemde bize gözdağı verirsin :A
IMG_2302.jpeg