eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

yanıtların çok iyidi.bu yanıtların içinde dikkatimi çeken yanıtlar:
mesleki anılarda çocukların yaptıkları :A
özlü sözün yanıtı başarılı..
Jalla Jalla yı küçükken takip edip unutmaman yapımı beğendiğini açıklıyor..
avrupa şehirlerinden yanıtladıklarında iyidi.
bu arada foruma fazla uğrayamadığımdan konuyu şimdi fark edip baştan sona sorulan soruları,sonrasında yanıtladıklarını okudum.bazı yapılan yorumlarda gülüyorum :A
ayrıca şu SABAR ın açılımını unuttum :A
SABAR'ı bıraktım ben. Boşver :A @MEnes @Sherlock

Tanrım bütün kullarını sen affetsen ben affetmem diyeceğin 3 şey? :A @Dosi
Ya şimdi bazı mevzular vardır, eskiden asla affetmem deyip affetmişliğim olmuştur ama eskisi gibi olunması zor.
Misal örnek vereyim: benle iyiymiş gibi davranıp ama aslında beni kötüleme dururumlarına oldum olası sinirlenmişimdir. İnsan yürekli olup açık açık söylemeli.

Bir de bir şey istenildiğinde ya şu ya bu der gibi tehditleri sevmiyorum. Özellikle 'bunu yapmazsan arkadaşlığımız biter' denildiği an yolun açık olsun derim. Arkadaşlıklar böyle durumlara kurban edilecekse demek ki sağlam bir dostluk kurulmamış.

Yalanları affetmem derdim eskiden ama affetmişliğim var :A iftira ve hakaret dozundaki kelimeleri eden insanlardan haz etmem. Uzak dursunlar benden.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Masum yalanlara beyaz yalanlar deriz. Yani bazı durumlarda karşıdaki kişiyi kırmamak için yalan söylersin bu mesela beyaz yalandır :D
Yani sana göre yalanın iyisi kötüsü olur mu yoksa her yalan mı kötüdür?
Her yalan kötü değildir. Beyaz yalanlar bir insanın hayatını mahvetmediği sürece veya bir gidişatı olumsuz yönde etkilemediği sürece sıkıntı değil.
Üsteki cevabında bazen inanmasamda inanmış gibi yaparım 😊

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Bu konu neden 1000 mesaj sayısına ulaşmadı sayın @Dosi?
Gözünde büyüttüğün kadar değilmiş demek ki artı beni yeterşince tanıyorlar ve daha yakın zamanda kutlama konumda baya yazışmıştık ve de ben 3 gündür foruma girdiğimde uzun süreli kalmadım :A
Seni zar zor geçtik :A :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Gözünde büyüttüğün kadar değilmiş demek ki artı beni yeterşince tanıyorlar ve daha yakın zamanda kutlama konumda baya yazışmıştık ve de ben 3 gündür foruma girdiğimde uzun süreli kalmadım :A
Seni zar zor geçtik :A :A
Daha 1.5 gün var sakin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi