eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Güvenpark'ın ordaki taksi durağı burası :A Tamam dediğin yeri biliyor gibiyim :A
8c8f603bd5f49d88484dbd67d7bb6091.jpg

Yukarısında da farklı yerler var ama buralar bağımsız birbirinden ya :A
3 katlı yada 4katlı olmalı. Sanki yer altıda vardı :A

Bunuda şeyde çektim. Bir AVM var hani Fener mağazasıda var orada. Ben isimleri bilmiyorum pek :A
IMG_20200618_022047.jpg

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Vallaha sinir oldum :A Neresiymiş ya öyle bir yer mi varmış :D Peki attığın avm fotosunun neresinde kalıyor tam olarak dediğin yer :A
Yarın araştırayım birlikte gittiğim kişilere sorup :A ya o taksi durağını çektimya. O durduğum yerden biraz yukarı ilerleyip sağa gittim ve orası komple boydan boya hep kebap vs yerleri. Döner falan. Bu şimdi yanlış olmasın en az 3 katlıydı sanki. Üst kata çıktım ben. Çıkarkende alt tarafa giden merdiven vardı ve yöresel yemekti. Sulu yemek yani.

• Beğendim
Yarın araştırayım birlikte gittiğim kişilere sorup :A ya o taksi durağını çektimya. O durduğum yerden biraz yukarı ilerleyip sağa gittim ve orası komple boydan boya hep kebap vs yerleri. Döner falan. Bu şimdi yanlış olmasın en az 3 katlıydı sanki. Üst kata çıktım ben. Çıkarkende alt tarafa giden merdiven vardı ve yöresel yemekti. Sulu yemek yani.
Tamam tamam :A Bakanlıklara gidilen yer biliyorum o tarafı :D O tarafta çok yemek yemedim ya bi Cici piknik var oranın döneri baya iyi orda yedim tek :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tamam tamam :A Bakanlıklara gidilen yer biliyorum o tarafı :D O tarafta çok yemek yemedim ya bi Cici piknik var oranın döneri baya iyi orda yedim tek :A
Ben gezer dolaşırım ama aklımda tutmam mekan isimlerini :A bi gittiğim yere bir daha zor yolum düşmekte çünkü :F

• Güldürdün
Aaaa dur dur çok olmadı. Yolculuk yaparken bir adamın karşıda oturan mini etekli bir kadını görüntülerken farkettim. Şimdi nasıl müdahale edeyim diye düşündüm. Adamın tam arkasında otuyordum ve o kadının yan tarafında yiğenim vardı. Yiğenime ikide bir bakmak için arkamı dönünce farketmiştim. O da haliyle kameraya girdi. İnmeye yakın adama niye çekiyorsun dedim. Bu İsveççe bilmiyormuş numarasına yattı. Yiğenimde var sil dedim. Yanaşmadı kadına seslendim seni kameraya çekiyor diye. Adam tamam sildim falan dedi bi bağırışmaşar geçti aramızda.Tramvay durdu ve kadın teşekkür etti. Ben de adamla aynı yerde indim sonra adamın tişörtünden çektim. Sen dur hele bana galeriyi aç dedim. Arabi birşeyşer dediben de yok Arabi marabi diye dalga ederek konuştum:A , İsveççe bildiğinden de eminim dedim. Yanında İsveççe bilen biri vardı. Bana galeriyi gösterecek dedim yoksa polisi ararım dedim. Kimsenin izni olamadan görüntü almak yasak ve yiğenimide çekmeside suç dedim. Adam mırn kırın etti telefonu çektim elinden ve baktım 10a yakın var. Aldı sildi bu kez ve dedimkşi git internetten p... sayfalarına bak. Miletti çekme. Simanıda hafızama kazıdım, bir daha karşıma çıkarsan seni fena ederim dedim daha lafımı tamamlamadan koşarak uzaklaştı :A
Çok iyi yaa bravo sana ZEY... :A

• Harika
Reactions: Dosi