Emre Ozansoy
Moderatör
Sürpriz olsun
Tahminlerim var ama neyse.
Sürpriz olsun
200. mesajdan sonra okumayı bıraktım bu konuyu.Üstelik çenesi düşük @serhatt @alperuz @xemrexxx gibi kişiler olmamasına rağmen çok çene çalmışız serhat vardı ama goygoy etmedik yakın zamanda sözlük konum ve kutlama konum vardı. Onlara rağmen yinede bir sürü konuşmuşuz
Ben @Araf 'ın konusunda 100 küsür mesaj yazmıştım o ise 20 bile yazmamış daha bir çok arkadaşımda yazmamayı tercih etti nedense ama ona rağmen bol soru ve dolu dolu mesajlar yazdık. Yaz ayı, finaller vs. Bunlarda düşünürsek büyük başarı tabiki
Haklısın ama genelde o 200 olununca yarısı sen ve ben olmalıydık200. mesajdan sonra okumayı bıraktım bu konuyu.
Tom sensin. En çok o darbe yiyip diriliyor
Niye atar yapıyonHaklısın ama genelde o 200 olununca yarısı sen ve ben olmalıydık
O kadar rağbet oldu ki, ben kayboldum arada.Haklısın ama genelde o 200 olununca yarısı sen ve ben olmalıydık
He buraydı. Şükür kavuşturana
Sen de haklısın ihtiyaç olunca devreye giriyorsunO kadar rağbet oldu ki, ben kayboldum arada.
Atar yapmasak süründürüyorsun çünküNiye atar yapıyon
İyHe buraydı. Şükür kavuşturana
Doğru diyorlar
Önlem falan yok. Herkes dışarda. Bir tek lise ve üniversite evden oldu ama küçükler okula gitti hep. Hızla yayılıyor bakalım. Stockholm'den sonra sıra bizde. Daha halkı test etme işine girmediler henüz. Sadece hastalar ve hastane çalışanları yapılmakta.
Hatrın için.Sen de haklısın ihtiyaç olunca devreye giriyorsun
Dil en önemli etken. Eğer Türkiye'den gelen biri meslek sahibiyse dili öğrendiği sürece çalışma imkanı olur.İsveç'i anlat bize @Dosi. Bir Türk oraya gelse, hangi meslekleri yapabilir? Neler hoşuna gider, gezilebilecek yerler nereler? Uzun uzun anlat bakalım, İsveç'i dinleyelim senden.
Tekrar bulaşma riski yoksa evet yırttım zaten çok ağır atlatmadım. Demek ki direncim iyiymişİy
Korona dan da yırttın senden kurtuluş yok. Ss
Şöyle özetliyeyim:Yurt dışındaki ülkelerde genel olarak sağlık alanına eleştirilme söz konusu. ABD'de örneğin kapitalist bir düzen söz konusu. Oraya gidince sağlam para bayılmak gerekiyor. Kanada'da Montreal isimli şehirdeki hastanede ilgilenme söz konusu olmuyormuş. Hastaları derecelerine göre ayarlıyorlarmış. Baş ağrısı, astım gibi hastalıklarda doktorlar "üç gün sonra gelin" diyorlarmış. Kaza yapıyorsun, yine bekletiyorlarmış. Kısacası buradan verilen örneklerden yola çıkarsak; İsveç'te sağlık sektörü nasıl? Hastanelerde ilgilenme söz konusu oluyor mu? Kapitalist anlamda bir sağlık sektörü söz konusu mu? Türkiye'yi de geldin gördün, Türkiye ile kıyaslarsan eğer sağlık sektörünü, hangi ülke daha iyi?