eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Şu kaymış ilk mesaja neyse tekrar yazayım :A.

Gündüz olmayışımın acısını çıkarıp takıldım baya. Şimdi yine kaybolma zamanı :A
Sonra kaldığımız yerden devam ederiz :A :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
En sevdiğin 3 dizi repliği ve 3 film repliği? @Dosi
Şuan aklıma gelmiyor pek ama öyle bir konu vardı. Orda yazdıklarımı ayarlayayım buraya :A

Uzaktan iyi bir insana benziyor; Uzaktan kusursuz, yakından lüzumsuz" - Nefes (Sen Anlat Karadeniz) :A

Hayatta 3 türlü sandık var. Çeyiz sandığımız... Adam sandığımız... Bir de söz verip tutar sandığımız..." / Kara Ekmek :A

Ben sadece kışın karpuzu, yazın portakalı özlerdim. Şimdi bir de sen çıktın başıma' / Leyla ile Mecnun

"I just hope my death makes more cents than my life." / Joker

"Nankör İnsan her şeyin fiyatını bilen ama hiç bir şeyin değerini bilmeyen insandır." (3 idiots)

@Dosi konuk programın hayırlı olsun.. merhaba..
-Öncelikle kendi kanaldında program konuğu olmak nasıl bir his? :A
-Forumda ilk üye olduğunda konuıştuğun ilk 3 kişi kimdi?
-mesleğini ne kadar seviyorsun? mesleğinde unutamadığın bir anını açıklarmısın?
-çok keyif aldığın bir etkinlik? (normal hayaında)
-hayatı bir özlü sözlü tanımlarsan nasıl tanımlayabilirsin?
-hiç unutamadığın dizi yada film?
-yurt dışında desteklediğin avrupa takımı bulunuyor mu?
-en sevdiğin renk?
-çocukluktan tanıdıkların arkadaşların yada kanka tabirini yaptığın birisiyle hala görüşüyor musun?
-en çok sevdiğin 3 avrupa şehrini yazarmısın?
biraz fazla soru sormuşumdur ama istediğin kadarını yanıtlayabilirsin :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
@Turkuazz , bir anda bu kadar soruyla gelinir mi ya :A hepside detaylı düşünülmesi gereken :S

Bu bölümü Aserat'ın kanalına verdik :A Acun gibi olmayayım diye haha ama kendi kanalımın olması harika bir duygu :Z
İlk sene sadece sürgünüm ve Albay-06 ile düzenli Survivor konularında takılıyorduk. Bana çok takılırlardı :A Diğer üyelerle Survivor'u yorumladığımız oluyordu. Rahmetli Doğu'da o aralar yorumlarını keyifle okuduğum biriydi. 2016 da artık bir çok üyeyle sohbet etmeye başlamıştım.
öğretmenlik benim son mesleğim, daha önce eğitimini aldığım ve çalıştığım başka alanlar var.
öğretmenlikte bir çok olaylarla karşılaşmaktayız. Bana ilk verdikleri sınıf çok asabi bir sınıftı. Pencereden kaçanlar veya telefonuyla gizli oynmaya çalışanlar. Beni başta hiç sevmezler di :A sonra alıştılar ve ben başka sınıfı üstlendikten sonra yerime gelen öğretmenle anlaşamadılar bir türlü :A

ben bir organizasyon'da yer almıştım. Yurt dışında yardıma ihtiyaç olanların okul vs ihtiyaçlarını gidermek. Orda olmaktan büyük keyif aldım.
şuan burun kıvırdığın hayatın kıymetini bil, onu bulamayanlar da var ve niye şişmanım, niye burnum büyük, neden boyum kısa vs. gibi durumları dert etme. Elin ayağın tutuyorsa buna şükret.
İsveç'te küçükken sinemada ilk izlediğim film Libanon'da doğmuş olan Fares Fares'in filmini izlemiştim. Onu unutamam ilk filmimdi diye. İsmi Jalla Jalla. İsveçteki yabancıların hayatını komik bir dille anlatan bir film.
yok tutmuyorum
-en sevdiğin renk?
mavi
-çocukluktan tanıdıkların arkadaşların yada kanka tabirini yaptığın birisiyle hala görüşüyor musun?
evet, sık sık olmasada iletişimin var 😊
yanıtlamasam olmazdı :A
İsveç harici gördüğüm şehirleri yazayım:
Helsinki, Münih, Oslo

