Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

@Tolstoyevski
En sevdiğin renk?

Uğurlu sayın?

İstanbul harici hangi şehirde yaşamak isterdin?

Hangi ülkede yaşmak isterdin Türkiye hariç?

En sevdiğin film? Yada dur sormadım farzet :A ya da dur. en sevdiğin 3 film?

En sevdiğin dizi?

Şimdilik yeterli :A

• En sevdiğin renk?
Siyah. İkinci olarak da kırmızı.

• Uğurlu sayın?
Aslında hiç öyle uğurlu sayı geleneğim olmadı şimdiye dek ya da düşünmedim üzerine. Ama 7 sayısını severim. :A
  • İstanbul harici hangi şehirde yaşamak isterdin?
Gerçekten zor bir soru çünkü karar veremedim... Soğuk iklimi sevdiğim için İzmir, Muğla gibi yerler sıkınıtı kaçıyor. İklim olarak Erzurum, Trabzon uygun ama onlar da kültürel-dünya görüşü olarak çok ters kaçıyor. Eskişehir ve Ankara ikisinin ortası ama onlarda da deniz yok, denizsiz şehirde yaşama fikri daraltıyor nefesi. O yüzden Bursa, Edirne ve Çanakkale arasına indirgiyorum. Sırasıyla Edirne, Çanakkale, Bursa oluyor. Özetle Edirne. O olmadı Çanakkale. :D

• Hangi ülkede yaşmak isterdin Türkiye hariç?

Kanada, Güney Kore, Almanya ya da İskandinavya. Ancak son virüs olayından sonra Kanada birkaç tık öne geçti. :A
  • En sevdiğin film? Yada dur sormadım farzet :A ya da dur. en sevdiğin 3 film?

En sevdiğim 3 filmden 2'si The Godfather ve The Matrix. Bu ikisinin yeri hiç değişmedi, değişmesi de zor gibi. Ama üçüncü film ruh haline ve zamana göre değişebiliyor. Şu an Ateş Böceklerin Mezarı diyebilirim...
  • En sevdiğin dizi?
Açık ve uzak ara.... tahmin edeceğin üzere... Dört harfli... Farklı zaman dilimlerini konu alan... Geçmiş-şimdiki zaman-gelecek...

: LOST :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • En sevdiğin renk?
Siyah. İkinci olarak da kırmızı.

• Uğurlu sayın?
Aslında hiç öyle uğurlu sayı geleneğim olmadı şimdiye dek ya da düşünmedim üzerine. Ama 7 sayısını severim. :A
  • İstanbul harici hangi şehirde yaşamak isterdin?
Gerçekten zor bir soru çünkü karar veremedim... Soğuk iklimi sevdiğim için İzmir, Muğla gibi yerler sıkınıtı kaçıyor. İklim olarak Erzurum, Trabzon uygun ama onlar da kültürel-dünya görüşü olarak çok ters kaçıyor. Eskişehir ve Ankara ikisinin ortası ama onlarda da deniz yok, denizsiz şehirde yaşama fikri daraltıyor nefesi. O yüzden Bursa, Edirne ve Çanakkale arasına indirgiyorum. Sırasıyla Edirne, Çanakkale, Bursa oluyor. Özetle Edirne. O olmadı Çanakkale. :D

• Hangi ülkede yaşmak isterdin Türkiye hariç?

Kanada, Güney Kore, Almanya ya da İskandinavya. Ancak son virüs olayından sonra Kanada birkaç tık öne geçti. :A
  • En sevdiğin film? Yada dur sormadım farzet :A ya da dur. en sevdiğin 3 film?

En sevdiğim 3 filmden 2'si The Godfather ve The Matrix. Bu ikisinin yeri hiç değişmedi, değişmesi de zor gibi. Ama üçüncü film ruh haline ve zamana göre değişebiliyor. Şu an Ateş Böceklerin Mezarı diyebilirim...
  • En sevdiğin dizi?
Açık ve uzak ara.... tahmin edeceğin üzere... Dört harfli... Farklı zaman dilimlerini konu alan... Geçmiş-şimdiki zaman-gelecek...

