ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

Emel'in her haltın altından bu kadar kolay kurtulması işi kaç küsur bölümdür değişmemiş. Çınar & Yasemin de ilerleme yok ama yeni sezon onayı var, yersen.

19. Bölüm Fragmanı

Ben son haftalarda çok yoğunum, fragman harici bakamadım. Bazen niyetleniyorum ama başka şeyler çıkarıyor hep.
Sadece fragmandan ilerlemeye devam bir süre

İkimiz zamanında aynı sebeplerden dolayı bırakmıştık.
Fragmanlar güzel gibi ama soğudum zamanla. Ayrıca biz o saatlerde artık dışarda oluyoruz. Teşkilat harici izlediğim dizi yok artık.

ivedi geri donuslu aciklama icin tesekkur ediyorum .

bu arada , youtube can borcu admini bolumden 1 gun once >
1 saatlik ozel cin~yas vidyosu eklemis .

dosi'cim , esref ruya suan en tuttugum dizi .
O diziyi izlemedim. Ben yazın tatil dönüşü genelde bi boşluğa düşüyorum. O ara bakalım yeni bir diziye el atacak mıyım. Şu an listeme aldığım dizi yok. Gerçi o zamana Prens dizisine bakarım.

Bugün son bölümü bitirdim senarist değişikliği diziye yeni bir soluk getirdi resmen son 3 bölümdür çok akıcı ilerliyor dizi.

19. Bölüm 2. Fragmanı

Hastalıklı Ferit ile Yasemin shipleyenlerdir onlar.

Bu akşam evde olmayacağım ve bulunduğum yerde büyük ihtimale dizi açılacaktır. Öyle bir durumda haftalar sonrası bakmış olurum. Fragmanlar artık karışık geliyor bana. İzleme durumun olursa biraz hakim olurum belki. Baştan sona elbet izleyemem ama illaki bi yarım saat izlenmiş olur

20. Bölüm 2. Fragmanı

ooo güzelmis fragman @Dante
Emel'in bu hamlesi iyi bir seye vesile olmus ama.
son bölümün sadece sonlarini izleyebilmistim. Galiba yine kisa videolarla biraz takip edebilirim

yogunlugum cok bu ara, izlerim güncele gelmeden. bende yorumlarin icin tesekkur ederim.

Efe'yi kim yaraladi peki?
Dizi final yapacak havasi veriyor. Olaylar hizli ilerlemeye ve geri dönüsü olmayacak bir hal almis gibi.