Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Orada iki adet de siyaset insanı vardı ama es geçmişsin. :A Bu ekipten doğacak ve gelişecek nüfus çok kaliteli olurdu dediğin gibi ama çalıştırmak da zor olurdu, hepsi topu birbirine atar. :A Gerçi o yüzden forum üyesi seç dedik ama kimseyi seçmedin. :A
Siyaset insanı kısmı tamamen gözümden kaçmış gerçekten :A Atatürk ve II.Mahmut diyebilirdim.

Medeniyeti kurmak için köle işçi şart ve onları da forumdan 5 isim üstlenecek diyorsun yani :A Öyleyse @MEnes @Araf @xdragxx @Sherlock seçerdim. Bu köleleri kontrol etmesi için de kölecibaşı olarak @Dosi uygun bir tercih olabilirdi. :A

Siyaset insanı kısmı tamamen gözümden kaçmış gerçekten :A Atatürk ve II.Mahmut diyebilirdim.

Medeniyeti kurmak için köle işçi şart ve onları da forumdan 5 isim üstlenecek diyorsun yani :A Öyleyse @MEnes @Araf @xdragxx @Sherlock seçerdim. Bu köleleri kontrol etmesi için de kölecibaşı olarak @Dosi uygun bir tercih olabilirdi. :A
Kölelik sistemini mi kurduk, hayırdır kardeşim bu ne tantana... :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Oha, adama bak direkt kölelik sistemi kurdu. Bizi de köle yaptı. :A Bu beşli isyan eder. :A

• Güldürdün
Peki o zaman @Tolstoyevski Mısır piramitleri hakkında komplo teorilerine inanıyor musun? :A
Uzaylıların yaptığına inanmıyorum, uzaylılar gelmiş olsaydı daha elle tutulur ve varlıklarına dair iz bırakan bir imza olurdu... Bu piramitlerin yapımıyla ilgili güzel bir sinema filmi vardı, tamamını izleyememiştim o dönem ama kaliteliydi ve o kölelik sürecindeki piramitlerin yapılış sürecini gösteriyordu. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Uzaylıların yaptığına inanmıyorum, uzaylılar gelmiş olsaydı daha elle tutulur ve varlıklarına dair iz bırakan bir imza olurdu... Bu piramitlerin yapımıyla ilgili güzel bir sinema filmi vardı, tamamını izleyememiştim o dönem ama kaliteliydi ve o kölelik sürecindeki piramitlerin yapılış sürecini gösteriyordu. :A
İnsan eliyle yapılamayacak bir yapı değil diyorsun yani :A

• Güldürdün
İnsan eliyle yapılamayacak bir yapı değil diyorsun yani :A
Teknik bilgim olmadığı için o tür bir yorumda bulunamam ama uzaylıların dünyaya geldiklerine dair yeterli bir kalıntı olmadığı için uzaylı teorisi mantıklı gelmiyor pek. :A

• Güldürdün
Teknik bilgim olmadığı için o tür bir yorumda bulunamam ama uzaylıların dünyaya geldiklerine dair yeterli bir kalıntı olmadığı için uzaylı teorisi mantıklı gelmiyor pek. :A
Peki uzaylılar var mı sence diye sormayacam olduğuna eminsindir bence :A
Uzaylılar dünyayla iletişim halinde olabilir mi biz fark etmeden yoksa umurlarında bile değil miyiz?

• Güldürdün
Peki uzaylılar var mı sence diye sormayacam olduğuna eminsindir bence :A
Uzaylılar dünyayla iletişim halinde olabilir mi biz fark etmeden yoksa umurlarında bile değil miyiz?
Dünyanın tamamı bir okyanus olsa ve okyanustan bir damla seçsen, o damlanın milyonda bir küçültsen işte o dünya, okyanusun tamamı ise uzay olurdu. Haliyle bizden başka yaşam formu olmaması ihtimali aşırı düşük ve mantıksız kaçıyor. Bazı gezegenlerde hayat belki ağaçlardan bitkilerden ibarettir. Bazılarında dünyadan insanları çıkarsan nasıl olacaksa öyle, bilinçsiz canlılar yani. Ama içlerinde illa ki insanlardan çok daha gelişmiş ve zeki medeniyetler olabilir. Buna rağmen yakın geçmişe kadar bizden haberleri olmayabilir, ama yakın geçmişte sürekli uzaya sinyal gönderme olaylarından sonra haberlerinin olmuş ya da olacak olması yüksek. Onlar için tehdit unsuru taşımadığımız sürece uğraşacaklarını düşünmüyorum eğer fakir değillerse. :A

• Beğendim
Bir diziden bir karakteri, bir filme; bir filmden bir karakteri ise, bir diziye koyacaksın? Nasıl değişimler yaparsın ve tabii ki neden... :A
Baya düşündürücü zor bir soru oldu. :A
Godfather'dan Don Corleone'yi Breaking Bad'e ekler ve uyuşturucu ticaretine ayar çektirirdim. :A

Breaking Bad'den Walter'i ise Pulp Fiction filmine ekler ve o suç gerilimine daha da heyecan katmış olurdum. :A

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Dosi and Sherlock
@Tolstoyevski bu icatların 20.yüzyılda aşırı hızlanmasına hep şaşarım ben. Biraz uçuk gelecek ama işte bu konuda uzaylıların parmağı olduğunu düşünüyorum sence ihtimali var mı? :A

• Beğendim
Baya düşündürücü zor bir soru oldu. :A
Godfather'dan Don Corleone'yi Breaking Bad'e ekler ve uyuşturucu ticaretine ayar çektirirdim. :A

Breaking Bad'den Walter'i ise Pulp Fiction filmine ekler ve o suç gerilimine daha da heyecan katmış olurdum. :A

Baya iyi cevap ya, çok beğendim. :A Özellikle Don Corleone'yi BB evreninde hayal etttim de. Olacakları hayal dahi edemedim, Walter'a falan racon keserdi. :A

• Güldürdün
@Tolstoyevski bu icatların 20.yüzyılda aşırı hızlanmasına hep şaşarım ben. Biraz uçuk gelecek ama işte bu konuda uzaylıların parmağı olduğunu düşünüyorum sence ihtimali var mı? :A
Makineleşme sonrası gerçekten çok hızlandı süreç ama o hız bile belli bir süreç gerekti. Telgraflardan bugünlere, ilk otomobillerden jetlere birden olmadı sonuçta, eğer uzaylı takviyesi olsaydı bilemiyorum daha da hızlı olabilirdi. :A Uzaylıların insanları önemsediğini düşünmüyorum, neden yani önemsesinler ki :A

• Güldürdün
  • Beğendim