eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Evet gelelim sana soracağım soruya... Derin bir soru olacak, biliyorsun bende klişe sorular olmaz...

İnsan hayatının belli başlı dönemleri olur. Tabi bahsedeceğim konu 15 16 yaş ve sonrasını ilgilendiriyor biraz. 15-23 23-30 belki daha da sayılabilir, sonrasını pek bilmiyoruz tabi. O dönemlerde kişilerde kafa olarak ve dünyaya bakış olarak değişimlerin olduğu veya olabileceği gözükür. Sen kendine bakınca çok büyük değişimler yaşadığını düşünüyor musun? Yoksa temelden aldığın ve benimsediğin bakış açının doğru olduğunu kabul edip o yönde ilerlemeye devam mı ediyorsun?

• Beğendim
Reactions: Dosi
Evet gelelim sana soracağım soruya... Derin bir soru olacak, biliyorsun bende klişe sorular olmaz...

İnsan hayatının belli başlı dönemleri olur. Tabi bahsedeceğim konu 15 16 yaş ve sonrasını ilgilendiriyor biraz. 15-23 23-30 belki daha da sayılabilir. O dönemlerde kişilerde kafa olarak ve dünyaya bakış olarak değişimlerin olduğu veya olabileceği gözükür. Sen kendine bakınca çok büyük değişimler yaşadığını düşünüyor musun? Yoksa temelden aldığın ve benimsediğin bakış açının doğru olduğunu kabul edip o yönde ilerlemeye devam mı ediyorsun?
Güzel soru. Bu soruya verilecek cevabı başka bir soru için vermiştim aslında.

Zamanla değiştiğimi ve bir çok fikriminde değiştiğini farkettim. Yani sorunun cevabı evet fakat küçüklüğümüzde aldığımız bazı bakış açıları değişmiyor. Kişiye ve duruma göre dengelemek zorunda kaldığım anlar olabiliyor.

• Beğendim
Reactions: MEnes
Son günlerde dışarıda yaşadığın ya da şahit olduğun tuhaf bir olay/durum oldu mu?
@Dosi
Bir kaç saat önce trafikte çevirme vardı. Polisin dur işaretine uymayan bir araba hızla gidince poliste arabaya binip takip etti. Okadar hızlı gittilerki gözden kayboldular. Arabadaki muhakkak belli başlı suçlardan aranan biriki panik yapıp durmadı.

maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Bir kaç saat önce trafikte çevirme vardı. Polisin dur işaretine uymayan bir araba hızla gidince poliste arabaya binip takip etti. Okadar hızlı gittilerki gözden kayboldular. Arabadaki muhakkak belli başlı suçlardan aranan biriki panik yapıp durmadı.
O kovalamaca sahnesini izlemek isterdim, çok heyecanlı ve gerilimli oluyordur kesin. :A

• Güldürdün
Kedi mi köpek mi?
Sarı mı lacivert mi?
Gece mi gündüz mü?
Gülmek mi daha çok rahatlatır yoksa ağlamak mı?
Komedi mi dram mı?
2000'ler öncesi filmler mi 2000'ler sonrası mı?
Brad Pitt mi Leonardo di Caprio mu? :A @Dosi

• Güldürdün
Kedi mi köpek mi?
Sarı mı lacivert mi?
Gece mi gündüz mü?
Gülmek mi daha çok rahatlatır yoksa ağlamak mı?
Komedi mi dram mı?
2000'ler öncesi filmler mi 2000'ler sonrası mı?
Brad Pitt mi Leonardo di Caprio mu? :A @Dosi
Yavaş :A

Köpek
Lacivert
Gündüz
Gülmek
Komedi
2000'ler öncesi
Farketmiyor ama Brad Pitt diyeyim. Onun komedi yeteneğinide beğenmekteyim 😊

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Köpek hariç her şey aynı :A Ama ben köpekten nefret ederim maalesef fobim var :(
Aslında köpeklerle alakalı kötü anılarım var (saldırma) ama ebemlerin sevimli köpekleri vardı çok severdim. Ordan kalma.
Aslında ben de artık köpek görünce çekiniyorum ama küçükken cesurdum baya :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Aslında köpeklerle alakalı kötü anılarım var (saldırma) ama ebemlerin sevimli köpekleri vardı çok severdim. Ordan kalma.
Aslında ben de artık köpek görünce çekiniyorum ama küçükken cesurdum baya :A
Yaaa vay arkadaş vaaay arkadaaş :A xdragxx'in köpeklerle maceraları diye konu açmıştım zamanında o da silinmiş :(

• Üzücü