BHND tekrar sorabilir miyim Ama özeldenBu tarz soruları özelden sorun çok daha zevkli oluyor![]()
Hakkınız doldu mlsfBHND tekrar sorabilir miyim Ama özelden🤪
Artık diğer üyemizeHakkınız doldu mlsf![]()
Temmuzda seni konuk edelim. Ben sunarımHakkınız doldu mlsf![]()
BakarızTemmuzda seni konuk edelim. Ben sunarım![]()
![]()
fav10.net
Evettt evetttttt... @xdragxx Konuk olsun... birazdaonu terletemTemmuzda seni konuk edelim. Ben sunarım![]()
![]()
Daha bugün imza attık ve sen gidip @Aserat 'ın kanalındaki proje in reklamını benim kanalda yapıyorsun 😱Bu arada dizinin de yeni bölümü yayında
![]()
eTV - Amaçsızlar 2.Bölüm | Yeni Bölüm
1.Bölüm https://fav10.net/forum/threads/amaçsızlar-1-bölüm-yeni-dizi.297611/ Arada bizimkiler Bülent bu sevgili olayına bozulur da Serap'tan vazgeçer rahat rahat define ararız diye düşünseler de düşündükleri gibi olmadı. Bülent gerekirse bir ömür bekler yine de Serap'la birlikte olmak isterdi...fav10.net
Daha bugün imza attık ve sen gidip @Aserat 'ın kanalındaki proje in reklamını benim kanalda yapıyorsun 😱
Tabiki. Dakika 1 gol bir yaptın 😱Zeynep hanım reklam yapmama mı kızdınız?![]()
Hit almasın mı dizim hem sen de konuksunTabiki. Dakika 1 gol bir yaptın 😱
@Aserat çabalasın hite.Hit almasın mı dizim hem sen de konuksun![]()
Yok yok bu hafta Şerlok gelsin
Olur. Ben Diss Savaşları başvurusunu başlatacağım zatenYok yok bu hafta Şerlok gelsin![]()
Peki @Araf L&M fanı olduğunu bilmeyen yok. L&M'de böyle 3-4 bölümde bir çıkan ve çok basit bir rolde mi oynamayı tercih ederdin yoksa hiç beğenmediğin bir dizinin başrolü mü?![]()