O zaman Cem Yılmaz'ın filmlerini pek de başarılı bulmuyorsun?1-) Kolpaçino I
2-) Pardon
3-) Kolpaçino Bomba
O tamamen aklımdan gitmiş bak 😱 3'e onu ekledim. Çalgı Çengi de iyiydi. Ama komedi filmleri kapasitem oldukça sınırlı.O zaman Cem Yılmaz'ın filmlerini pek de başarılı bulmuyorsun?
Güzel soruymuş ve bunu sorsa sorsa @Sherlock sormuştur diye tahmin ediyorum.Özelden ilk sorun geldi @Tolstoyevski
Dünyadaki insanlık sıfırlanacak ve sıfırdan bir insanlık başlatman gerekecek...
Bu yaşamı kurmak için yanına;
Alma şansın var, kimleri alırsın ve tabii ki neden?
- Öncelikle eşin olacak kişiyi seçeceksin, malum lazım. (Ünlülerden seçebilirsin. )
- 2 tane kadın oyuncu, manken veya kişilik
- 2 tane futbolcu
- 2 tane siyaset insanı
- 2 tane tarihi kişilik
- 2 tane bilim insanı
- 5 tane de forum üyesi
- 2 tane şarkıcı/müzisyen
(Şu an hayatta olmayan kişileri de alabilirsin, öylesine geniş bir seçim şansın mevcut...)
Soruyu kim sormuştur ve cevapların?
Ben hiç pas geçmedim 😱 @xdragxxGüzel soruymuş ve bunu sorsa sorsa @Sherlock sormuştur diye tahmin ediyorum.
1-) Eş olarak gönlümdeki kişiyi seçmek isterdim artık kim olursa. Ünlülerden olacaksa da... Evangelina Lily diyelim, Lost'un Kate'i...
2-) Scarlet Johanssonn ve Natalie Portman.
3-) Ronaldinho, Messi.
4-) Albert Einstein, Leo Tolstoy.
5-) Nicola Tesla, S.Hawking
6-) 5 isim saysam 6.hani ben diyebilir, 6 saysam 7.nin gözleri yaşlı.. O yüzden bu tür soruları pas geçiyorum genelde @Dosi gibi
7-) Ada nüfusunu dengelemek adına 2 tane kadın şarkıcı seçmek zorunda kalırdım. Rihanna ve Zeynep Bastık olabilir yaşları itibariyle.
Üye isimlerini yazdın mı 😱 Bana hiç öyle etiket gelmemişti senden çünküBen hiç pas geçmedim 😱 @xdragxx
Üye ismi soran soru gelmedi ki 😱Üye isimlerini yazdın mı 😱 Bana hiç öyle etiket gelmemişti senden çünkü
Kendi bileceği işBen hiç pas geçmedim 😱 @xdragxx
Güzel soruymuş ve bunu sorsa sorsa @Sherlock sormuştur diye tahmin ediyorum.
1-) Eş olarak gönlümdeki kişiyi seçmek isterdim artık kim olursa. Ünlülerden olacaksa da... Evangelina Lily diyelim, Lost'un Kate'i...
2-) Scarlet Johanssonn ve Natalie Portman.
3-) Ronaldinho, Messi.
4-) Albert Einstein, Leo Tolstoy.
5-) Nicola Tesla, S.Hawking
6-) 5 isim saysam 6.hani ben diyebilir, 6 saysam 7.nin gözleri yaşlı.. O yüzden bu tür soruları pas geçiyorum genelde @Dosi gibi
7-) Ada nüfusunu dengelemek adına 2 tane kadın şarkıcı seçmek zorunda kalırdım. Rihanna ve Zeynep Bastık olabilir yaşları itibariyle.
Geldi diye hatırlıyorum sen de benim gibi taça atmıştın hatta, yoksa yanlış mı hatırlıyorum? @xdragxxÜye ismi soran soru gelmedi ki 😱
Hatırlayamadım Sabri abi ama doğrudurGeldi diye hatırlıyorum sen de benim gibi taça atmıştın hatta, yoksa yanlış mı hatırlıyorum? @xdragxx
Şimdi fark ettim yalnız bilim adamı ve tarihi kişilik farkını. Tarihi kişilikte ilk Atatürk'ü sonra Tolstoy'u seçerdim. Dostoyevski biraz ırkçı milliyetçi, kaos çıkarabilir. Bilim adamlarında Einstein ve Tesla... Yalnız bu kadar az sayıda kişiyle medeniyet kurulması zor olurdu, kim yapacak projeleri binaları kim çalışacak.Güzel seçimler, beğendim.
Bu ekiple insanlık yeniden başlasa, dünya çok daha iyi bir yer olur herhalde.
Geldi diye hatırlıyorum sen de benim gibi taça atmıştın hatta, yoksa yanlış mı hatırlıyorum? @xdragxx
Ne doğrusu be. Es geçtiğim hiç bir soru olmadı 😡😡😡Hatırlayamadım Sabri abi ama doğrudur
O zaman sorulmamıştır Zeynep hanımNe doğrusu be. Es geçtiğim hiç bir soru olmadı 😡😡😡
Şimdi fark ettim yalnız bilim adamı ve tarihi kişilik farkını. Tarihi kişilikte ilk Atatürk'ü sonra Tolstoy'u seçerdim. Dostoyevski biraz ırkçı milliyetçi, kaos çıkarabilir. Bilim adamlarında Einstein ve Tesla... Yalnız bu kadar az sayıda kişiyle medeniyet kurulması zor olurdu, kim yapacak projeleri binaları kim çalışacak.
Günahını aldım öyleyse, yine iyisin bak bir günahın silindi en azından.. (yırtmaya çalışıyorumdur çaktırmadan...)Ne doğrusu be. Es geçtiğim hiç bir soru olmadı 😡😡😡
Ömrü kısaymışGünahını aldım öyleyse, yine iyisin bak bir günahın silindi en azından.. (yırtmaya çalışıyorumdur çaktırmadan...)
Kolpaçino ne durumda bu arada Ekrem abi