Yabancı dizi sevmiyorumdiziyi baştan sona izlemen lazım beleşe sahne göndermiyoruz zaten diziyi izleyecek kişiler arıyoruz bu bahaneyle başla işte
Yabancı dizi sevmiyorumdiziyi baştan sona izlemen lazım beleşe sahne göndermiyoruz zaten diziyi izleyecek kişiler arıyoruz bu bahaneyle başla işte
Aaa şu caniyi atalım yarışmadan 😱😱😱kendi düşen ağlamaz
iş bittikten sonra niye böyle böyle olduda bana tekmeyi vurdunuz diye en ufak kuşku kalmaz aklında sanırım
Yabancı dizi izlenmeden yaşanırmıYabancı dizi sevmiyorum
Eski türk dizilerini izliyorum benYabancı dizi izlenmeden yaşanırmı
Ecünnü dizileri izliyorum desene bilmesem kandırıcanEski türk dizilerini izliyorum ben
yok kız mahallenin muhtarları-bizimkiler gibi diziler sana da tavsiye ederimEcünnü dizileri izliyorum desene bilmesem kandırıcan
Aaa onlara lafım yok ama güncel ecünnü dizilerini bırakman lazımyok kız mahallenin muhtarları-bizimkiler gibi diziler sana da tavsiye ederim
SEN NE ZAMAN FORUMU BIRAKIRSIN BENDE O ZAMAN ONLARI BIRAKIRIM ECÜNNÜ BAŞIAaa onlara lafım yok ama güncel ecünnü dizilerini bırakman lazım
Ben olmadımmı bırakmanın anlamı ne önemli olan ben görürken izlememenSEN NE ZAMAN FORUMU BIRAKIRSIN BENDE O ZAMAN ONLARI BIRAKIRIM ECÜNNÜ BAŞI
Orada bir şey olduğunu sanmıyorum, şeytan çocuk ilgilenmez öyle şeylerleşeytan oğlan cıbıl vaziyette sarışının uzandığı kanepeye doğru bamyayı sallayarak ilerliyordu sonra noldu o kısmı tam çözemedim o iş olmuşmudur olduysa sarışın şeytanamı hamile olacak olmadıysa nasıl olmadı yoksa şeytan oğlan bizim @serhatt gibi bamya özürlümü ?
insanın aklına bin türlü şey geliyor o sahneyle ilgili
Hiç merak etmeyin bende o iş7. bölümde benim devreler yandı herşey çorbaya döndü bir an önce izlede anlamadığım yerleri anlatırsın
@Çiğdem- den hiç ümidim yok yedinci bölümü izledikten sonra hogatham bırak diziyi kendi ismini bile unutacaktır
Bu maskelide iş var gibi @destere, @Çiğdem- gibi boş boş izlemiyor da Ne yapalım bekleyelim mi onu sizceİlk bölüm itibariyle daha çok konuyu anlamaya çalıştık. İlgi çekici, gizemli bir konusu var İzlenir
Yoldaşlarımla beraber izler yorumlaşırız @destere @MasacRE- @Çiğdem-
İlk bölümde bir sürü soru işareti bıraktılar Henry'nin 11 günlük kayıp hikayesi ve kafeste tutulan adamın durumu şimdilik ilgimi çekti. Merakla bekliyorum sebeplerini
Gardiyanın elinde el feneri ile adamı bulduğu sahne çok iyiydi. Gerilimi alttan alttan verdiler. Tırsmadım desen yalan olur
İntihar sahnesi ise güzeldi. Emekli müdür, hücredeki elemana niye Henry'e haber vermesi gerektiğini söyledi acaba?
@destere @Çiğdem-
Çarşambadan sonra daha konuya uğramıcak güvenmeyin ayoll ve MS de 1 basın @destereİlk bölüm itibariyle daha çok konuyu anlamaya çalıştık. İlgi çekici, gizemli bir konusu var İzlenir
Yoldaşlarımla beraber izler yorumlaşırız @destere @MasacRE- @Çiğdem-
İlk bölümde bir sürü soru işareti bıraktılar Henry'nin 11 günlük kayıp hikayesi ve kafeste tutulan adamın durumu şimdilik ilgimi çekti. Merakla bekliyorum sebeplerini
Gardiyanın elinde el feneri ile adamı bulduğu sahne çok iyiydi. Gerilimi alttan alttan verdiler. Tırsmadım desen yalan olur
İntihar sahnesi ise güzeldi. Emekli müdür, hücredeki elemana niye Henry'e haber vermesi gerektiğini söyledi acaba?
@destere @Çiğdem-
Halkımız için çiğ tavuk bile yerizÇarşambadan sonra daha konuya uğramıcak güvenmeyin ayoll ve MS de 1 basın @destere
Aklıma şey geliyor şefimiz @sokak sanati da Ertuğrul izliyordu sen anlarsınHalkımız için çiğ tavuk bile yeriz
2'yi de izledim Ama edemiyorum yorum yapayımHala 2. bölümü izlememiş, bana da göstermelik 1 bölüm izlemiş gibi geldi şimdi @destere
Yorumsuz kabul etmiyoruz, yaz iki satır bir şeyler işte2'yi de izledim Ama edemiyorum yorum yapayım
Sen yine kütük moduna geri döndünYorumsuz kabul etmiyoruz, yaz iki satır bir şeyler işte
Bu konuda @destere benden daha katı, yorum yapmadığın sürece asla kabul etmiyor izlediğin bölümleriSen yine kütük moduna geri döndün
Halkımız için yorum yapacaz artık ( Yapmadı )Bu konuda @destere benden daha katı, yorum yapmadığın sürece asla kabul etmiyor izlediğin bölümleri