@Turkuazz , bir anda bu kadar soruyla gelinir mi ya
hepside detaylı düşünülmesi gereken :S
-Öncelikle kendi kanaldında program konuğu olmak nasıl bir his?
Bu bölümü Aserat'ın kanalına verdik Acun gibi olmayayım diye haha ama kendi kanalımın olması harika bir duygu
-Forumda ilk üye olduğunda konuıştuğun ilk 3 kişi kimdi?
İlk sene sadece sürgünüm ve Albay-06 ile düzenli Survivor konularında takılıyorduk. Bana çok takılırlardı Diğer üyelerle Survivor'u yorumladığımız oluyordu. Rahmetli Doğu'da o aralar yorumlarını keyifle okuduğum biriydi. 2016 da artık bir çok üyeyle sohbet etmeye başlamıştım.
-mesleğini ne kadar seviyorsun? mesleğinde unutamadığın bir anını açıklarmısın?
öğretmenlik benim son mesleğim, daha önce eğitimini aldığım ve çalıştığım başka alanlar var.
öğretmenlikte bir çok olaylarla karşılaşmaktayız. Bana ilk verdikleri sınıf çok asabi bir sınıftı. Pencereden kaçanlar veya telefonuyla gizli oynmaya çalışanlar. Beni başta hiç sevmezler di sonra alıştılar ve ben başka sınıfı üstlendikten sonra yerime gelen öğretmenle anlaşamadılar bir türlü
-çok keyif aldığın bir etkinlik? (normal hayaında)
ben bir organizasyon'da yer almıştım. Yurt dışında yardıma ihtiyaç olanların okul vs ihtiyaçlarını gidermek. Orda olmaktan büyük keyif aldım.
-hayatı bir özlü sözlü tanımlarsan nasıl tanımlayabilirsin?
şuan burun kıvırdığın hayatın kıymetini bil, onu bulamayanlar da var ve niye şişmanım, niye burnum büyük, neden boyum kısa vs. gibi durumları dert etme. Elin ayağın tutuyorsa buna şükret.
-hiç unutamadığın dizi yada film?
İsveç'te küçükken sinemada ilk izlediğim film Libanon'da doğmuş olan Fares Fares'in filmini izlemiştim. Onu unutamam ilk filmimdi diye. İsmi Jalla Jalla. İsveçteki yabancıların hayatını komik bir dille anlatan bir film.
-yurt dışında desteklediğin avrupa takımı bulunuyor mu?
yok tutmuyorum
-en sevdiğin renk?
mavi
-çocukluktan tanıdıkların arkadaşların yada kanka tabirini yaptığın birisiyle hala görüşüyor musun?
evet, sık sık olmasada iletişimin var 😊
-en çok sevdiğin 3 avrupa şehrini yazarmısın?
biraz fazla soru sormuşumdur ama istediğin kadarını yanıtlayabilirsin
yanıtlamasam olmazdı
İsveç harici gördüğüm şehirleri yazayım:
Helsinki, Münih, Oslo