Evet o benim de dikkatimi çekti zaten, sen nasıl bu kız hakkında bir şeyler yazmadın diye epey şaşırdımordaki sarışın kız dizinin bakılacak tek kız adayıbenimde gözüme bayağı hoş göründüde bir türlü yorumlayamadım
![]()
Evet o benim de dikkatimi çekti zaten, sen nasıl bu kız hakkında bir şeyler yazmadın diye epey şaşırdımordaki sarışın kız dizinin bakılacak tek kız adayıbenimde gözüme bayağı hoş göründüde bir türlü yorumlayamadım
![]()
neyin ilk bölümünü izleyeceksin yedinci bölüme geçmedinmi daha şimdi
Yok diziyle bakışıyoruz şu anda kısmetse adım atacazneyin ilk bölümünü izleyeceksin yedinci bölüme geçmedinmi daha şimdi![]()
tamam bir an yediye ulaş yorumları bekliyoruzYok diziyle bakışıyoruz şu anda kısmetse adım atacaz![]()
Yaparıztamam bir an yediye ulaş yorumları bekliyoruzizledim diyip geçmek yok tek tek yorum yapacaksın )
hogatham senin ne pis biri olduğunu çözmüş maskeliİftiracılarİzlerim ben güvenin bana
![]()
şeytan oğlan cıbıl vaziyette sarışının uzandığı kanepeye doğru bamyayı sallayarak ilerliyorduEvet o benim de dikkatimi çekti zaten, sen nasıl bu kız hakkında bir şeyler yazmadın diye epey şaşırdım![]()
1x6
Şeytan çocuk kafese kapatıldığından dolayı epey sinirlenmiş, intikamını alacak galiba teker teker. Ruth'dan başladı işineAyrıca avukatın onu götürdüğü hastanede de yangın çıkmış ölenler olmuş. Bunca olaydan sonra güçleri varmış gibi görünüyor ama bilerek mi bilmeyerek mi yapıyor bunları anlayamadım.
Henry de daha önce de gördüğü adam ile çocukla ormanda karşılaştı. Çocuğun hal ve hareketleri korkuyor gibiydi bir şeylerden. Adam da sağırım ayağına numaralar çekip en son tıktı Henry'i sessiz yere. Orada dinlesin etrafı bakalım doğru mu söylüyormuş adam yoksa uyduruyor mu anlarız
hogatham senin ne pis biri olduğunu çözmüş maskelinumaralarını kimse yutmuyor
![]()
kendi düşen ağlamaz
Bu totem gibi bir şey oldukendi düşen ağlamaz
iş bittikten sonra niye böyle böyle olduda bana tekmeyi vurdunuz diye en ufak kuşku kalmaz aklında sanırım![]()
totem ustası @pompy dir ondan kopya çekBu totem gibi bir şey olduNe zaman sana bunu paylaşsam iyi puan verdin
Devam edelim toteme
![]()
Fener'i kendi haline bıraktıktotem ustası @pompy dir ondan kopya çekfener kazansın diye bamyasının üstünde amuda kalkmakmı dersin daha neler neler
? ama olmuyor bir türlü
![]()
sen gs liydin değilmiFener'i kendi haline bıraktıkGS ve İmparator karşısında şansları yok
![]()
Biz böyle anlaşıyoruz işte ne yapalımsen gs liydin değilmi
olumlu tek tarafın yokki ne diyimne kadar arasakta hanı yalı kazığına puan verirken puanı biraz yükseltmek için en ufak bir işe yarar yönün yok
![]()
o sahneydi bana yollasanaşeytan oğlan cıbıl vaziyette sarışının uzandığı kanepeye doğru bamyayı sallayarak ilerliyordusonra noldu o kısmı tam çözemedim o iş olmuşmudur olduysa sarışın şeytanamı hamile olacak olmadıysa nasıl olmadı yoksa şeytan oğlan bizim @serhatt gibi bamya özürlümü ?
insanın aklına bin türlü şey geliyor o sahneyle ilgili![]()
diziyi baştan sona izlemen lazım beleşe sahne göndermiyoruzo sahneydi bana yollasana![]()