3 katlı yada 4katlı olmalı. Sanki yer altıda vardıGüvenpark'ın ordaki taksi durağı burası Tamam dediğin yeri biliyor gibiyim
Yukarısında da farklı yerler var ama buralar bağımsız birbirinden ya
3 katlı yada 4katlı olmalı. Sanki yer altıda vardıGüvenpark'ın ordaki taksi durağı burası Tamam dediğin yeri biliyor gibiyim
Yukarısında da farklı yerler var ama buralar bağımsız birbirinden ya
Allah Allaah ben niye bilemedim burayı ya Fiyatları tuzlu muydu peki?3 katlı yada 4katlı olmalı. Sanki yer altıda vardı
Kızılay Avm adı direktBunuda şeyde çektim. Bir AVM var hani Fener mağazasıda var orada. Ben isimleri bilmiyorum pek
Değildi. Uygun fiyattı. Bir katı yöresel yemekti ama biz kebaplı kata çıktık.Allah Allaah ben niye bilemedim burayı ya Fiyatları tuzlu muydu peki?
BasitmişKızılay Avm adı direkt
Vallaha sinir oldum Neresiymiş ya öyle bir yer mi varmış Peki attığın avm fotosunun neresinde kalıyor tam olarak dediğin yerDeğildi. Uygun fiyattı. Bir katı yöresel yemekti ama biz kebaplı kata çıktık.
Tunalı ve Bahçelievler iyi Ankara'da tek Kızılay leş bi yerBasitmiş
Çok kalabalıktı. Sevmedim Kızılay'ı :S
Yer altı alışverişler iyiydi ve serindi
Yarın araştırayım birlikte gittiğim kişilere sorup ya o taksi durağını çektimya. O durduğum yerden biraz yukarı ilerleyip sağa gittim ve orası komple boydan boya hep kebap vs yerleri. Döner falan. Bu şimdi yanlış olmasın en az 3 katlıydı sanki. Üst kata çıktım ben. Çıkarkende alt tarafa giden merdiven vardı ve yöresel yemekti. Sulu yemek yani.Vallaha sinir oldum Neresiymiş ya öyle bir yer mi varmış Peki attığın avm fotosunun neresinde kalıyor tam olarak dediğin yer
Tamam tamam Bakanlıklara gidilen yer biliyorum o tarafı O tarafta çok yemek yemedim ya bi Cici piknik var oranın döneri baya iyi orda yedim tekYarın araştırayım birlikte gittiğim kişilere sorup ya o taksi durağını çektimya. O durduğum yerden biraz yukarı ilerleyip sağa gittim ve orası komple boydan boya hep kebap vs yerleri. Döner falan. Bu şimdi yanlış olmasın en az 3 katlıydı sanki. Üst kata çıktım ben. Çıkarkende alt tarafa giden merdiven vardı ve yöresel yemekti. Sulu yemek yani.
Ben gezer dolaşırım ama aklımda tutmam mekan isimlerini bi gittiğim yere bir daha zor yolum düşmekte çünküTamam tamam Bakanlıklara gidilen yer biliyorum o tarafı O tarafta çok yemek yemedim ya bi Cici piknik var oranın döneri baya iyi orda yedim tek
Çok iyi yaa bravo sana ZEY...Aaaa dur dur çok olmadı. Yolculuk yaparken bir adamın karşıda oturan mini etekli bir kadını görüntülerken farkettim. Şimdi nasıl müdahale edeyim diye düşündüm. Adamın tam arkasında otuyordum ve o kadının yan tarafında yiğenim vardı. Yiğenime ikide bir bakmak için arkamı dönünce farketmiştim. O da haliyle kameraya girdi. İnmeye yakın adama niye çekiyorsun dedim. Bu İsveççe bilmiyormuş numarasına yattı. Yiğenimde var sil dedim. Yanaşmadı kadına seslendim seni kameraya çekiyor diye. Adam tamam sildim falan dedi bi bağırışmaşar geçti aramızda.Tramvay durdu ve kadın teşekkür etti. Ben de adamla aynı yerde indim sonra adamın tişörtünden çektim. Sen dur hele bana galeriyi aç dedim. Arabi birşeyşer dediben de yok Arabi marabi diye dalga ederek konuştum , İsveççe bildiğinden de eminim dedim. Yanında İsveççe bilen biri vardı. Bana galeriyi gösterecek dedim yoksa polisi ararım dedim. Kimsenin izni olamadan görüntü almak yasak ve yiğenimide çekmeside suç dedim. Adam mırn kırın etti telefonu çektim elinden ve baktım 10a yakın var. Aldı sildi bu kez ve dedimkşi git internetten p... sayfalarına bak. Miletti çekme. Simanıda hafızama kazıdım, bir daha karşıma çıkarsan seni fena ederim dedim daha lafımı tamamlamadan koşarak uzaklaştı
Görmek isterdim...Alıntı etmeyin şu mesajı
Şekline çok takılmayın. Tadı efsaneydi
Bu ilk denememdi ama geçen hafta çok çok daha iyi oldu
Bu aylar önceki foto
@Sherlockfoto artık görünmez
Online görünmeyenlere yok foto @SherlockGörmek isterdim...
Peki madem sağlık olsun... )Online görünmeyenlere yok foto @Sherlock
Aynen. Hem iştahın çekerdi hem de beni nazar falan ederdinPeki madem sağlık olsun... )
Ben ve nazar mıı. Yoook yok hiç öyle şeyler yapmam ben... )Aynen. Hem iştahın çekerdi hem de beni nazar falan ederdin
Nazar insanın elinde değildir. Çok anne baba kendi çocuğunu bile nazar ederBen ve nazar mıı. Yoook yok hiç öyle şeyler yapmam ben... )
Ben maşallah derim ve buna benzer kelimeler kullanırım. Yani nazardan korunmak için gerekli önlemleri almaya çalışırım. )Nazar insanın elinde değildir. Çok anne baba kendi çocuğunu bile nazar eder
Tamam ama dediğim gibi zamanında olsaydın görebilirdin. Kısmet değilmişBen maşallah derim ve buna benzer kelimeler kullanırım. Yani nazardan korunmak için gerekli önlemleri almaya çalışırım. )