Disslerin çok galiba 😱
Seni özel konuk olarak alırım olmadı. Test edelim senin dissleride
Senin OSM konunu geçiyor @xdragxx ama ilk ikide olacaksınız gibi.Reis espri yapmış. 😱
Temmuzda olursun herhalde? Tabi ben de foruma ara vermezsemSurvivor konusu sayesinde bir kaç tane diss almışlığım var.
Eğer yarışma başladığında forumda olursam olabilir.
Temmuzda olursun herhalde? Tabi ben de foruma ara vermezsem
Öncelikle forumda açtığın konular ve hızınla dikkat çekmektesin. Sana bazen çok yükleniliyor ve buna rağmen olgunca davranmanı taktir ediyorum. Bazen ben de tam olmasada dolaylı yoldan işin içine karışıp seni kırdıysam özür dilerim.
Seni eskiden sadece konu açıp kimseyle kaynaşmadığın için eleştirmiştim ama bunu yüzüne söylemiştim. Survivor sayesinde seni daha yakından tanımaya başladık ve zaman zaman Barış için karşı karşıya gelsekte asla şahsileştirmiyoruz durumu. @Angelica ile mesela Survivor'da çok tartışıyoruz ama bunu asla başka konulara yansıtmıyoruz.
Survivor sonrasında böyle aktif ol sohbetlerde.
Eğlenceli biri olduğunu keşfettik o program sayesinde
Sana karşı biraz önyargım vardı bunu inkar edemem ama şimdi en ufak olumsuz düşüncem yok. Çizginide hiç bir zaman bozma 🤗
Eleştiriler herzaman olur. Ben de şuan olmasada özellikle 2 sene çok aşırı bir şekilde belirli bir kesimden çok fazla laf yedim. Konularda profilde falan fazlasıyla gereksiz tavırlara maruz kaldım ama senin yaptığın gibi ben de umursamadım. En iyi yöntem susmak zaten.Ağustos ayında foruma katılalı 3 sene olacak. O 3 senenin 1.5 - 2 senesi hayalet gibi dolaşıyordum forumda, tek tük bazı konulara mesaj yazıyordum. Sonrasında bazı sebeplerden dolayı kafamı dağıtmak için konu açmaya başladım. Sonrasında da dediğin gibi yükleniliyordu ve halen daha yükleniliyor da bence.
Bir kaç mesajında benimle ilgili bir şey söylemiştin, ancak hiç kırılmadım aksine söylediklerini de dikkate almıştım.
Forumda olan bazı etkinlikler ve özellikle 9000 küsür mesaj yazdığım Survivor konusu sayesinde daha da kaynaştım üyelerle. İyi ki de kaynaşmışım.
Sonuçta Survivor bir yarışma, bir yarışma için de kimsenin kalbini kırmaya, incitmeye değmez. Ben X'i destekliyorum, sen Y'yi. Ne fark eder? Amaç eğlenmek olsun. Survivor sonrası bazı planlarım var, eğer olursa bir süre olmayabilirim belki.
Yorumun için çok teşekkür ederim.
Eleştiriler herzaman olur. Ben de şuan olmasada özellikle 2 sene çok aşırı bir şekilde belirli bir kesimden çok fazla laf yedim. Konularda profilde falan fazlasıyla gereksiz tavırlara maruz kaldım ama senin yaptığın gibi ben de umursamadım. En iyi yöntem susmak zaten.
Yüksek ihtimalle açtığın konularda etiket eklemesinden bahsetmişimdir. Ben genelde bir çok kişiye o uyarıyı yapmaktayım. @The_Erinch baya bi nasipleniyor o konuda
Forum benimde kafa dağıtma amacıyla takıldığım bir yer ve 2018 Ocak sonundan itibaren düzenli bir şekilde konu açarak of dağıttım. Hatta bir ara 15 konu açmıştım sinirimi atmak için
Survivor konusundaki takılmalarımız tartışmalarının bence eğlenceli oluyor
Rica ederim
Basen onların tavrı beni eğlendiriyorSusmak değilde umursamamak. Kafa dağıtmak amacıyla geldiğimiz bir yerde tekrar sinirlenmeye, kendimizi yormaya gerek yok. Kendileri çalsınlar, kendileri oynasınlar.
Biri etiket konusuydu, ama diğerini hatırlamıyorum. Genelde herkese diyorsun bunu, ama iyi bir şey aslında
Konuğuda ben olunca kaçınılmaz oldu o 3 günlük yoğunluğum olmasaydı dahada uçardık demek kiAykut hocamın canı sağ olsun. @xdragxx
Üstelik çenesi düşük @serhatt @alperuz @xemrexxx gibi kişiler olmamasına rağmen çok çene çalmışız serhat vardı ama goygoy etmedik yakın zamanda sözlük konum ve kutlama konum vardı. Onlara rağmen yinede bir sürü konuşmuşuz3 gün doğru düzgün olmamana rağmen 35 sayfa nasıl sence? @Dosi
Araf son zamanlarda zaten kurnazca hareketler yapıyorÜstelik çenesi düşük @serhatt @alperuz @xemrexxx gibi kişiler olmamasına rağmen çok çene çalmışız serhat vardı ama goygoy etmedik yakın zamanda sözlük konum ve kutlama konum vardı. Onlara rağmen yinede bir sürü konuşmuşuz
Ben @Araf 'ın konusunda 100 küsür mesaj yazmıştım o ise 20 bile yazmamış daha bir çok arkadaşımda yazmamayı tercih etti nedense ama ona rağmen bol soru ve dolu dolu mesajlar yazdık. Yaz ayı, finaller vs. Bunlarda düşünürsek büyük başarı tabiki
Kendi sözlük konusunda onu yorumladım. Beni es geçti.Araf son zamanlarda zaten kurnazca hareketler yapıyor
Şansız evet. Ben de yoruldum. En fazla 2 mesajım olur konusundaBir sonraki konuğun artık hangi şanssız üye olacaksa 10 sayfayı bile geçemez fena gölgesinde kalacaktır bu haftanın @Dosi
Who replied’e baktın mı konuşmaya üşenen az yazan üye-lerin bile çenesi açılmış Demek en fazla 2 mesaj, ayıp olacak artık bahtsız bedeviye desene.Şansız evet. Ben de yoruldum. En fazla 2 mesajım olur konusunda
Eyvah. Kanalımın hiti yok olur 😱