Pfff, yeni arayışlarda bulunsam iyi olacakEvet bunda en ufak bir gerginlik hissi dahi oluşmadı. Tam olarak güldürdü...
Pfff, yeni arayışlarda bulunsam iyi olacakEvet bunda en ufak bir gerginlik hissi dahi oluşmadı. Tam olarak güldürdü...
Düşünmek iyidir, düşün taşın bakalım. Çıkar elbet yeni yeni malzemeler...Pfff, yeni arayışlarda bulunsam iyi olacak
Ekli dosyayı görüntüle 87948
Üç numaralı güzel hariç zevksizsin.Daimi bir ilk 5 zor, sürekli değişebiliyorlar malum ama favori ilk 5 seçmem gerekirse;
5-)
4-)
3-)
2-)
1-) ...
Bildirimlere toplu bakacağım kahvaltıyı yapmadım henüz o yüzden özenli cevaplamak istedim.@Tolstoyevski sorularımızı es geçiyor
Modumuzu düşürmedeBildirimlere toplu bakacağım kahvaltıyı yapmadım henüz o yüzden özenli cevaplamak istedim.
(Gelmedi)Pp çok güzel olmuş Sabri abi 2 gündür yoğundum yarın sorularla gelecem
Sabri abi önce bi cevaplamadığı soruları cevaplasın bekliyorum ben(Gelmedi)
At eti yemediğini düşünmüyorum... Gizli gizli yiyorsun, biliyorum.Benim hakkımda ne düşünmüyorsun?
Geçen haftaki gibi soru yağmuruna tutacaksın sanmıştım be Tayfun... Meğer tayfun değil esintiyle karşılaşmışız....Sabri abi önce bi cevaplamadığı soruları cevaplasın bekliyorum ben
Boşver sor. Gelir sıraylaSabri abi önce bi cevaplamadığı soruları cevaplasın bekliyorum ben
En sevdiğim gün Cuma.@Tolstoyevski
Haftanın hangi gününü seviyorsun?
Hangi ayı seviyorsun?
Hangi mevsim ikinci sırada? (İlk ve son tercihini tahmin etmek zor değil )
Diğerleri hakkında ne düşünüyorsun ilk üç özellikle@Araf 5 numaralı güzele bak
Orda zevkimiz uyuşmuş Tols ile
Sebeplerinide yazsaydın keşkeEn sevdiğim gün Cuma.
En sevdiğim ay Şubat, Kasım ve Aralık.
En sevdiğim ikinci mevsim sonbahar.
Adamı kışkırttık şimdi kötü oldu bu 100 soruyla filan gelmez umarım 😱(Gelmedi)
5'e bölerek gelsin @xdragxxAdamı kışkırttık şimdi kötü oldu bu 100 soruyla filan gelmez umarım 😱
İki numaralı teyze kim? bir tek onu bilmiyorumDiğerleri hakkında ne düşünüyorsun ilk üç özellikle
Sebeplerini de yaz diye sorsaydın atlamazdım ama aklıma gelmediSebeplerinide yazsaydın keşke
Herkese sorarsın galibaO zaman malum tren sorularını @Tolstoyevski'ye de soralım
Trenin kontrolü sende treni sağa yönlendirirsen 3 kişiyi öldürmüş olacaksın fakat bu 3 kişinin hiçbir sağlık problemi yok sola yönlendirirsen de 20 kişiyi öldürmüş olacaksın fakat bu 20 kişinin ciddi sağlık sorunları var seçimin hangisi olur?
Yine tren örneğinden gidelim sağa yönlendirirsen 10 kişinin ölümüne sebep olacaksını fakat sola yönlendirirsen değer verdiğin 1 kişinin ölümüne seçimin ne olur?
Elinde zaman makinesi olsa gitmek istediğin 3 tarih?
Hayatının bir gününü ve ya bir anını değiştirmek elinde olsa bu an hangi an olurdu?
Futbolu sevdiğini biliyoruz. Oldukça yetenikli istediğin takımda forma giyebilecek bir yeteneği olan bir futbolcu olma şansın var fakat şu ana kadar yaşadığın tüm anları unutacaksın kabul eder misin?
Neo yerinde olsan kırmızı hapı mı alırdın yoksa mavi hapı mı?