Bully'den Veda..

Güle güle. Vedalari hiç sevmem malesef :(
Teşekkürler Mustafa, ben de sevmem aslında ama 4 yılımı verdiğim forumdan habersiz bir şekilde ayrılmak bana yakışmazdı. :D

Öyle fazla muhabbetimiz olmadı ama enteresan ve eğlenceli birisin, bir konuda da ortak noktamız var aslında :A Kendine iyi bak :)

Kaan'ım ya. :( Benim gelmemi bekledin gitmek için? Gerçekten çok üzüldüm ben şaka felan zannetim şimdi başlığı görünce. Off içime öküz oturdu gece gece. Gerçekten ayrılmanı istemiyorum. Foruma renk katan bir simasın ve benim için gerçekten değerlisin. Böyle konuları görünce gerçekten üzülüyorum. Bak ben çok fazla giremiyorum. Yani şu an bu veda konusunda bana göre senin yaptığın çok yanlış şeyler olmuş. 1. önceliğin her zaman reel hayatın olmalı, bu sanal ortamlar kesinlikle önüne geçmemeli. Mesela ben şahsen çok uzun yıllar önce sosyal medya hesaplarımı kapattım. Ve buradan da çoğu kez uzaklaştım. Bazen zorunluluklardan bazen kendi isteğimle. Hiçbir zaman önceliğim olmadı. Kimsenin de bence önceliği bu olmamalı. O kadar zamanını çalıyor ki, gerçekten anlamıyorsun. Bence azda olsa girebilirsin. Ben mezun oldum mesela. Yüksek lisans fikri de aklımda gelecek yıllar için. Foruma girmen buna engel değil, senin elinde olan bir şey ne kadar zaman harcayacağın bu ortama. O yüzden hayatını ona göre ayarlayıp şahsen girebilirsin. Etkinliklere katılmazsın, yönetim kısmından çıkarsın. Ama bir şekilde girebilirsin. Mesela bende yoğun bir döneme gireceğim bir ay içerisinde. O zaman benim içinde çok zor olacak ama foruma ne zaman ne kadar süre ayırabileceğim bu benim elimde. İyi düşün istiyorum, gerçi eminim iyi düşünmüşsündür, bu kararı alabilmek kolay değil netice de. Zorunlulukların, ihtiyaçların var ama ne bileyim tekrar bir düşün planla. :ozur:

Daha özelden yazmadın bile. Dertleşemedik bile. :bağır: Kaan'ım ya... :T:
Maalesef öyle oldu be Esra'm, sağlık olsun diyelim. :( Üzülme, özelden çok konuşamamış olsak da kalbimde ayrı bir yerin hep olacak. Sen de değerlisin benim için :bhr:

İşte ben senin gibi irademe hakim olamıyorum maalesef, ben foruma girdi mi çıkmak bilmem, o ayarlamayı yapamam. Bu karar tabii ki bir anda alınmadı, benim için çok zor olacak ama yapmam gerek, forumsuzluğa alışmak, hayatımı düzene sokmam zorundayım..

İş kadını olduğun günleri görebilmek, sevincini paylaşmak isterdim, sana da yakışır he :A

aa azıcık konuyu neşelendirmek adına @destere tüm forum bir yana ekimde geldiğinde davul çalar artık ayoll zaten kaana beddua edip gitmişti forumdan gitmesine dahil :A
kapak fotosundan esinlendim :F
giphy.gif

@Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL @Bully
Özler o beni ya, bana attığı lafları yetiştirirsiniz artık bana, ben de sizin aracılığınızla beddua ederim ona :A

Gökhan Türkmen'e, Tarkan'a laf attığı, atıştığımız günleri mumla arayacak. ss

Son düzenleme:
Seni kabuğundan çıkarıp foruma kazandırdığım için mutluyum :D Öyle tabii, her şeyde bir hayır vardır :D

Güzel paylaşımlarımız, anılarımız oldu seninle, teşekkür ederim her şey için :D

İnşallah öyle olur canım, aynı şeyi senin hayatın için de diliyorum. :)

Aynen, sen de özlenmeyeceksin :A
Son cümle bi tuhaf hissettirdi :A yazmaz olaydim :F sana hediyeler ayarlamayı özleyeceğim ama :A

Bende teşekür ederim canım :Z bizim "tartışmalarımız" bile benim içim güzel birer anı :D :A

Ne demek gidiyorum? :T:
Ne la bu, bir hafta gelen gelene, sonra ki hafta giden gidene. :(

Bu forum sayesinde tanıdığım, dost diyebileceğim ender kişilerden birisin ve şimdi gidiyorum diyorsun. Biz sensiz ne yapacağız?

