10 kat yapıp anlaşalımWho replied’e baktın mı konuşmaya üşenen az yazan üye-lerin bile çenesi açılmış Demek en fazla 2 mesaj, ayıp olacak artık bahtsız bedeviye desene.
10 kat yapıp anlaşalımWho replied’e baktın mı konuşmaya üşenen az yazan üye-lerin bile çenesi açılmış Demek en fazla 2 mesaj, ayıp olacak artık bahtsız bedeviye desene.
4 Özelden soru sormak isteyen pek olmuyor ama yine de az da olsa zevkli@xdragxx toplamda kaç tane özel soru yazan olmuştu?
Anonim kalsaydı saldırırlardı4 Özelden soru sormak isteyen pek olmuyor ama yine de az da olsa zevkli
Mesaj yazdın da, sanki hepsi soru sormak içindi. Geyik de çok yaptın bensiz konuda.Üstelik çenesi düşük @serhatt @alperuz @xemrexxx gibi kişiler olmamasına rağmen çok çene çalmışız serhat vardı ama goygoy etmedik yakın zamanda sözlük konum ve kutlama konum vardı. Onlara rağmen yinede bir sürü konuşmuşuz
Ben @Araf 'ın konusunda 100 küsür mesaj yazmıştım o ise 20 bile yazmamış daha bir çok arkadaşımda yazmamayı tercih etti nedense ama ona rağmen bol soru ve dolu dolu mesajlar yazdık. Yaz ayı, finaller vs. Bunlarda düşünürsek büyük başarı tabiki
Ama yine en çok soru soran bendim.Mesaj yazdın da, sanki hepsi soru sormak içindi. Geyik de çok yaptın bensiz konuda.
Biliyorum da, bu aralar çok fazla saldım her şeyi, detaylı düşünemiyorum, o yüzden dikkatimden kaçabiliyor. Normalde soru bombardımanına tutmayı düşünüyordum da, olmadı nedense. Bu aralar fazla ilgilenemiyorum detaylı bir şekilde bir şeylerle. Biraz çöküş var. Eskisi gibi dizi ve film de izleyemiyorum gördüğün gibi. Sıcaktan mı kaynaklı, bilemedim. Eskisi kadar değilim yani.Ama yine en çok soru soran bendim.
En son ki dizine bak bakalım. Oyuncun bile olmamama rağmen senin konuya en çok kim yazmış? Her bir mesaj ve tıklama hit oluyor ve önemsemiyorum diyorsun ama Enler listesinde gördükçe seviniyorsun listeye girdim deyip 😊
Dizini pazar değilde pazartesiye kaydırdığını da unutma ve bunu ben önermiştim sana
Anladım. Bundan sonraki kişilere artıkBiliyorum da, bu aralar çok fazla saldım her şeyi, detaylı düşünemiyorum, o yüzden dikkatimden kaçabiliyor. Normalde soru bombardımanına tutmayı düşünüyordum da, olmadı nedense. Bu aralar fazla ilgilenemiyorum detaylı bir şekilde bir şeylerle. Biraz çöküş var. Eskisi gibi dizi ve film de izleyemiyorum gördüğün gibi. Sıcaktan mı kaynaklı, bilemedim. Eskisi kadar değilim yani.
Samimi olduğum kişiyse belki. Belki akşam soru sorarım konuda, hazır ol.Anladım. Bundan sonraki kişilere artık
Evet kafa dengin olan birisi gelecek.Samimi olduğum kişiyse belki. Belki akşam soru sorarım konuda, hazır ol.
Öncelikle forumda açtığın konular ve hızınla dikkat çekmektesin. Sana bazen çok yükleniliyor ve buna rağmen olgunca davranmanı taktir ediyorum. Bazen ben de tam olmasada dolaylı yoldan işin içine karışıp seni kırdıysam özür dilerim.
Seni eskiden sadece konu açıp kimseyle kaynaşmadığın için eleştirmiştim ama bunu yüzüne söylemiştim. Survivor sayesinde seni daha yakından tanımaya başladık ve zaman zaman Barış için karşı karşıya gelsekte asla şahsileştirmiyoruz durumu. @Angelica ile mesela Survivor'da çok tartışıyoruz ama bunu asla başka konulara yansıtmıyoruz.
Survivor sonrasında böyle aktif ol sohbetlerde.
Eğlenceli biri olduğunu keşfettik o program sayesinde
Sana karşı biraz önyargım vardı bunu inkar edemem ama şimdi en ufak olumsuz düşüncem yok. Çizginide hiç bir zaman bozma 🤗
Evet kafa dengin olan birisi gelecek.
Konuya hamleyi yapmadın çok cimrisin
Yeni hafta şu modda olacağım yeni konukla olan soru ve cavplarınıza
Ekli dosyayı görüntüle 87268
@xdragxx @Tolstoyevski
Olur mu be. Kılıçları çekiyoruz. Saç baş yoldurtuyorsun bazen ve bende sözlerimle ateş ediyorumTartışmıyoruz aslında ama sadece Barış konusunda anlaşamıyoruz bence ona tartışma demeyelim
Olur mu be. Kılıçları çekiyoruz. Saç baş yoldurtuyorsun bazen ve bende sözlerimle ateş ediyorum
Bunun sebebi sen normalde bakmıyorsun bile etiketlere. Resmen etiketlemediklerimize geri dönüş yapıyorsun. Bu da işine gelince cevap verdiğin anlamına gelmekte @xdragxxAh ulan ah... Çekirdek çitleme ekibinden de atılmışız... Ahhhhhhhhh ahhh...
Var var şimdi çok masumu oynamaAteşli konuşma yapıyoruz işte benim kılıcım yok nerden çıkarcam
Şerlok hocam öldüBunun sebebi sen normalde bakmıyorsun bile etiketlere. Resmen etiketlemediklerimize geri dönüş yapıyorsun. Bu da işine gelince cevap verdiğin anlamına gelmekte @xdragxx
Bunun sebebi sen normalde bakmıyorsun bile etiketlere. Resmen etiketlemediklerimize geri dönüş yapıyorsun. Bu da işine gelince cevap verdiğin anlamına gelmekte @xdragxx
Şerlok hocam öldü
Paramparça olsun
Ekli dosyayı görüntüle 87271
Var var şimdi çok masumu oynama