cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,267
- Puanı
- 1,060
Birkaç kişi var olsun o kadarı da artık
demirden korksak trene binmezdik ayol daha @tekin in kim olduğunu açıklayamadılar ben de bir şekilde tekrar girer yorum yaparım @Dosi @Yakamoz-AsiBirkaç kişi var olsun o kadarı da artık
@xemrexxx e seni etiketledikçe ceza ver sen en iyisi co adminim
tekin çetindor veya çetin tekindor ne farkederki ikiside iyi sanatçıdırdemirden korksak trene binmezdik ayol daha @tekin in kim olduğunu açıklayamadılar ben de bir şekilde tekrar girer yorum yaparım @Dosi @Yakamoz-Asi
Cevap ver sen, laf atmayız bir daha @xemrexxx
co admin oldu bir havalandı bu da , makam mevkiye göre hareket edecek değiliz yaniCevap ver sen, laf atmayız bir daha @xemrexxx
Reytingler düşük gelmiş, Nagihan çağrılırsa izlersin artık
@tekin ile anlamışlardır belki ne biliyorsun Sana anlaşma falan yok, her yerden ömür boyu banlanacaksındemirden korksak trene binmezdik ayol daha @tekin in kim olduğunu açıklayamadılar ben de bir şekilde tekrar girer yorum yaparım @Dosi @Yakamoz-Asi
codminliğin kötü tarafı kazanılacak son rütbe olması şimdi @Dosi amaçsız kaldı bundan sonra ne olacakki nereye yükselecek en fazla @Bully ve @Yakamoz-Asi gibi süper emekleyenlerden olurco admin oldu bir havalandı bu da , makam mevkiye göre hareket edecek değiliz yani
anlaşmadık kimseyle ama @Dosi bana kıyamaz tek torpilim ordan diğerleri ise çok hain@tekin ile anlamışlardır belki ne biliyorsun Sana anlaşma falan yok, her yerden ömür boyu banlanacaksın
Herkeste alışmış “Dosi Bana Kıymaz” demeye.codminliğin kötü tarafı kazanılacak son rütbe olması şimdi @Dosi amaçsız kaldı bundan sonra ne olacakki nereye yükselecek en fazla @Bully ve @Yakamoz-Asi gibi süper emekleyenlerden olur
biz ise her zamanki gibi genç dinamik ve yıpranmamış olarak kalacağız
------
anlaşmadık kimseyle ama @Dosi bana kıyamaz tek torpilim ordan diğerleri ise çok hain
Dosi Herkese Kıyar.Herkeste alışmış “Dosi Bana Kıymaz” demeye.
Öyle diye diye acımasız olacağım bu gidişle
ama bu taktik işe yarıyor, ben bu taktiği @12.Adam dan kaptım dosi bana kıyamaz diye diye bugünlere gelmiş adam demekki işe yarıyor taktik? ben denesem nolur bakarsın banada uğur getirirHerkeste alışmış “Dosi Bana Kıymaz” demeye.
Öyle diye diye acımasız olacağım bu gidişle
O zamanlar maviydik. Şimdi turuncu. İş değişti 1 haftam dolunca artık eski Dosi olmayacak demiştim. Az kaldıama bu taktik işe yarıyor, ben bu taktiği @12.Adam dan kaptım dosi bana kıyamaz diye diye bugünlere gelmiş adam demekki işe yarıyor taktik? ben denesem nolur bakarsın banada uğur getirir
ilk sopayı @xemrexxx de dene eğer onu susturmayı başarırsan, zaten biz dut yemiş bülbüle dönerizO zamanlar maviydik. Şimdi turuncu. İş değişti 1 haftam dolunca artık eski Dosi olmayacak demiştim. Az kaldı
ıyyyyy kıllı memeyi , meme düşkünü @DarkLegenD bile sevmez çek şunu gözümüzün önünden