Ben tek başıma iş göremem kusura bakma hemen eski rütbene dönüyorsun. Ya da maaşa bağla beni zaten kredi kartım patlak. .ssYolun açık olsun, sık sık uğrarsın inşallah.
Hedeflerine ulaştıktan sonra full-time olarak bekliyoruz yine. Forumda bugüne kadar onlarca belki yüzlerce farklı yöneticiyle çalıştım ama sen gerçekten en iyilerinden biriydin. @darksaal'ın kaybından bu yana en büyük kayıp olacak forum için.
@mrt-06 ile efsane ikiliydiniz, bu ikilinin bozulması hiç hoş olmadı. Şimdi tek @mrt-06'ya mahkum kaldık. Neyse beterin beteri var @denizz19 veya @Yiğitt'e de mahkum kalabilirdik.
Ben olabilirim @OzaNBen tek başıma iş göremem kusura bakma hemen eski rütbene dönüyorsun. Ya da maaşa bağla beni zaten kredi kartım patlak. .ss
Aynen kardeşim görüşeceğiz tabii ki, ben gidiyorum ama bağlantıyı koparmıyoruz, bana bu forumun en büyük kazançlarından birisinGerçekten duyunca çok üzüldüm. Forumdaki ilk yakın arkadaşlarımdandın. 3-4 yıldır ailemden öte olan insanlardan birisin. Forumda sürekli özelden görüştüğüm de nadir üyelerden birisin. Düşüncelerimi biliyorsun zaten. Dışarda görüşüyoruz zaten, görüşmeye devam edeceğiz. Ömrüm yettiği kadar seninle görüşmeyi çok isterim.
Tabi dışarda görüşeceğiz ama bura da bir başkaydı, birlikte çok şey paylaştık. Dizi, film, şarkı derken ayrı bir samimi ortam yarattık. Seni çok özleyeceğim. @mrt-06 ve @Çiğdem- ile Muhteşem Dörtlümüzü de hiç unutmayacağız. Veda falan edip hakkını helal et falan demeyeceğim. Foruma kattığın her şey için de teşekkürler, umuyorum bir gün yine gelirsin.
O duyguyu da tatıp öyle gideyim dedimGidecektin neden co-admin oldun? Yarı yolda bırakmak varmıydı heee 😛
Git tabi ama yinede çay sözününü alalım. Mesela gunluk haber sayfalarını gezeceğine gel burada takıl
Yolun acık olsurn Mr.master
Eyvallah, özel olarak pek konuşamasak da sen de benim sevdiğim arkadaşlarımdandın, hep çok iyi anlaştık bugüne kadar, kendine çok iyi bak agaYapma be Çok üzdün şu an pek konuşmadık ama sevdiğim arkadaşlardandın. Hayatım boyunca unutamadığım forum üyelerinden olacaksın. Üzüldüm Sanırım bende yakında gideceğim. Hakkım varsa helal olsun sende et
Seneye sahur turnuvasında bekliyorum. Unutma
Öyle oldu. En azından dönüşünü görebildikBen geldim sen gidiyorsun. Gerekçeni yaşadığım için çok iyi anlıyorum her şey istediğin gibi olsun. Hepsini gerçekleştirmiş olarak dönmen dileğiyle.. Forum için verdiğin emeklere teşekkürler. Kendine iyi bak..
Vedaları ben de sevmem ama habersiz vedaları hiç sevmem, kim bilir belki bir gün dönerim O gemi bir gün gelecek mi diyordunuz sizTemelli vedalara oldum olası karşıyımdır ve hiç sevmem. Tamam bir süre belki kafam esene kadar dönmeyeceğim deyin ama temelli gidiyorum demeyin, insan üzülüyor. Vakit buldukça foruma uğramanı umuyorum, şimdilik kendine iyi bak müzik adamı..
Özeli görmedin miAynen kardeşim görüşeceğiz tabii ki, ben gidiyorum ama bağlantıyı koparmıyoruz, bana bu forumun en büyük kazançlarından birisin
İyi ki seni kazandırmışım buraya Ben de özleyeceğim ama yapacak bir şey yok Özelden demiştim zaten muhteşem dörtlüyü üç silahşörlere çevirirsiniz artık diye. ss
Ben gidiyorum ama eminim sen benden daha çok şey katacaksın buraya, kattın da zaten. İnşallah diyelim canısı
O duyguyu da tatıp öyle gideyim dedim
Zor ama hayırlısı bakalım Kendine iyi bak Ay Yapım Ceo'su İsmini öğrenememenin verdiği buruklukla gidiyorum bilesin
Eyvallah, özel olarak pek konuşamasak da sen de benim sevdiğim arkadaşlarımdandın, hep çok iyi anlaştık bugüne kadar, kendine çok iyi bak aga
Hayırdır sen niye gidiyorsun Helal olsun, benim de hakkım helaldir.
