Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Evet İsimsiz kahraman...
Gene ben :)

Otostop çektin mi?

Yaz mı ? Kış mı?

Gökkuşağının altından geçince cinsiyet değişir mi ? :D

En sevdiğin yemek ?

İnsanlardan kaçtığını;saklandığını düşündüğün oluyor mu?

Kıskanç mısın ?

Masum musun ?

İyiliğin saklanması mı; iyiliğin söylenmesi mi?

Nasıl bir tipin var?

Sana 3 açık bilet, seç ülkelerini? Nedenleriyle?

Güzele güzel demem güzel benim olmayınca mı?

Yalan söyler misin ?

Erinç dediğimde 3 kelime ile beni özetler misin?

Sana 5 yıldızlı otelde Herşey Dahil 6 tane oda anahtarı veriyorum; kimlere verirdin ? (Forumdan)

Haydi sana yeter bu kadar :)

haydi canım kolay gelsin :X

@Dosi Nasıl iyi mi :D :D

@Tolstoyevski

Evet İsimsiz kahraman...
Gene ben :)

Otostop çektin mi?

Yaz mı ? Kış mı?

En sevdiğin yemek ?

Kıskanç mısın ?

Masum musun ?

Nasıl bir tipin var?

Yalan söyler misin ?

Sana 5 yıldızlı otelde Herşey Dahil 6 tane oda anahtarı veriyorum; kimlere verirdin ? (Forumdan)

Haydi sana yeter bu kadar :)

haydi canım kolay gelsin :X

@Dosi Nasıl iyi mi :D :D

@Tolstoyevski

Otostop çektin mi?

- Hayır hiç denemedim ve denemek durumunda kalmam umarım. :A

Yaz mı ? Kış mı?

:A FB mi GS mi sorusu gibi oldu benim için, düşünmeksizin kış.. :A

- Hayır değişmez. Merdivenin altından geçince de bir şey olmaz ama dikkatli olmak lazım. :A

En sevdiğin yemek ?

-Bol kıymalı bol sarımsaklı mantı ve bol sarımsaklı bol ilaveli işkembe çorbası.

- Huzur için uzaklaşmak gerekiyorsa bu açıdan bakmıyorum hiç diyebiliriim.

Kıskanç mısın ?

- Eskiden değilim zannederdim ama hem de nasılmış. Bağlanmak ve sahiplenme hissiyatı her alanda etkisini gösteriyor. Aile bireylerinden arkadaşlardan eşyalardan kitaplara kadar...

Masum musun ?

- Hayır değilim.

- İncitecek, gururu incitecek bir konuysa tabi ki iyiliğin saklanılması hatta tamamen unutulması.

Nasıl bir tipin var?

- Esmer, zayıf, siyah saç, ufak tefek biriyim. Fırtınalı havalarda taş bağlarım cebime. :A @xxdragx

- Kanada ( Amerika'daki Avrupa olduğu ve gerek iklim gerek gelişmişlik gerek kültürel olarak çok hitap ettiği için)
- Almanya (İklimi ve disiplini)
-Norveç (İklimi, gelişmişliği, balık kalitesi)

- Güzele güzel demem ben sevmediğim sürece. Sadece sevilen kişi gerçek anlamda güzeldir...

Yalan söyler misin ?

- Genellikle içimde tutamadığım, çok dobra olduğum için tepki yediğim olur. Hayatım yalanlar üzerine kurulu değil, ama gerektiğinde ufak tefek beyaz denen yalanlar söylemişliğim illa ki oluyor hayatın içinde herkes gibi.

- Dinç
- Delidolu
- Babacan

Listeye almadıklarıma ayıp olur şimdi diyerek 6'sını da kendime alıp satardım diyerekten kıvırıyorum soruyu. :A

Bu içten soruların için teşekkür ederim. :A

Anında radarına gireceğini sezdim ve yanılmadım... :A
Yeter ki manga ve Otaku konuşulsun, hemen damlarım oraya... :A
Senin engin bilgeliğine güveniyorum. :A Çakma filozof bana pek güven vermiyor artık. :A
Sen rahat ol, özellikle bu konularda bana güvenebilirsin... Otaku kültürünü yalayıp yutmuş, yutmaya devam eden bir üstat var karşında... :A
Manga sempatizanına bak, yetişmiş hemen...
İşimiz bu kardeşim, ne bekliyordun ki...

