cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,030
- Puanı
- 1,060
Birkaç kişi var olsun o kadarı da artık
demirden korksak trene binmezdikBirkaç kişi var olsun o kadarı da artık
@xemrexxx e seni etiketledikçe ceza ver sen en iyisi co adminim![]()
tekin çetindor veya çetin tekindor ne farkederki ikiside iyi sanatçıdırdemirden korksak trene binmezdikayol daha @tekin in kim olduğunu açıklayamadılar ben de bir şekilde tekrar girer yorum yaparım
@Dosi @Yakamoz-Asi
Cevap ver sen, laf atmayız bir daha
co admin oldu bir havalandı bu da , makam mevkiye göre hareket edecek değiliz yaniCevap ver sen, laf atmayız bir daha@xemrexxx
Reytingler düşük gelmiş, Nagihan çağrılırsa izlersin artık![]()
@tekin ile anlamışlardır belki ne biliyorsundemirden korksak trene binmezdikayol daha @tekin in kim olduğunu açıklayamadılar ben de bir şekilde tekrar girer yorum yaparım
@Dosi @Yakamoz-Asi
codminliğin kötü tarafı kazanılacak son rütbe olması şimdi @Dosi amaçsız kaldı bundan sonra ne olacakki nereye yükselecek en fazla @Bully ve @Yakamoz-Asi gibi süper emekleyenlerden olurco admin oldu bir havalandı bu da , makam mevkiye göre hareket edecek değiliz yani![]()
anlaşmadık kimseyle ama @Dosi bana kıyamaz tek torpilim ordan diğerleri ise çok hain@tekin ile anlamışlardır belki ne biliyorsunSana anlaşma falan yok, her yerden ömür boyu banlanacaksın
![]()
Herkeste alışmış “Dosi Bana Kıymaz” demeye.codminliğin kötü tarafı kazanılacak son rütbe olması şimdi @Dosi amaçsız kaldı bundan sonra ne olacakki nereye yükselecek en fazla @Bully ve @Yakamoz-Asi gibi süper emekleyenlerden olur
biz ise her zamanki gibi genç dinamik ve yıpranmamış olarak kalacağız
------
anlaşmadık kimseyle ama @Dosi bana kıyamaz tek torpilim ordan diğerleri ise çok hain![]()
Dosi Herkese Kıyar.Herkeste alışmış “Dosi Bana Kıymaz” demeye.
Öyle diye diye acımasız olacağım bu gidişle![]()
ama bu taktik işe yarıyor, ben bu taktiği @12.Adam dan kaptımHerkeste alışmış “Dosi Bana Kıymaz” demeye.
Öyle diye diye acımasız olacağım bu gidişle![]()
O zamanlar maviydik. Şimdi turuncu. İş değiştiama bu taktik işe yarıyor, ben bu taktiği @12.Adam dan kaptımdosi bana kıyamaz diye diye bugünlere gelmiş adam demekki işe yarıyor taktik? ben denesem nolur bakarsın banada uğur getirir
![]()
ilk sopayı @xemrexxx de dene eğer onu susturmayı başarırsan, zaten biz dut yemiş bülbüle dönerizO zamanlar maviydik. Şimdi turuncu. İş değişti1 haftam dolunca artık eski Dosi olmayacak demiştim. Az kaldı
![]()