Gördüm, dönecektim merak etmeÖzeli görmedin mi
Çok teşekkür ederim, giderayak bu övgüleri duymak güzel Ben de beklemiyordum kendimden bu kadarınıYolun açık olsun, sık sık uğrarsın inşallah.
Hedeflerine ulaştıktan sonra full-time olarak bekliyoruz yine. Forumda bugüne kadar onlarca belki yüzlerce farklı yöneticiyle çalıştım ama sen gerçekten en iyilerinden biriydin. @darksaal'ın kaybından bu yana en büyük kayıp olacak forum için.
@mrt-06 ile efsane ikiliydiniz, bu ikilinin bozulması hiç hoş olmadı. Şimdi tek @mrt-06'ya mahkum kaldık. Neyse beterin beteri var @denizz19 veya @Yiğitt'e de mahkum kalabilirdik.
Eltim de üzülür ya öyle deme. @destereaa azıcık konuyu neşelendirmek adına @destere tüm forum bir yana ekimde geldiğinde davul çalar artık ayoll zaten kaana beddua edip gitmişti forumdan gitmesine dahil
kapak fotosundan esinlendim
@Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL @Bully
Hayırlısı be Eray'ım Belki dönerim bir gün, kim bilirÖncelikle kalıcı olarak veda edemezsin bunu sen de biliyorsun. Belki uzun sürer ama temelli bir veda olmayacağından eminim. Forum için çok önemli birisin verdiğin emekler unutulmayacak. Umarım tüm amaçlarını gerçekleştirmiş olarak aramıza dönersin. Özleyeceğiz seni.
Bu arada söylenince aklıma geldi bari Dizi Savaşları'nı tamamlayıp gitseydin.
Teşekkürler eski dostum Umut, hakkını helal et kendine iyi bakDuyunca bende şaşırdım. Tabi ki üzüldüm. Forum için önemli bi isimdin sensiz zor olur bir çoğu için forum. Benim içinse son zamanlarda bir şeyleri atlatmış olsakta pek farketmeyecek açıkçası.
Seni sanırım en iyi ben anlıyorum. Geçen sene okul bitmeden bende ara vermiştim aslında bırakmıştım çünkü okulum bitecek işe girmem gerekecekti engel olur diyordum iyi ki ara vermişim çünkü çok iyi konsantre olup hayatımı düzene soktum. İşe girdim okulu bitirdim iyi şeyler kazandım. Umarım aynı talih sana da güler.
İçerde Dizi savaşlarında iyi gidiyordu onu iyi birine teslim etde git @turkuazz gönüllüydü galiba.
Ben geçen veda konusunu açtığımda 'Hoscakal Eski dost' gibi bi cümle kurmuştun. Bende Hoscakal Eski Dost diyorum. Hayatında başarılar..
Teşekkürler Harun'um, son zamanlardaki durgunluğumun sebebini anlamışsındır artıkŞok oldum açıkçası ama iş okul filan olunca diyecek bir şey bulamıyorum.
Forumun önde gelen isimlerinde biriydin cidden birde hoşgörülü ürün. Yokluğun çok belli olacak gibi..
Daha yazmak istemiyorum vedaları sevmem. Zaten Sosyal medya hesapların olduğu için veda mesajı yazmayacağım.
Gençlerin önünü açalım dedik artıkOlumlu tarafından bakacak olursak MusicSurvivor'da yarı finaller için bir kişilik kontenjan açıldı.
Böyle bir konuda bile hakkında espri yapabileceğim kaç kişi var ki şurada, çok özleyeceğiz.
Oh kurtuluyorum senden de gıcık etiketlerinden dehadsiz ne demek bırakıyorum.ss arada gelirsin yine
ay neyse kız @Çiğdem- gitti mi bir bak şuna ben de rahat rahat yayılayım şuraya dedikodusunu yapalım
Ekli dosyayı görüntüle 56058
son paragraftaki seçenekleri görünce tepkim
Ekli dosyayı görüntüle 56059
Teşekkür ederim Deniz, keşke son yaşananlar yaşanmasaydı ama yapacak bir şey yok, ben yine de güzel anılarımızla hatırlayacağım seni. Güzel bir arkadaşlığımız olmuştu, onu görmezden gelmek bana yakışmaz. Benim sana hakkım helaldir, sen de helal et.Sen beni beğenmiyorsun ama yakında elinde tek ben kalınca göreceğim seni
@Bully son dönemlerde çeşitli sıkıntılar yaşamış dahi olsak da önceki hukukumuza dayanarak gitmene üzüldüğümü söyleyebilirim. Açıkçası pek beklemediğim bir veda ne yalan söyleyeyim. Ama kendin için bir şeyler yapmak istiyorsun anlayabiliyorum seni de. Temelli gitmeyeceğini umut ediyorum elbette her ne kadar aramız limoni de olsa forumun en önemli isimlerinden biri olduğun da aşikar inkar etmek Olmaz. Neyse umarım her şeyi yoluna koyar ve geri dönersin
Teşekkürler Batuş'um, hayırlısı bakalım kendine iyi bakŞimdi buradaki arkadaşlar gibi uzun uzun yazamayacağım ama üzüldüm Forumda sevdiğim üyeler bir bir gidiyor umarım dönmemek üzere gitmezsin.
