Aynen gelecek de var sonuçta Back to The Future aracımız var Gelecekte hangi tarihe giderdin?Ha gelecek tarih de mi vardı. Ben direk geçmişe gittim yorumdaki geleceğe gitmeyi geri dönme olarak algıladım
@xBUGRAx konuya uğramışsın 😏
Aynen gelecek de var sonuçta Back to The Future aracımız var Gelecekte hangi tarihe giderdin?Ha gelecek tarih de mi vardı. Ben direk geçmişe gittim yorumdaki geleceğe gitmeyi geri dönme olarak algıladım
@xBUGRAx konuya uğramışsın 😏
Yanlış konu.
espri yapıyım dedim @ArafYanlış konu.
Konuya bir işlem yapman gerekmiyor muYanlış konu.
2064 veya 2065 senesi @TolstoyevskiAynen gelecek de var sonuçta Back to The Future aracımız var Gelecekte hangi tarihe giderdin?
Kafama dissleri yedim diye geldim demiyorsunda (geri alırım Birazdan)Uzun zamandır düşünüyorum ama aklıma cidden soru gelmedi, boş geçmeyeyim dedim. Klkasik Sorgu Odası sorusu gelsin o zaman Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Kafama dissleri yedim diye geldim demiyorsunda (geri alırım Birazdan)
Gelmişken konuyada beğeni at
Seni çoooooook uzunca yorumlayacağım. Hazırmısın?
Yarışmacı olmayacaksan çekmemAslında yazacaktım, bildirim kutusu çok dolu olduğundan unutmuşum. Diss yedikten sonra geldim.
Çekme bence güzel duruyor.
Yok katılmam ya. Katılmam haksızlık olur.Yarışmacı olmayacaksan çekmem
Kafama dissleri yedim diye geldim demiyorsunda (geri alırım Birazdan)
Gelmişken konuyada beğeni at
Seni çoooooook uzunca yorumlayacağım. Hazırmısın?
Öncelikle forumda açtığın konular ve hızınla dikkat çekmektesin. Sana bazen çok yükleniliyor ve buna rağmen olgunca davranmanı taktir ediyorum. Bazen ben de tam olmasada dolaylı yoldan işin içine karışıp seni kırdıysam özür dilerim.Uzun zamandır düşünüyorum ama aklıma cidden soru gelmedi, boş geçmeyeyim dedim. Klkasik Sorgu Odası sorusu gelsin o zaman Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Senelerdir var olan birşey bu. Bu kez de ben yapmış olayım ne olacakHer gelenden beğeni istiyorsun. Olmaz ki ama böyle. Beğeniler gönülden olmalı.
Disslerin çok galiba 😱Yok katılmam ya. Katılmam haksızlık olur.