Kadın değilsin ondan olabilir mi?Sondaki kadınlarla ilgili iki soruyu sormamışsın, şaşırttın.
Sorular işte aşağı yukarı gördüğün gibi kural koyulacak kadar gıcık sorular gelmiyorOzaman konuk olmam sorun değil
Hızını alamayıp, yanlışlıkla onları da sorabilirdin.Kadın değilsin ondan olabilir mi?
Kabul değil. Televizyon tam anlamıyla beyin yıkama aracı, sıyırma garantili. Dünyanın maaşını versinler, abartısı zararlı.Peki hayatın boyunca hiç cep telefonu ve internet kullanmayacaksın sadece televizyon serbest ama her ay 5000 lira ekstra gelirin olacak kabul mü? @Araf
Gıcık sorular sorun değil ama... neyse ya zaten girmeyeceğim. Detay vermeme gerek yokSorular işte aşağı yukarı gördüğün gibi kural koyulacak kadar gıcık sorular gelmiyor
Girersin girersinGıcık sorular sorun değil ama... neyse ya zaten girmeyeceğim. Detay vermeme gerek yok
@Aserat 'a özel bir şey yapabilirim belki 1 bölümlük, ozaman buna girmem ki zaten girmeyeceğim. Bana sormadın hiçGirersin girersin
Anlamadım?@Aserat 'a özel bir şey yapabilirim belki 1 bölümlük, ozaman buna girmem ki zaten girmeyeceğim. Bana sormadın hiçvar aklımda bir şeyler
Konsere gittim, öyle gördüm. Gerçi bizim buralarda Kurtlar Vadisi'nde küçük rolü olan, arada da dizilerde oynayan bir abi vardı, o kadar. Pulsar'da da rol almıştı hatta. Başka gördüğümü hatırlamıyorum.Hiç ünlü birisini gördün mü?@Araf
Zamanı gelince anlatırımAnlamadım?
Ben mi soru sorayım anlamadım?
Olay ne.@Aserat 'a özel bir şey yapabilirim belki 1 bölümlük, ozaman buna girmem ki zaten girmeyeceğim. Bana sormadın hiçvar aklımda bir şeyler
Yanlış hatırlıyor olabilir misin?Ben mi soru sorayım anlamadım?
Ben sorgu odalarında pek soru soran biri değilim aslında. Herkes bilir. Hatta Bhnd hiç sormuyorum. Bir kere @bazinga ya sormuştum ilk kez. O da oralı bile olmadı soğudum ve oyüzden galiba soru sormaları bıraktım
@The_Erinch yeniydi diye ona özel sormuştum sadece 😊
Bir ara gelirim soruyla tamam 😊
Olay senin kanalına bir bölümlük birşey düşünüyorum ama karşılık isteyeceğim sendenOlay ne.
Çünkü sildimYanlış hatırlıyor olabilir misin?Sen foruma girdikten sonra Ozan bir kere girmiş odaya ve senin sorunu göremedim
Eskiden yöneticiler hariç mesaj silme yoktu ben hala bazen öyle düşünüyorumÇünkü sildim
Geçen bir kutlama konumda Ozan'a söz etmiştim.1 sene sonra destere o mesajımı alıntılayıp alay etmişti benle
Ben de sildim ve o da sildi
Yeni yeni aktif olduğum bir dönemdi 😊
Neyseki silme var artıkEskiden yöneticiler hariç mesaj silme yoktu ben hala bazen öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?