ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

Dizinin gidişatını beğenmedim. Konuyu uzatmak için amacından sapmış. İlk 1 saatini izleyemedim.
Doğa’nın Mehmet’in kızı olmama kısmı olmamış. Emel karakteri çok kötü yazılmış. Amaçsız. Önce Handan’a sonra Mehmet’e gereksiz takıntılı olması, Şükran’ın katil olması çok saçma kısımlar.
Handan Doğa kısmını anlatmayıp, aldatma nedeniyle annesi intihar etti dese yeterli olacaktı.
Çok çabuk kendini bozdu dizi. Soğudum bir anda bu Bölüm. Belkide başını izlemedim diye böyle hissettim.

Yeni fragmanlar sonrası hevesim geri gelecek mi bakalım.

• Beğendim
Reactions: Dante
Dizinin gidişatını beğenmedim. Konuyu uzatmak için amacından sapmış. İlk 1 saatini izleyemedim.
Doğa’nın Mehmet’in kızı olmama kısmı olmamış. Emel karakteri çok kötü yazılmış. Amaçsız. Önce Handan’a sonra Mehmet’e gereksiz takıntılı olması, Şükran’ın katil olması çok saçma kısımlar.
Handan Doğa kısmını anlatmayıp, aldatma nedeniyle annesi intihar etti dese yeterli olacaktı.
Çok çabuk kendini bozdu dizi. Soğudum bir anda bu Bölüm. Belkide başını izlemedim diye böyle hissettim.

Yeni fragmanlar sonrası hevesim geri gelecek mi bakalım.
oncelikle - kalemine saglik sevgili dosi .

bende genel anlamda dizinin bu bolumunu bir kac sekans disinda pek begenmedim .

mesajina gelirsek ,

.
doga - mehmet kismi ; bencede olmamis . dogal baba kiz olarak devam etmeleri gerekirdi, baslarda doga uc ve sivri yaziliyordu ozellikle babasina karsi. elbette kendince bir haklilik payi var yazilimsal olarak ,,
ancak , ev ahalisi olarak kendisini daha pozitif sahnelerde gormeyi
(baba kiz rutin gunluk sohbetleri , sorunlar da birbirlerine destekleri vb gibi sahneler) sevdigimizden , ilk bolumler snrasi tam istedigimiz evreye gecis yaparak bugune gelinmisti baba kiz ozelinde .

derken -
simdi bu ara beklenmedik konu -
her seyi berbat edebilecek eksi bir tadim da .

bencede , sadece aldatma konusu islenmeliydi.doga , babasinin annesine karsi derinlerdeki hayal kirikligini,uzuntusunu -bu sekil ogrenip- , baslarda onca ettigi laflara pismanliktan ziyade , bilakis babasini sarip sarmalayabilirdi anlama ve empati baglaminda .

emel yazilimi bencede asiri tek duze . ayrica , her bolum tekrara giriliyor.
bu duruma bayagi tepki var youtube bolum alti yorumlarda. bencede senarist yazilimi esnek yapmali . bayagi uc yaziliyor karakter. belli bi yerden sonra izleyici farkli yazilim gormek ister .
<karakter yazilimina dair yapilan elestirilerde su nokta da ilgi cekici ; kotulukleri neden,nicin yaptigi da henuz belli degil .

bu da , senin dedigine geliyor. amaci belli degil .

sukran katil kismina da katiliyorum . ki , illa bosanacaksa da bu duruma gelmeden evvel yapmaliydi bosanmayi . gecmis bolumlerde bu noktayi yazmistim, neden evli kaliyor bosasin ~kardesinin evinde gul gibi gecinip gitsin. illa kendini o sekil zora sokmasi bariz egreti durmus yazilim olarak.

fragmanda , handan'in doga konusunu anlatmadan ,aldatmayi sadece demesi gerekirdi -bencede. tazen elestiriler de bu yonde yorumlarda.

acikcasi bu bolumde en begendigim sekanslar ; cinar ~ yasemin sahneleri.
& mehmet ~ handan sahneleri di . bence her iki patnerlerin de bas basa sahneleri az di . birde gelin kaynana sohbeti de guzeldi. kaynana yazilimi son bolumlerde sukela cok iyi duruma evrildi -aynen devam.

genel de bu bolum emel odakli yazilmis .

ferit'in flashback bazli gecmisinin islenmesi de ilgi cekici . diziye derinlik katma adina bu ara yazilim iyi fikir gibi duruyor . olayin kriminal tarafi da vardi , sonradan degistirdiler galiba . yorumlarda denk geldim-yaniliyor olabilirim ; kiz basta oldu gibi lanse edilmisti, bu bolum kizin yasadigi belirtildi... genel resimde emel disinda, her halukar da ferit de suclu .

ps; . yorumlarda okul sahneleri hype yapilmis. daha fazla sahne olsun istegi var .

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi