Eyvallah Enes'im, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gerçekten kısa zamanda iyi kaynaştık seninle, seni tanımış olduğum için çok mutluyum, kendine çok iyi bak.Gerçekten çok üzüldüm ve çok şaşırdım ancak veda etme sebebini anlayabiliyorum ve sana hak veriyorum. Bir çok ortak noktamız vardı seninle, izlediğimiz diziler olsun, tuttuğumuz takım olsun... Kısa zamanda bu kadar samimi olabildiğim, 'kardeşim' diyebildiğim nadir insanlardan oldun benim için. Umarım hedeflerinin hepsini gerçekleştirip, hayatını istediğin şekilde düzene sokabilirsin ve ilerde aramıza tekrar dönebilirsin kardeşim.
Tüm kalbimle ve dualarımla yanındayım. Şu ana kadar bir çok konuda bana yardımcı oldun, hepsi için teşekkürler. Yolun açık olsun kardeşim, özleyeceğiz seni.
Bu arada yarıştığın yarışmalarda kullandığın dizi ve karakterleri devredecek birini arıyorsan bu konuda yardımcı olabilirim seve seve, biliyorsun.@Bully
Kardeşim, inşallah diyelim. Eminim bu foruma çok şey katacaksın daha, yönetim kadrosuna muhakkak gireceğini düşünüyorum.
Zaten Yiğit Özşener'i sana devretmeyi düşünüyordum
Sana bir katkım olduysa ne mutlu bana
Özelden fazla bir muhabbetimiz olmadı ama dediğin gibi forum içinde çok iyiydik, kanka@Bully doğru pek yakındık sayılmaz ama forum içinde baya iyi ilişkimiz vardı.
Üzüldüm.
Çok emeğin var forumda. Bir gün yine döneceksin eminim...
Ama veda sebepin haklı denenler yüzünden olmuş. 2014cü yılda foruma aktifliğimin artması benim de derslerime ve hayatıma ciddi etki etmişdi. Sonra zaten kendim dengeyi sağladım, şu an ise günde bi kaç kez kısa girdiğim bi yer haline geldi forum. Bu tarz bişey de yapabilirdin bence. Ama neyse, hayatında ve derslerinde başarılar dilerimmm dostum.
Hayırlısı bakalım ya
Çok teşekkür ederim dostum, kendine çok iyi bak, ben de başarılar diliyorum sana hayatında
Son düzenleme: