eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Maç izlemeyi sever misin? @Dosi
Bir de Fenerbahçelisin hiç forman var mı?
Evet ama yanımda birileri varken keyifli oluyor izlemek. Kendimi çok fena kaptırmaktayım. Özellikle milli maçlar.
En son 2 sene önce İsveç yarışırken o sene baya takip ettim.

Eskiden FB damgalı kıyafetlerim vardı. Ben eskisi gibi fanatik değilim. Takımın halide ortada :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Evet ama yanımda birileri varken keyifli oluyor izlemek. Kendimi çok fena kaptırmaktayım. Özellikle milli maçlar.
En son 2 sene önce İsveç yarışırken o sene baya takip ettim.

Eskiden FB damgalı kıyafetlerim vardı. Ben eskisi gibi fanatik değilim. Takımın halide ortada :A
Peki Türkiye-İsveç maçlarında kimi tutuyorsun? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Det var jätte roligt att delta i Cevapsız Sorular. Jag tackar alla som ställde frågor.
Tack @xdragxx för det fina programmet :bhr:

Jag tackar dig. Det var väldigt roligt :D @Dosi
Peki Zeynep İngilizce biliyor musun biliyorsan sana göre İsveççe, İngilizce, Türkçe'yi zorluğuna göre sıralar mısın? :A

• Harika
Jag tackar dig. Det var väldigt roligt :D @Dosi
Peki Zeynep İngilizce biliyor musun biliyorsan sana göre İsveççe, İngilizce, Türkçe'yi zorluğuna göre sıralar mısın? :A
Google doğru tercüme etmiş :A

Evet biliyorum.
Türkçe bence en zoru. Sadece biliyoruz diye farkında değiliz ama dil bilgisi ekler falan zor.

İsveççe ve ingilizce birbirine çok benzemekte. Hangisi daha kolay dersek galiba ingilizce.
İsveççenin bazı dil bilgisi kuralları vardır ve bunları nasıl ayırt edeceğiz bilemeyiz. Ezbere küçüklüğümüzde öğrenmekteyiz.

• Güldürdün
Google doğru tercüme etmiş :A

Evet biliyorum.
Türkçe bence en zoru. Sadece biliyoruz diye farkında değiliz ama dil bilgisi ekler falan zor.

İsveççe ve ingilizce birbirine çok benzemekte. Hangisi daha kolay dersek galiba ingilizce.
İsveççenin bazı dil bilgisi kuralları vardır ve bunları nasıl ayırt edeceğiz bilemeyiz. Ezbere küçüklüğümüzde öğrenmekteyiz.
İngilizce peki sizde zorunlu mu yoksa sen kendi çabanla mı öğrendin? :D

• Beğendim
İngilizce peki sizde zorunlu mu yoksa sen kendi çabanla mı öğrendin? :D
Bizim TV alt yazı yayınlarlar film ve dizileri. Ordan öğrendik çoğunu. Okulda da evet zorunluluk var sonrasında. Öğretmenlik okuyabilmek için İngilizce B seviyen olması gerekiyor. A zorunlu ders B ise mesleğine göre şart oluyor. Ben öğretmenliğe karar kılınca B okumuştum.

• Beğendim
Bende ara vereyim şimdi. Sorularınız varsa son saatler 🤗
Biraz enerji depolayayım. Geceye anket konusuda gelecek :Z

• Beğendim