İsveç'te engellilere ne gibi bir avantajlar vardır?
Görme veya işitme engelliler için okullarda onlara kolaylık sağlanacak teknoloji destekleri verilmekte. Çoğunlukta normal çocuklarla aynı sınıfa gşdenlerde var. Ana temel çocukların kendini dışlanmamış hissetmemesi

Tekerlekli sandalyede oturanlarada giriş katında evler verilir ve içini onlara göre dekor ederler.
Burada genelde öyle kişilere bakan birileri olur hep, 'özel asistan' .

• Harika
Reactions: 12.Adam
Görme veya işitme engelliler için okullarda onlara kolaylık sağlanacak teknoloji destekleri verilmekte. Çoğunlukta normal çocuklarla aynı sınıfa gşdenlerde var. Ana temel çocukların kendini dışlanmamış hissetmemesi

Tekerlekli sandalyede oturanlarada giriş katında evler verilir ve içini onlara göre dekor ederler.
Burada genelde öyle kişilere bakan birileri olur hep, 'özel asistan' .
Kendim de bedensel engelli olduğum için açıklaman çok hoşuma gitti.

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Turkuazz , bir anda bu kadar soruyla gelinir mi ya :A hepside detaylı düşünülmesi gereken :S

Bu bölümü Aserat'ın kanalına verdik :A Acun gibi olmayayım diye haha ama kendi kanalımın olması harika bir duygu :Z
İlk sene sadece sürgünüm ve Albay-06 ile düzenli Survivor konularında takılıyorduk. Bana çok takılırlardı :A Diğer üyelerle Survivor'u yorumladığımız oluyordu. Rahmetli Doğu'da o aralar yorumlarını keyifle okuduğum biriydi. 2016 da artık bir çok üyeyle sohbet etmeye başlamıştım.
öğretmenlik benim son mesleğim, daha önce eğitimini aldığım ve çalıştığım başka alanlar var.
öğretmenlikte bir çok olaylarla karşılaşmaktayız. Bana ilk verdikleri sınıf çok asabi bir sınıftı. Pencereden kaçanlar veya telefonuyla gizli oynmaya çalışanlar. Beni başta hiç sevmezler di :A sonra alıştılar ve ben başka sınıfı üstlendikten sonra yerime gelen öğretmenle anlaşamadılar bir türlü :A

ben bir organizasyon'da yer almıştım. Yurt dışında yardıma ihtiyaç olanların okul vs ihtiyaçlarını gidermek. Orda olmaktan büyük keyif aldım.
şuan burun kıvırdığın hayatın kıymetini bil, onu bulamayanlar da var ve niye şişmanım, niye burnum büyük, neden boyum kısa vs. gibi durumları dert etme. Elin ayağın tutuyorsa buna şükret.
İsveç'te küçükken sinemada ilk izlediğim film Libanon'da doğmuş olan Fares Fares'in filmini izlemiştim. Onu unutamam ilk filmimdi diye. İsmi Jalla Jalla. İsveçteki yabancıların hayatını komik bir dille anlatan bir film.
yok tutmuyorum
-en sevdiğin renk?
mavi
evet, sık sık olmasada iletişimin var 😊
yanıtlamasam olmazdı :A
İsveç harici gördüğüm şehirleri yazayım:
Helsinki, Münih, Oslo
yanıtların çok iyidi.bu yanıtların içinde dikkatimi çeken yanıtlar:
mesleki anılarda çocukların yaptıkları :A
özlü sözün yanıtı başarılı..
Jalla Jalla yı küçükken takip edip unutmaman yapımı beğendiğini açıklıyor..
avrupa şehirlerinden yanıtladıklarında iyidi.
bu arada foruma fazla uğrayamadığımdan konuyu şimdi fark edip baştan sona sorulan soruları,sonrasında yanıtladıklarını okudum.bazı yapılan yorumlarda gülüyorum :A
ayrıca şu SABAR ın açılımını unuttum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi