Bully'den Veda..

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Allah a emanet ol yolun açık olsun. Allah yar ve yardımcın olsun
Eyvallah aga, forumda ilk samimi olduğum isimlerdendin, son zamanlarda pek görüşemesek de severim seni, kendine iyi bak, hakkını helal et. :)

Başlığı görünce o kadar üzüldüm ki. Forumdan bir çok insan ayrıldı ama sanırım en ağırı bu oldu benim için :( Çok değer verdiğim, çok sevdiğim bir isim foruma veda ediyor.

Forumda en çok konuştuğum, dertleştiğim, dedikodu yaptığım, bazı konularda fikir aldığım, zor zamanlarımda yanımda olan biriydin benim için. Sadece forumda da değil facebooktan, ben forumdan gittikten sonra Whatsapp'tan konuşuyorduk seninle. Yer yer sinir ettik birbirimizi (en çok da sen sinir ettin beni sürekli en zayıf noktam olan Sedef'le vuruyordun :F ) ama benim için gerçekten ayrı bir yerin var.

Vedaları hiç sevmem ben, birilerinin yokluğuna alışmayı da. :( Ama gitme sebebinde haklısın, zamanında ben de bu sebepten dolayı zaten ayrılmıştım forumdan. O yüzden sana sadece şunları söyleyebilirim. Umarım dilediğin, hayal ettiğin her şey gerçekleşir. Çünkü sen bunu hak ediyorsun Kaan'ım. Yolun hep açık olsun. :bhr:

Hedeflerini gerçekleştirip dönersin inşallah, seviliyorsun. :bhr: @Bully
Özgür'üm benim, seni tanıdığım için çok mutluyum kardeşim, birlikte o kadar anı ve paylaşımımız oldu ki anlatmaya kalksam sabaha kadar sürer, özelden de konuştuk zaten :D


Bakalım Sedef'in sıradaki batıracağı dizi hangisi olacak, merakla bekliyoruz :A Ay tamam şaka, sana gıcıklığına laf atsam da severim zaten seninkini biliyorsun umarım bir sonraki dizisi reyting rekorları kırar :Z


Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum, umarım üniversiteye hayatında çok başarılı olursun, sonucu bekliyorum merakla, zaten konuşmaya devam edeceğiz, konuda bahsettiğimi, iletişimi kesmeyeceğim isimlerden biri de sensin :bhr: Bu yüzden veda etmiyorum sana :D Senin de yolun açık olsun, kendine çok iyi bak, yokluğumda buralar sana da emanet :Z

İnşallah Özgür'üm, sen de seviliyorsun :bhr:
 
Son düzenleme:

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
La ben geldim sen gitmişsin :T: İnşallah tez vakitte dönersin sayılmaz bu. Bana veda etmeden gidemezsin :X
 

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
La ben geldim sen gitmişsin :T: İnşallah tez vakitte dönersin sayılmaz bu. Bana veda etmeden gidemezsin :X
Kardeşim gitmek durumunda kaldık ama döndük temelli olmasa da :A Yine rahat durmayıp banlanmışsın, umarım en kısa sürede dönersin de sohbet edebiliriz :D Has hemşehrim..