Yeter ki manga ve Otaku konuşulsun, hemen damlarım oraya... :A

Sen rahat ol, özellikle bu konularda bana güvenebilirsin... Otaku kültürünü yalayıp yutmuş, yutmaya devam eden bir üstat var karşında... :A

İşimiz bu kardeşim, ne bekliyordun ki...
Otaku kültürü mü? Anladım canım. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
1-) Ödev döneminden dolayı şimdilik pek ilerleme olmadı, Excel’de daha fonksiyonlara anca geldim başlamadım ama henüz zor konu olacağı için. :A Python’u ise Temmuz sonlarına bırakıyorum, PC’yi güncellemem gerekebilir tüm programlar silinebilir ve zaten başladığım gibi bırakma ihtimalim yüksek bir olay malum. :A

2-) Afet Güçverir geliyor aklıma seni gördüğümde, (neden acaba...) onun gibi dönem dönem değişebilen duygu ve ruh hallerine sahipsin. Ama mizacın ve mizahın yüksek. Bu arada sorgulamayı seven yapıya sahipsin, eskiden böyle değildin gibi ya da zaman geçtikçe tanıdım. Dünya görüşü bakımından benzer tonlara sahibiz farklılıklar olsa da. Aynı zamanda bazen içe kapanık bazen ise dışa dönük bir yapın var. Daha birçok detay var ama izlenim olarak böyle şeyler işte, sürçü lisan var ise affola. :A
Para çöpe gitti.. :A

Teşekkürler Afet = ben olmayı seviyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Kendini en çok benzettiğin, kendine en yakın bulduğun SNK karakteri? :A (Güzel soru. :A @MEnes)
  • Bugüne kadar izlemiş olduğun en iyi Galatasaray kadrosu ve en iyi Galatasaray maçı? (Belki sorulmuştur gerçi bu soru, bakmadım. :A) Onun dışında en sevdiğin Galatasaray oyuncusunu da sorayım.
  • Son olarak @Dosi'ye de sormuştum, sana da sorayım. Uzun uzun yazmayacağım ama bu sefer, uzunu var zaten eski konuda. Forumdaki üyelerden bir tane ilk 11 yapacaksın ve bu takımın bir de teknik direktörü olacak. Nasıl yaparsın/seçtiğin isimleri neden seçersin? :A

• Kendini en çok benzettiğin, kendine en yakın bulduğun SNK karakteri? :A (Güzel soru. :A @MEnes)
  • Bugüne kadar izlemiş olduğun en iyi Galatasaray kadrosu ve en iyi Galatasaray maçı? (Belki sorulmuştur gerçi bu soru, bakmadım. :A) Onun dışında en sevdiğin Galatasaray oyuncusunu da sorayım.
  • Son olarak @Dosi'ye de sormuştum, sana da sorayım. Uzun uzun yazmayacağım ama bu sefer, uzunu var zaten eski konuda. Forumdaki üyelerden bir tane ilk 11 yapacaksın ve bu takımın bir de teknik direktörü olacak. Nasıl yaparsın/seçtiğin isimleri neden seçersin? :A
O soruyu herkese sormalısın. Ben çok beğenmiştim ve noktayı o soruya cevapla yapmıştım :Z

Biraz egolu bir cevap olacak ama Eren. :A Yer yer de Armin ve Mikasa aslında...

En iyi kadro 3-2'lik Schalke ve Real Madrid maçlarıydı. Drogba'lar, Snejider'ler, Burak ve Selçuk'ların en formda zamanları, çivici Ebou'ler... Ne kadroydu ama...

En iyi maç aslında birçok maç var ama 2005'teki 5-1'lik Fener maçının tadı halen damağımdadır. Buradaki 3-2'lik Real Madrid çeyrek final maçı da keza öyle...

@Dosi 'ninkini tıpatıp kopyalarım, şimdi onun üstüne ne desek az kalır... :A (tembellik mode on :A )

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Biraz egolu bir cevap olacak ama Eren. :A Yer yer de Armin ve Mikasa aslında...

En iyi kadro 3-2'lik Schalke ve Real Madrid maçlarıydı. Drogba'lar, Snejider'ler, Burak ve Selçuk'ların en formda zamanları, çivici Ebou'ler... Ne kadroydu ama...

En iyi maç aslında birçok maç var ama 2005'teki 5-1'lik Fener maçının tadı halen damağımdadır. Buradaki 3-2'lik Real Madrid çeyrek final maçı da keza öyle...

@Dosi 'ninkini tıpatıp kopyalarım, şimdi onun üstüne ne desek az kalır... :A (tembellik mode on :A )
Hakikaten konuma uğramış 😡😡😡😡😡 @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hakikaten konuma uğramış 😡😡😡😡😡 @Sherlock
An itibariyle @Dosi 😱

mikasa.jpg

@Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi