Ben diyeceğimi dedim demiştim, yine diyorum... Artık hesabını sen yapacaksın çünkü şuan 29. bölümü okuyorum... 25 bölüm kaldı animeye başlamama...Bırakmamış mıydın sen küfrü adaşım, bak yakışıyor mu hiç ağzına...
Ben diyeceğimi dedim demiştim, yine diyorum... Artık hesabını sen yapacaksın çünkü şuan 29. bölümü okuyorum... 25 bölüm kaldı animeye başlamama...Bırakmamış mıydın sen küfrü adaşım, bak yakışıyor mu hiç ağzına...
Yapacağız yapacağız merak etme, bunlar kaliteli sıvanın ne olduğunu ve nasıl yapıldığını unutmuş sanırım... Hatırlatmak gerekiyor...
Ben diyeceğimi dedim demiştim, yine diyorum... Artık hesabını sen yapacaksın çünkü şuan 29. bölümü okuyorum... 25 bölüm kaldı animeye başlamama...
Diyeceğim ve göstereceğim...O zaman git konuş onlara, "sıvanın hası geri dönüyor" de. De onlara, tamam mı... @Araf
Yine sıva yapıyoruz ya ama sen görmüyorsun. Orada da teşekkür ettik, mübalağa yaptığından söz ettik, bizim öyle biri olmadığımızdan söz ettik. Açığımızı bulma @Dosi hanım.Hep sıvanıyorsun ama sıva yapmıyorsun. En son @Sherlock u beğenmiştin zaten
👇
@Tolstoyevski @xdragxx
Sana kafayı taktım bu araYine sıva yapıyoruz ya ama sen görmüyorsun. Orada da teşekkür ettik, mübalağa yaptığından söz ettik, bizim öyle biri olmadığımızdan söz ettik. Açığımızı bulma @Dosi hanım.
Hazır sıvaya kalkışmışken, badanaya da girişin @MEnes ile.Ulan yuh be kardeşim... 7/24 sizi sıvıyoruz yine de yeterli gelmiyor adamlara. Adaş şöyle kalitelisinden bir sıva konusu açıp, aşağıdakine vurmak lazım... Halkımız bunu özledi demek ki... @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 87779
Yanlış yapmaya korkar oldum artık.Sana kafayı taktım bu ara
Dönem dönem gıcık kaptıklarım oluyor. Şuan radarımda sen varsınYanlış yapmaya korkar oldum artık.
Detaylara takılan biri olsaydım eğer, benim de radarıma girerdin sen de ama olmuyor işte bende. Kadınlara has özellik bu, unutmuyorlar hiçbir şeyi.Dönem dönem gıcık kaptıklarım oluyor. Şuan radarımda sen varsın
Udemy kurslarını ne yaptın, ilerleme var mı?
BHND?
Maalesef doğru... Bir bakkalda döner ekmek için görev gören bir tuzluk idim...Eski hayatında tuzluk olduğun söyleniyor, doğru mu?
Godfather’ın evreni zaten bizim evren sayılır, karakterler kurgu olsa da o karakterlerin harici her şey bizim dünya. Ama hangi çevreden olmak isterdin diye soruyorsan, Godfather’da kelle koltukta gezeceğime Dark’ta mağaralarda gezmeyi yeğlerdim tabi.Hem Godfather'i hem de Dark'ı çok sevdiğini biliyorum @Tolstoyevski bu iki yapımın birisi gerçek olsa ve sen de bu evrenin içinde yaşayacak olsan hangisini isterdin?
İlk gün durgun geçmesi doğal, ki aslında beklentimi karşıladı memnunum tabi. @xdragxx daha mesaiye başlamadı üstelik.Konuya olan ilgiden memnunmusun @Tolstoyevski ? Beklentini karşıladımı?
Durgun mu? 24 saat olmadan 140 mesajİlk gün durgun geçmesi doğal, ki aslında beklentimi karşıladı memnunum tabi. @xdragxx daha mesaiye başlamadı üstelik.