: LOST :A
Dizinin cevabını okumadan açtım buzlu kısmı ama o zaman bile Dark sandım :A :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
En sevdiğin kitap?

En başarılı olduğun ders?

En son nezaman sinemaya gittin?

Hiç tiyatroya gittin mi?

GS hariç hangi Türk takımını seviyorsun?

Yaz ayı ve kış ayının artı ve eksilerini yazrmısın? Yani sevdiğin ve sevmediğin yönleri diyelim.

Devamı sonra :A

• Beğendim
En sevdiğin kitap?

Hiç tiyatroya gittin mi?

Yaz ayı ve kış ayının artı ve eksilerini yazrmısın? Yani sevdiğin ve sevmediğin yönleri diyelim.

Devamı sonra :A

Sorular için teşekkür ederim :A

En sevdiğin kitap?

Tek bir isim söylemek zor ama Monte Kristo Kontu ve Suç ve Ceza'nın yeri ayrı durumda.

Lisede en başarılı olduğum ders edebiyattı açık ara, ondan sonra tarih geliyordu. Sayısal ise malum.. :A

2019 yazındı sanırım, Bir Zamanlar Hollywood'da filmine.

Hiç tiyatroya gittin mi?

Bir dönem baya gidiyordum ama en son 2018 Ocak'ta gitmişim.

İstanbul takımı olduğu ve bize rakip durumda olamayacağı için Kasımpaşa. Ayrıca Kayseri'nin de ligde kalmasını isterdim doğal olarak. :A

Yazın en sevdiğim yönü hastalığın, boğaz ağrısının ve sabahları üşümenin pek olmaması. En eksi yönü ise sıcaktan bunaltması ve terletmesi. Bir de portakalı özletmesi...
Kışın en sevdiğim yönü abartılı olmayan soğuğu, havaların erken kararması, daha enerjik olmayı sağlayan temiz havası, bir de bir zamanlar yağan ama artık mazi olan kar yağışı. Kışın en olumsuz yönü ise fazla hastalanmak ve yakıt-elektrik faturaları. Bir de karpuzu özletmesi...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Aaaa Tolsto hocam siz de bu kadar yapmayın :A
@Dosi 'nin sorularını beğendim, ondan biraz örnek desem kim kimi koparıyor usta biziz diyeceksin şimdi o yüzden diyemiyorum :A

Gece derbiyi unutma bu arada... Kadıköy fethedilecek...

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Sorular için teşekkür ederim :A

En sevdiğin kitap?

Tek bir isim söylemek zor ama Monte Kristo Kontu ve Suç ve Ceza'nın yeri ayrı durumda.

Lisede en başarılı olduğum ders edebiyattı açık ara, ondan sonra tarih geliyordu. Sayısal ise malum.. :A

2019 yazındı sanırım, Bir Zamanlar Hollywood'da filmine.

Hiç tiyatroya gittin mi?

Bir dönem baya gidiyordum ama en son 2018 Ocak'ta gitmişim.

İstanbul takımı olduğu ve bize rakip durumda olamayacağı için Kasımpaşa. Ayrıca Kayseri'nin de ligde kalmasını isterdim doğal olarak. :A

Yazın en sevdiğim yönü hastalığın, boğaz ağrısının ve sabahları üşümenin pek olmaması. En eksi yönü ise sıcaktan bunaltması ve terletmesi. Bir de portakalı özletmesi...
Kışın en sevdiğim yönü abartılı olmayan soğuğu, havaların erken kararması, daha enerjik olmayı sağlayan temiz havası, bir de bir zamanlar yağan ama artık mazi olan kar yağışı. Kışın en olumsuz yönü ise fazla hastalanmak ve yakıt-elektrik faturaları. Bir de karpuzu özletmesi...
images.jpeg.jpg

• Harika
  • İlginç
  • Beğendim
Reactions: Dosi and DarkLegenD