Vallaha ya komiklikleri yeterKEDİ varken köpek nedir ya...
Vallaha ya komiklikleri yeterKEDİ varken köpek nedir ya...
Bulamadı.xdragxx'in Köpeklerle Maceraları
Süs köpeği kısmını geçtim ama artıkBulamadı.
Başka şeyler buldum ki sen işareti aldın
Küçükken köpek ama artık kediKEDİ varken köpek nedir ya...
Kanıtla gelmesem inanacağın yoktu artık nasıl bir imaj bırakmışsak. 😱Peki benim bunu profilimde en az 1 ay taiıdıktan sonra süs köpeği değilde kedi olduğunu anlamam? :S onu da @Tolstoyevski söyledi. Araştırıp kanıtla geldi .Ekli dosyayı görüntüle 86831
@MasacRE @Sherlock @MEnes @Araf @xdragxx
İlk başlardaki Siyah köpeğin yönünü çevirmesi baya iyiydiŞunlara bak ya
Özlemiştim. Geri gelsinBu kadar tatlı köpek olmaz zaten ya
Evet Ben bir ara kedi videolarının neyine gülüyor bu insanlar diyordum artık her gün belli sayfaları takip eder oldumŞu feminist kediyi izlemiş miydiniz
Kedilerin var diye böylesin ama çok tatlılarYa her şeyden öte kedilerin bir karakterleri, duruşu var. Baksana feministi var, tatlısı var, haini var veya ne bileyim miskini var. Köpeğin tek meziyeti sadık olması, balon bir hayvan.
En iyi avatar seçildi oyüzden en fazla o olacak avatarımdaKanıtla gelmesem inanacağın yoktu artık nasıl bir imaj bırakmışsak. 😱
Ama kedi çok tatlı be... Bunun köpek olduğunu zannetmen de senin kedi saflığından kaynaklandı, olur o kadarı.
Cevapsız kalmasına üzücü attım, ona değil bilmiyor musun bizi alınmak bizim işimiz @SherlockEn iyi avatar seçildi oyüzden en fazla o olacak avatarımda
Tolsto da Araf gibi mi yani?Özünde Tripli ve alıngan siz erkekler ama, sözde alıngan Dosi oluyor @xdragxx
Kadına yakışır ama biz baltalara yakışmaz biliyorum ama odun olsak bir dert olmasak başka dert nedir bu gizli feminist dünya düzeninden çektiğimiz ah..Özünde Tripli ve alıngan siz erkekler ama, sözde alıngan Dosi oluyor @xdragxx