Aslında 7 sayfa fena değil ki 7X7 olsa 49 sayfa eder her gün 7 sayfa olsa keşke
Mübalağa ediyorum fazlasıyla aştık zaten ilk günden, bindik bir alamete artık..Durgun mu? 24 saat olmadan 140 mesaj
@Araf 'ı geçsin yeter. Bana yetişmesede olurAslında 7 sayfa fena değil ki 7X7 olsa 49 sayfa eder her gün 7 sayfa olsa keşke
Tamamlarız 1000'e@Araf 'ı geçsin yeter. Bana yetişmesede olur
Bu arada benimkinde 10 küsür kalmıştı 1000 olmasına
Gerek yok. Yoksa devam eder zincirleme olarakTamamlarız 1000'e
@Tolstoyevski
En sevdiğin renk?
Uğurlu sayın?
İstanbul harici hangi şehirde yaşamak isterdin?
Hangi ülkede yaşmak isterdin Türkiye hariç?
En sevdiğin film? Yada dur sormadım farzet ya da dur. en sevdiğin 3 film?
En sevdiğin dizi?
Şimdilik yeterli
Badana zor iş, kesmeler falan var çok detay istiyor. O kadarıyla uğraşmak yorar benim gibi yaşlı adamı.Hazır sıvaya kalkışmışken, badanaya da girişin @MEnes ile.
Sen inşaat mühendisi bir adamsın, iyi bilirsin bu işleri.Badana zor iş, kesmeler falan var çok detay istiyor. O kadarıyla uğraşmak yorar benim gibi yaşlı adamı.
İyi bilirim ama işime gelip gelmemesine göre ayarlamasını da iyi bilirim.Sen inşaat mühendisi bir adamsın, iyi bilirsin bu işleri.
Dizinin cevabını okumadan açtım buzlu kısmı ama o zaman bile Dark sandımSiyah. İkinci olarak da kırmızı.
- En sevdiğin renk?
Aslında hiç öyle uğurlu sayı geleneğim olmadı şimdiye dek ya da düşünmedim üzerine. Ama 7 sayısını severim.
- Uğurlu sayın?
Gerçekten zor bir soru çünkü karar veremedim... Soğuk iklimi sevdiğim için İzmir, Muğla gibi yerler sıkınıtı kaçıyor. İklim olarak Erzurum, Trabzon uygun ama onlar da kültürel-dünya görüşü olarak çok ters kaçıyor. Eskişehir ve Ankara ikisinin ortası ama onlarda da deniz yok, denizsiz şehirde yaşama fikri daraltıyor nefesi. O yüzden Bursa, Edirne ve Çanakkale arasına indirgiyorum. Sırasıyla Edirne, Çanakkale, Bursa oluyor. Özetle Edirne. O olmadı Çanakkale.
- İstanbul harici hangi şehirde yaşamak isterdin?
- Hangi ülkede yaşmak isterdin Türkiye hariç?
Kanada, Güney Kore, Almanya ya da İskandinavya. Ancak son virüs olayından sonra Kanada birkaç tık öne geçti.
- En sevdiğin film? Yada dur sormadım farzet ya da dur. en sevdiğin 3 film?
En sevdiğim 3 filmden 2'si The Godfather ve The Matrix. Bu ikisinin yeri hiç değişmedi, değişmesi de zor gibi. Ama üçüncü film ruh haline ve zamana göre değişebiliyor. Şu an Ateş Böceklerin Mezarı diyebilirim...
Açık ve uzak ara.... tahmin edeceğin üzere... Dört harfli... Farklı zaman dilimlerini konu alan... Geçmiş-şimdiki zaman-gelecek...
- En sevdiğin dizi?
: LOST
En sevdiğin kitap?
En başarılı olduğun ders?
En son nezaman sinemaya gittin?
Hiç tiyatroya gittin mi?
GS hariç hangi Türk takımını seviyorsun?
Yaz ayı ve kış ayının artı ve eksilerini yazrmısın? Yani sevdiğin ve sevmediğin yönleri diyelim.
Devamı sonra
Kimliksel bilgilerden ziyade @Dosi gibi örnek soruları yeğlerim biliyorsun.
Aaaa Tolsto hocam siz de bu kadar yapmayınKimliksel bilgilerden ziyade @Dosi gibi örnek soruları yeğlerim biliyorsun.
@Dosi 'nin sorularını beğendim, ondan biraz örnek desem kim kimi koparıyor usta biziz diyeceksin şimdi o yüzden diyemiyorumAaaa Tolsto hocam siz de bu kadar yapmayın
Tamamdır atarız@Dosi 'nin sorularını beğendim, ondan biraz örnek desem kim kimi koparıyor usta biziz diyeceksin şimdi o yüzden diyemiyorum
Gece derbiyi unutma bu arada... Kadıköy fethedilecek...
Sorular için teşekkür ederim
En sevdiğin kitap?
Tek bir isim söylemek zor ama Monte Kristo Kontu ve Suç ve Ceza'nın yeri ayrı durumda.
En başarılı olduğun ders?
Lisede en başarılı olduğum ders edebiyattı açık ara, ondan sonra tarih geliyordu. Sayısal ise malum..
En son nezaman sinemaya gittin?
2019 yazındı sanırım, Bir Zamanlar Hollywood'da filmine.
Hiç tiyatroya gittin mi?
Bir dönem baya gidiyordum ama en son 2018 Ocak'ta gitmişim.
GS hariç hangi Türk takımını seviyorsun?
İstanbul takımı olduğu ve bize rakip durumda olamayacağı için Kasımpaşa. Ayrıca Kayseri'nin de ligde kalmasını isterdim doğal olarak.
Yaz ayı ve kış ayının artı ve eksilerini yazrmısın? Yani sevdiğin ve sevmediğin yönleri diyelim.
Yazın en sevdiğim yönü hastalığın, boğaz ağrısının ve sabahları üşümenin pek olmaması. En eksi yönü ise sıcaktan bunaltması ve terletmesi. Bir de portakalı özletmesi...
Kışın en sevdiğim yönü abartılı olmayan soğuğu, havaların erken kararması, daha enerjik olmayı sağlayan temiz havası, bir de bir zamanlar yağan ama artık mazi olan kar yağışı. Kışın en olumsuz yönü ise fazla hastalanmak ve yakıt-elektrik faturaları. Bir de karpuzu özletmesi...
Çizgi romanını bir iki bölüm hariç okumadım ama animesindeki o heyecanı verebileceğinden emin değilim. Animesini tercih ederim.Death Note'un dizisi mi yoksa çizgi romanı mı? @Tolstoyevski