Seni kabuğundan çıkarıp foruma kazandırdığım için mutluyum Öyle tabii, her şeyde bir hayır vardırSeni en iyi ben anliyorum canım çünkü bende benzer sebeplerden dolayı bırakıyorum forumu.
Yazında dikkatimi çeken 1 sene önce ayrılmaya niyetlenmiş olman. Iyikide ozaman ayrılmamışsın yoksa şuanki bağımızı kurmamış olurduk.
Forum en büyük temel taşını kaybediyor ve benim bu forumda reel hayatım ve hatta sağlık problemlerimi anlattığım tek kişisin. Daha öncede söylediğim gibi zor zamanlarimda bana yol arkadaşı oldun.
İlk açıkladığında destekledim düşünceni çünkü biliyorumki hayatın daha iyi bir düzene girecek
Zaten iletişimimiz devam edeceği için ve bende ayrılacağım için özlenmeyeceksin
Teşekkür ederim Mehmet, ben de seni özleyeceğim Hayatımın düzene girmesi için bu kararı almam gerekiyordu, güzel dileklerin için teşekkürler, sana bir yardımım olmuşsa ne mutlu banaBunu duyunca çok çok üzüldüm sana çok fazla alışmıştık @Bully öncelikle şunu söyleyeyim seni çok özleyeceğim,kararın çok üzdü ama sen bu kararı almışsın hakkını helal et,umarım hayatta istediğin herşey olur,burada birçok yardımın oldu bana,seni tanıdığıma da çok mutluyum,kendine çok iyi bak,hayatta herşey istediğin şekilde olmasını diliyorum
Senle pek konuşamasak da haxball ve GS konusunda muhabbetlerimiz olmuştu en azından.Hedeflerinde başarılı olursun inşallah. Allah yolunu açık etsin. Umarım geri dönersin.
Bilmem mi canım kardeşim, sen de öylesin benim için, neler neler paylaştık birlikte.. Seni yalnız bıraktığım için üzgünüm kader ortağımCanım kardeşim benim için çok özel olduğunu biliyorsun, özelden yazdıklarımı tekrarlamayacağım ama seni forumda çok özleyeceğim. Umarım hedeflerinde başarılı olursun...
Acıtasyon yapmayalım lutfen dediğim gibi 3 ayda 1, yılda eder 4 kere...Bi haftasonu bekleriz yook olurda gelmezsen kim daha burulucak tartışmayalım bileAynen kardeşim görüşeceğiz tabii ki, ben gidiyorum ama bağlantıyı koparmıyoruz, bana bu forumun en büyük kazançlarından birisin
İyi ki seni kazandırmışım buraya Ben de özleyeceğim ama yapacak bir şey yok Özelden demiştim zaten muhteşem dörtlüyü üç silahşörlere çevirirsiniz artık diye. ss
Ben gidiyorum ama eminim sen benden daha çok şey katacaksın buraya, kattın da zaten. İnşallah diyelim canısı
O duyguyu da tatıp öyle gideyim dedim
Zor ama hayırlısı bakalım Kendine iyi bak Ay Yapım Ceo'su İsmini öğrenememenin verdiği buruklukla gidiyorum bilesin
Eyvallah, özel olarak pek konuşamasak da sen de benim sevdiğim arkadaşlarımdandın, hep çok iyi anlaştık bugüne kadar, kendine çok iyi bak aga
Hayırdır sen niye gidiyorsun Helal olsun, benim de hakkım helaldir.
Saolsunlaraa ben diyeceklerimi dedim aslında ama adetden burayaza birşeyler karalamak gerekirse forumda hep olması gekeren bazı üyeler var bunlardan biriside sendin oyüzden tüm forumun üzüldüğünü düşünüyorum yorumlarda o yönden inş birgün dönersin @Bully ve bizde forumda umarım duruyor oluruz
Yani herkesle vedalaştıktan sonra gitmeyi planlıyorum, arkamda gözü yaşlı kimse kalmasın@Bully ne zaman veda ediyorsun tam olarak? Ondan önce sohbet etsek biraz?