Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Özelden ilk sorun geldi @Tolstoyevski
Dünyadaki insanlık sıfırlanacak ve sıfırdan bir insanlık başlatman gerekecek...

Bu yaşamı kurmak için yanına;

• Öncelikle eşin olacak kişiyi seçeceksin, malum lazım. (Ünlülerden seçebilirsin. )
  • 2 tane kadın oyuncu, manken veya kişilik
  • 2 tane futbolcu
  • 2 tane siyaset insanı
  • 2 tane tarihi kişilik
  • 2 tane bilim insanı
  • 5 tane de forum üyesi
  • 2 tane şarkıcı/müzisyen
Alma şansın var, kimleri alırsın ve tabii ki neden?

(Şu an hayatta olmayan kişileri de alabilirsin, öylesine geniş bir seçim şansın mevcut...)

Soruyu kim sormuştur ve cevapların? :D

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Özelden ilk sorun geldi @Tolstoyevski
Dünyadaki insanlık sıfırlanacak ve sıfırdan bir insanlık başlatman gerekecek...

Bu yaşamı kurmak için yanına;

• Öncelikle eşin olacak kişiyi seçeceksin, malum lazım. (Ünlülerden seçebilirsin. )
  • 2 tane kadın oyuncu, manken veya kişilik
  • 2 tane futbolcu
  • 2 tane siyaset insanı
  • 2 tane tarihi kişilik
  • 2 tane bilim insanı
  • 5 tane de forum üyesi
  • 2 tane şarkıcı/müzisyen
Alma şansın var, kimleri alırsın ve tabii ki neden?

(Şu an hayatta olmayan kişileri de alabilirsin, öylesine geniş bir seçim şansın mevcut...)

Soruyu kim sormuştur ve cevapların? :D
Güzel soruymuş ve bunu sorsa sorsa @Sherlock sormuştur diye tahmin ediyorum. :A

1-) Eş olarak gönlümdeki kişiyi seçmek isterdim artık kim olursa. Ünlülerden olacaksa da... Evangelina Lily diyelim, Lost'un Kate'i... :A

2-) Scarlet Johanssonn ve Natalie Portman.

3-) Ronaldinho, Messi.

4-) Albert Einstein, Leo Tolstoy.

5-) Nicola Tesla, S.Hawking

6-) 5 isim saysam 6.hani ben diyebilir, 6 saysam 7.nin gözleri yaşlı.. O yüzden bu tür soruları pas geçiyorum genelde @Dosi gibi :A

7-) Ada nüfusunu dengelemek adına 2 tane kadın şarkıcı seçmek zorunda kalırdım. :A Rihanna ve Zeynep Bastık olabilir yaşları itibariyle. :A

1-) Eş olarak gönlümdeki kişiyi seçmek isterdim artık kim olursa. Ünlülerden olacaksa da... Evangelina Lily diyelim, Lost'un Kate'i... :A

3-) Ronaldinho, Messi.

6-) 5 isim saysam 6.hani ben diyebilir, 6 saysam 7.nin gözleri yaşlı.. O yüzden bu tür soruları pas geçiyorum genelde @Dosi gibi :A

7-) Ada nüfusunu dengelemek adına 2 tane kadın şarkıcı seçmek zorunda kalırdım. :A Rihanna ve Zeynep Bastık olabilir yaşları itibariyle. :A
Ben hiç pas geçmedim 😱 @xdragxx

• İlginç

3-) Ronaldinho, Messi.

Güzel seçimler, beğendim. :A

Bu ekiple insanlık yeniden başlasa, dünya çok daha iyi bir yer olur herhalde. :A

• Güldürdün
Güzel seçimler, beğendim. :A

Bu ekiple insanlık yeniden başlasa, dünya çok daha iyi bir yer olur herhalde. :A
Şimdi fark ettim yalnız bilim adamı ve tarihi kişilik farkını. Tarihi kişilikte ilk Atatürk'ü sonra Tolstoy'u seçerdim. Dostoyevski biraz ırkçı milliyetçi, kaos çıkarabilir. :A Bilim adamlarında Einstein ve Tesla... Yalnız bu kadar az sayıda kişiyle medeniyet kurulması zor olurdu, kim yapacak projeleri binaları kim çalışacak. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Şimdi fark ettim yalnız bilim adamı ve tarihi kişilik farkını. Tarihi kişilikte ilk Atatürk'ü sonra Tolstoy'u seçerdim. Dostoyevski biraz ırkçı milliyetçi, kaos çıkarabilir. :A Bilim adamlarında Einstein ve Tesla... Yalnız bu kadar az sayıda kişiyle medeniyet kurulması zor olurdu, kim yapacak projeleri binaları kim çalışacak. :A

Orada iki adet de siyaset insanı vardı ama es geçmişsin. :A Bu ekipten doğacak ve gelişecek nüfus çok kaliteli olurdu dediğin gibi ama çalıştırmak da zor olurdu, hepsi topu birbirine atar. :A Gerçi o yüzden forum üyesi seç dedik ama kimseyi seçmedin. :A

• Güldürdün
Ne doğrusu be. Es geçtiğim hiç bir soru olmadı 😡😡😡
Günahını aldım öyleyse, yine iyisin bak bir günahın silindi en azından.. :A (yırtmaya çalışıyorumdur çaktırmadan...)

Kolpaçino ne durumda bu arada Ekrem abi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi