eTV Cevapsız Sorular-2.Bölüm Konuğu Dosi

Affetmek en büyük intikam mıdır? @Dosi :A
Affetmek erdemliktir (yapılan duruma göre tabiki)
Affetmeyi intikam ile bağdaştıramadım ama başkasına inat birini affetmek belki intikamdır ama en iyi intikamlardan biri bana göre ego kasanları kaale almayıp onlara istediği kozu vermemektir :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Gözünde büyüttüğün kadar değilmiş demek ki artı beni yeterşince tanıyorlar ve daha yakın zamanda kutlama konumda baya yazışmıştık ve de ben 3 gündür foruma girdiğimde uzun süreli kalmadım :A
Seni zar zor geçtik :A :A
Aktif olmaya başla, @xdragxx de soru bombardımanına tutsun, 600'ü geçer zaten rahatlıkla. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Issız bir adaya mı düşmek isterdin yanında istediğin 3 kişiyi alarak yoksa hiç tanıyıp bilmediğin bir şehirde sonsuza kadar yaşamak mı? @Dosi

• Beğendim
1 milyon dolar ikramiye çıksa bunun ne kadarını yardım kuruluşlarına bağışlarsın? @Dosi

• Beğendim
1 milyon dolar ikramiye çıksa bunun ne kadarını yardım kuruluşlarına bağışlarsın? @Dosi
Öyle bir para gelsin istemem ama olursada kendime 1 kuruş bile almam diye düşünüyorum. Önce akraba sonra ihtiyacı olanlara verirdim galiba.
Akraba olarakta ihtiyacı olanlar tabiki

• İlginç
Reactions: xdragxx
Öyle bir para gelsin istemem ama olursada kendime 1 kuruş bile almam diye düşünüyorum. Önce akraba sonra ihtiyacı olanlara verirdim galiba.
Akraba olarakta ihtiyacı olanlar tabiki
Öyle bir şey olursa bana da verebilirsin isterim öyle para :A
Hadi çamaşırhane vakti :A

• Güldürdün