Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-2-3-1

Kaleci - Muslera ( @MEnes )

Sağ bek - Mariano ( @MasacRE )

Stoper - Donk ( @DarkLegenD )

Stoper - Marcao ( @Araf )

Sol Bek - Caner Erkin ( @xdragxx )

Orta Saha- Ömer Bayram ( @Bully )

Orta Saha - Belhanda ( @Maskeli Fedai )

Orta Saha - Seri ( @bazinga )

Kanat - Feghouli ( @Sherlock )

Kanat - Onyekuru ( @Tolstoyevski

Forvet -- Falcao ( @Dosi )

Teknik Direktör: Fatih Terim ( @pompy )

Ben niye kelim... :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Bağırma, çağırma gibi huyların yoktur yani? :A
Sadece karnım açken bağırıp çağırabilme potansiyelim bazen oluyor ama genellikle dışavurmuyorum pek. Duvara vurabiliyorum ama elimi acıtmadan dikkatli bir şekilde, nadiren olsa da. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Kendini ne zaman göstermeyi düşünüyorsun?

Yarın öleceğini bilsen yapacağın 5 şey?

• Güldürdün
Dark evreni biliyorsun 33 yıllık bir döngüde :D Ama ben soruda 13 yıllık bir döngüden bahsedecem :D
İmkanın olsa 2007deki Tolsto'ya gidip ilerde neler yapması gerektiğini mi söylersin yoksa 2033deki Tolstonun yanına gidip neler yaptığına bakmak mı? @Tolstoyevski

• Güldürdün
4-2-3-1

Ön libero konusundaki hassasiyetimi biliyorsun... Jailson muyum ben, niye defansa koyuyorsun? 😡

• Güldürdün
Kendini ne zaman göstermeyi düşünüyorsun?

Yarın öleceğini bilsen yapacağın 5 şey?
Eğer yaşarsak ve forum devam ederse söz 2030'larda ismimi kimliğimi, 2040'larda da kendimi göstereceğim şaka yapmıyorum. :A

Aileyle ve eş dostla vedalaşmak
Kafayı yemek
Ölümü düşünmek
Kafayı yemek
Ölümü düşünmek...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Dark evreni biliyorsun 33 yıllık bir döngüde :D Ama ben soruda 13 yıllık bir döngüden bahsedecem :D
İmkanın olsa 2007deki Tolsto'ya gidip ilerde neler yapması gerektiğini mi söylersin yoksa 2033deki Tolstonun yanına gidip neler yaptığına bakmak mı? @Tolstoyevski
2033'ü daha çok merak etsem de 2007'deki halime gidip tavsiyeler vermeyi tercih ederdim geleceğin şekillenmesi adına....

• Beğendim
1) Görme yetisi doğuştan olmayan birine küp ve küreyi sadece dokunarak öğrettin diyelim bu kişinin ilerde ameliyat sonucu görme yeteneği oluşursa sadece bakarak küp ve küreyi ayırt edebilir mi?
2 )Senin atomlarını birebir kopyalayıp bir kopyanı oluşturuyorlar. Dış görünüşü, beyni tamamen seninle aynı. Bu işlemi yaparken bir hata oluşuyor ve ölüyorsun ama kopyan yaşamaya devam ediyor. Bu durumda tam olarak ölmüş sayılır mısın yoksa yaşamaya devam mı ediyorsun?
3) Bir çocuk timsah tarafından yakalanır. Babası timsahın çocuğa ne yapacağını bilirse çocuk serbest kalacaktır. Bu durumda baba timsahın çocuğu öldüreceğini mi söylemeli yoksa serbest bırakacağını mı söylemeli?
@Tolstoyevski

• Beğendim
4-2-3-1

Ben sakatım oynamam. GS nefret ediyorum zaten 😡

• Güldürdün
4-2-3-1

@Dosi kaleci yaptı, @Tolstoyevski defans yaptı. @Sherlock ve @MEnes katılırsa eğer, ileriye koyarlar sanırım artık. :D

6-3-1 yapar diyordum da, yapmadı. İlk 11'de kendisi de var, kanat yapmış kendisini. :A

Sana göre bir kişinin zamanda yolculuk yaparak bu kadar farklı kişiye bürünmesi mümkün mü. Adam hem babası hem bilmem neyi sonuçta :A
Eğer çift cinsiyetliyse doğuştan ve teknik olarak hem erkek üreme sistemi hem de kadın üreme sistemine sahipse mümkün. :A

Adam hem annesi hem babası hem kendisi hem çocuğu hem karısı hem kocası... Ne çok kompleksli adamdı ama :A

• Güldürdün
  • Beğendim
1) Görme yetisi doğuştan olmayan birine küp ve küreyi sadece dokunarak öğrettin diyelim bu kişinin ilerde ameliyat sonucu görme yeteneği oluşursa sadece bakarak küp ve küreyi ayırt edebilir mi?
2 )Senin atomlarını birebir kopyalayıp bir kopyanı oluşturuyorlar. Dış görünüşü, beyni tamamen seninle aynı. Bu işlemi yaparken bir hata oluşuyor ve ölüyorsun ama kopyan yaşamaya devam ediyor. Bu durumda tam olarak ölmüş sayılır mısın yoksa yaşamaya devam mı ediyorsun?
3) Bir çocuk timsah tarafından yakalanır. Babası timsahın çocuğa ne yapacağını bilirse çocuk serbest kalacaktır. Bu durumda baba timsahın çocuğu öldüreceğini mi söylemeli yoksa serbest bırakacağını mı söylemeli?
@Tolstoyevski

1-) Bence edebilir, çünkü el hafızası diye de bir şey var ve el şekline bakarak tahmin etmesi oldukça olası.

2-) Kesinlikle tam olarak ölmüş olurum. Yaşayan sadece benim hafızama, anılarıma sahip bir yabancı olur ama ben değil.

3-) Paradoks sanırım bu, şu an düşünemiyorum pek ama öldüreceğini söylemesi daha mantıklı gibi duruyor. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...