Zey TV Cevapsız Sorular-1.Bölüm Konuğu Araf

Peki hayatın boyunca hiç cep telefonu ve internet kullanmayacaksın sadece televizyon serbest ama her ay 5000 lira ekstra gelirin olacak kabul mü? @Araf

Reactions: Araf
Peki hayatın boyunca hiç cep telefonu ve internet kullanmayacaksın sadece televizyon serbest ama her ay 5000 lira ekstra gelirin olacak kabul mü? @Araf
Kabul değil. Televizyon tam anlamıyla beyin yıkama aracı, sıyırma garantili. Dünyanın maaşını versinler, abartısı zararlı.

Reactions: xdragxx
@Dosi kanal sahibi oldu, @xdragxx'e yöneticilik yapıyor. Biraz soru sor be, kanal da kanal.
Ben mi soru sorayım anlamadım?
Ben sorgu odalarında pek soru soran biri değilim aslında. Herkes bilir. Hatta Bhnd hiç sormuyorum. Bir kere @bazinga ya sormuştum ilk kez. O da oralı bile olmadı ve destere'de benle alay edince soğumuştum ve oyüzden galiba soru sormaları bıraktım

@The_Erinch yeniydi diye ona özel sormuştum sadece 😊

Bir ara gelirim soruyla tamam 😊

Reactions: The_Erinch and Araf
Yanlış hatırlıyor olabilir misin?
Sen foruma girdikten sonra Ozan bir kere girmiş odaya ve senin sorunu göremedim

Reactions: Dosi
Yanlış hatırlıyor olabilir misin?
Sen foruma girdikten sonra Ozan bir kere girmiş odaya ve senin sorunu göremedim
Çünkü sildim

Geçen bir kutlama konumda Ozan'a söz etmiştim.1 sene sonra destere o mesajımı alıntılayıp alay etmişti benle

Ben de sildim ve o da sildi

Yeni yeni aktif olduğum bir dönemdi 😊

Çünkü sildim

Geçen bir kutlama konumda Ozan'a söz etmiştim.1 sene sonra destere o mesajımı alıntılayıp alay etmişti benle

Ben de sildim ve o da sildi

Yeni yeni aktif olduğum bir dönemdi 😊
Eskiden yöneticiler hariç mesaj silme yoktu ben hala bazen öyle düşünüyorum

Reactions: Dosi
Eskiden yöneticiler hariç mesaj silme yoktu ben hala bazen öyle düşünüyorum
Neyseki silme var artık

Admin bey hakkında fazla yazmayayım. Başka bir konuda da ona kırgınım ama belli etmiyorum
içimde kalsın