bir durum güncellememde bir bölümü atladığımı hatırlamıştım 2x13'tü o. İzledim az önce[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e14[/HASHTAG]
13'ü atlamak zorunda kaldım.
Birkaç gün oldu izlemeyeli ama özlemişim çok.Casey'nin "idiot" ve "moron"larını ayrı bir özlemişim
9/10Chucky kendine yakışanı yaptı Morgan'ı bırakmayarak.Devon'ın davranışı da iyiydi bir süreliğine de olsa sahne aldı Jeffster
Nasıl yani?
Bir sosyal sorumluluk projesi var ona dikkat çekmek için birkaç gündür Twitter'da paylaşım yapıyorlardı bağış toplanıyordu falan bu da onun bir parçasıNasıl yani?
Chuck sadece komedi değil1x1
Bir komedi nasıl olurda 40 dakika sürer diye düşünmeden edemedim.
İlginç bir giriş, sıkıcı bir orta kısım ve benden 1. sezon onayı alan bir son bölüm vardı.
Oyuncuları iyi, Sarah özellikle.Chuck'un kız kardeşinin yanında ki elamanın garipliğini çözemedim, knksıda ona yazıyor felan kimin eli kimin cebinde belli değil açıkcası.
John karakterinin gençliğini görmek güzeldi, bayağı iyi oyuncudur burada da izlemek güzel olacak.
İlerleyen bölümlerde daha güzel olacağını düşünüyorum.
8/10
Valla ilk bölüm absurt komediyidi tamamen, o kısımlar aksiyona girmiyor kimse kusura bakmasın.Chuck sadece komedi değil
Aksiyon komedi olarak geçiyor. Klasik komedi olmadığı net bence.Valla ilk bölüm absurt komediyidi tamamen, o kısımlar aksiyona girmiyor kimse kusura bakmasın.
Aksiyon komedi olarak geçiyor. Klasik komedi olmadığı net bence.
Valla yıllar önce izledim ilk bölümde ne vardı hatırlamıyorum ama ajanların süperliğine alış bunlar dünyanın en iyileri alanlarında.Sarah'ın tüm milletin önünde dans ederken 5-10 adamı kimse görmeden deşmesinin aksiyon olarak mı sayıyoruz?
Aksiyon değil saf komedi demedim zaten ki zaten -Dizinin kategorilerinde aksiyon yazısı var- Fakat şüphe yok ki ilk bölümde absürt komediyi deşmişler.
Valla ben 2sinide beğendim, hikaye gereği aksiyon olacak keşke 1. bölüm yazıp altını çizip belirtseydim.Valla yıllar önce izledim ilk bölümde ne vardı hatırlamıyorum ama ajanların süperliğine alış bunlar dünyanın en iyileri alanlarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?