Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Bırakmamış mıydın sen küfrü adaşım, bak yakışıyor mu hiç ağzına...
Ben diyeceğimi dedim demiştim, yine diyorum... Artık hesabını sen yapacaksın çünkü şuan 29. bölümü okuyorum... 25 bölüm kaldı animeye başlamama...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Hem Godfather'i hem de Dark'ı çok sevdiğini biliyorum @Tolstoyevski bu iki yapımın birisi gerçek olsa ve sen de bu evrenin içinde yaşayacak olsan hangisini isterdin? :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Udemy kurslarını ne yaptın, ilerleme var mı? :A

BHND?

1-) Ödev döneminden dolayı şimdilik pek ilerleme olmadı, Excel’de daha fonksiyonlara anca geldim başlamadım ama henüz zor konu olacağı için. :A Python’u ise Temmuz sonlarına bırakıyorum, PC’yi güncellemem gerekebilir tüm programlar silinebilir ve zaten başladığım gibi bırakma ihtimalim yüksek bir olay malum. :A

2-) Afet Güçverir geliyor aklıma seni gördüğümde, (neden acaba...) onun gibi dönem dönem değişebilen duygu ve ruh hallerine sahipsin. Ama mizacın ve mizahın yüksek. Bu arada sorgulamayı seven yapıya sahipsin, eskiden böyle değildin gibi ya da zaman geçtikçe tanıdım. Dünya görüşü bakımından benzer tonlara sahibiz farklılıklar olsa da. Aynı zamanda bazen içe kapanık bazen ise dışa dönük bir yapın var. Daha birçok detay var ama izlenim olarak böyle şeyler işte, sürçü lisan var ise affola. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and mrt-06
Hem Godfather'i hem de Dark'ı çok sevdiğini biliyorum @Tolstoyevski bu iki yapımın birisi gerçek olsa ve sen de bu evrenin içinde yaşayacak olsan hangisini isterdin? :A
Godfather’ın evreni zaten bizim evren sayılır, karakterler kurgu olsa da o karakterlerin harici her şey bizim dünya. :A Ama hangi çevreden olmak isterdin diye soruyorsan, Godfather’da kelle koltukta gezeceğime Dark’ta mağaralarda gezmeyi yeğlerdim tabi. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
@Tolstoyevski
En sevdiğin renk?

Uğurlu sayın?

İstanbul harici hangi şehirde yaşamak isterdin?

Hangi ülkede yaşmak isterdin Türkiye hariç?

En sevdiğin film? Yada dur sormadım farzet :A ya da dur. en sevdiğin 3 film?

En sevdiğin dizi?

Şimdilik yeterli :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski