Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

İlk bölüm itibariyle daha çok konuyu anlamaya çalıştık. İlgi çekici, gizemli bir konusu var :A İzlenir :A

Yoldaşlarımla beraber izler yorumlaşırız :A @destere @MasacRE- @Çiğdem-

İlk bölümde bir sürü soru işareti bıraktılar :D Henry'nin 11 günlük kayıp hikayesi ve kafeste tutulan adamın durumu şimdilik ilgimi çekti. Merakla bekliyorum sebeplerini :A

Gardiyanın elinde el feneri ile adamı bulduğu sahne çok iyiydi. Gerilimi alttan alttan verdiler. Tırsmadım desen yalan olur :lol:

İntihar sahnesi ise güzeldi. Emekli müdür, hücredeki elemana niye Henry'e haber vermesi gerektiğini söyledi acaba?

@destere @Çiğdem-

Son düzenleme:
şeytan oğlan cıbıl vaziyette sarışının uzandığı kanepeye doğru bamyayı sallayarak ilerliyordu :) sonra noldu o kısmı tam çözemedim o iş olmuşmudur olduysa sarışın şeytanamı hamile olacak olmadıysa nasıl olmadı yoksa şeytan oğlan bizim @serhatt gibi bamya özürlümü ?:)
insanın aklına bin türlü şey geliyor o sahneyle ilgili :)
Orada bir şey olduğunu sanmıyorum, şeytan çocuk ilgilenmez öyle şeylerle :A

7. bölümde benim devreler yandı :) herşey çorbaya döndü bir an önce izlede anlamadığım yerleri anlatırsın :)
@Çiğdem- den hiç ümidim yok yedinci bölümü izledikten sonra hogatham bırak diziyi kendi ismini bile unutacaktır :)
Hiç merak etmeyin bende o iş :A
İlk bölüm itibariyle daha çok konuyu anlamaya çalıştık. İlgi çekici, gizemli bir konusu var :A İzlenir :A

İlk bölümde bir sürü soru işareti bıraktılar :D Henry'nin 11 günlük kayıp hikayesi ve kafeste tutulan adamın durumu şimdilik ilgimi çekti. Merakla bekliyorum sebeplerini :A

Gardiyanın elinde el feneri ile adamı bulduğu sahne çok iyiydi. Gerilimi alttan alttan verdiler. Tırsmadım desen yalan olur :lol:

İntihar sahnesi ise güzeldi. Emekli müdür, hücredeki elemana niye Henry'e haber vermesi gerektiğini söyledi acaba?

@destere @Çiğdem-
Bu maskelide iş var gibi @destere, @Çiğdem- gibi boş boş izlemiyor da :A Ne yapalım bekleyelim mi onu sizce :A

Orada bir şey olduğunu sanmıyorum, şeytan çocuk ilgilenmez öyle şeylerle :A

Hiç merak etmeyin bende o iş :A

Bu maskelide iş var gibi @destere, @Çiğdem- gibi boş boş izlemiyor da :A Ne yapalım bekleyelim mi onu sizce :A

@destere @Çiğdem-
Çarşambadan sonra daha konuya uğramıcak güvenmeyin ayoll ve MS de 1 basın :A :A :A @destere