Arada bir diyordun da öylesine diyordun zannetmiştim. Gerekçelerin her ne kadar haklı olsa da elbet sende bir gün dönersin inşallah. Yani yok öyle bırakıp gitmek.

Her ne kadar Whatsapp/Instagram falan haberini alsam da forumda olman başkaydı. Tadı tuzu derler ya baya bir eksiliyor şimdi..

Yolun açık olsun.. Allaha emanet ol.. ama hayatta bir gün dahi olsa yüzyüze görüşeceğiz, unutma. Bu diğer kotkafa içinde geçerli. :A

Forum sayesinde senin gibi sonuna kadar güvenebileceğim bir dost kazandığım için kendi adima çok mutluyum be melun :A

Bu forumda seninle ilgili bir sürü anı yaşadık yeri geldi üzüldük yeri geldi güldük yeri geldi dertleştik :D Bunlar unutulmaz anılar. Senin sevdiğin şeylere anti olmayı çok severdim hatta bazen kızdırdığımda olurdu eğer kirdiysam affola :D Özellikle 2014 survivorunda yaşadığımız tatlı sert tartışmalar unutulmaz :D

İlk defa bu yıl birçok ortak paydamız oldu bu da güzel bir detaydı. Neyse zaten iletişimimiz devam eder her türlü. Yine de foruma girdiğimde her yerde yokluğun belli olacak :(

Yolun açık olsun kardeşim...

Son düzenleme:
Hayırlısı be Eray'ım :A Belki dönerim bir gün, kim bilir :D

Teşekkür ederim, güveniyorum sana yönetim kadrosunda :D Ben de sizleri özleyeceğim, konularınla forumumuzu canlı tutmaya devam et :A

Dizi Savaşları ve Yıldızlar Yarışıyor benim de aklımda, İçerde ve Yiğit Özşener'e sahip bulup öyle giderim zaten :D Ben önce davranıp @turkuazz'dan kapmıştım İçerde'yi, şimdi ayağına fırsat geldi, umarım bunu değerlendirir :A

Teşekkürler eski dostum Umut, hakkını helal et kendine iyi bak :X

İnşallah bakalım, temennimiz o yönde :D

turkuazz yarışmak ister umarım, gitmeden İçerde ve Yiğit Özşener'i halledip öyle gitmek istiyorum :D

Teşekkürler Harun'um, son zamanlardaki durgunluğumun sebebini anlamışsındır artık :A

Ben de sevmem ama habersiz gitme kötülüğünü yaşatamazdım sizlere :A Aynen görüşürüz illa ki oralardan :D

Gençlerin önünü açalım dedik artık :A

Ben de sizleri özleyeceğim, üzülme ya yazarım izleryazar'dan arada :A

Hakkımı yediğini düşünüyorsun yani iyi.:A Neyse kelime oyunu yapıp seni yormim helal hoş olsun.:D

Oh kurtuluyorum senden de gıcık etiketlerinden de :A

Özellikle Muhteşem Yüzyıl zamanlarımızı özleyeceğim :D Gerçi niye özlüyorsam kaybeden tarafta yer almıştım ben. ss

Iyy Koriş'ini de al git :A

Teşekkür ederim Deniz, keşke son yaşananlar yaşanmasaydı ama yapacak bir şey yok, ben yine de güzel anılarımızla hatırlayacağım seni. :) Güzel bir arkadaşlığımız olmuştu, onu görmezden gelmek bana yakışmaz. Benim sana hakkım helaldir, sen de helal et. :)

Ve askerlik hayatında da başarılar. :)

Teşekkürler Batuş'um, hayırlısı bakalım kendine iyi bak :D

Seni kabuğundan çıkarıp foruma kazandırdığım için mutluyum :D Öyle tabii, her şeyde bir hayır vardır :D

Güzel paylaşımlarımız, anılarımız oldu seninle, teşekkür ederim her şey için :D

İnşallah öyle olur canım, aynı şeyi senin hayatın için de diliyorum. :)

Aynen, sen de özlenmeyeceksin :A
Benim de hakkım helal elbette. Kimseyi ettiğimiz kavgalarla hatırlamak zaten yakışmaz bize öyle bir şey Yok. Kırgın Çiçekler'in slogan sözü vardı onu söyleyeyim rüzgar aileyi savurduğunda geriye sadece Kırgın Çiçekler kalır :D niye söyledim bilmiyorum ama içimden geldi sanırım bizim duruma eşdeğer.

Ne diyebilirim ki üzdün cok üzdün ama senin icin daha iyi olacagindan dolayi da mutluyum. Hayatinda her seyin hayirlisiyla istedigin gibi olmasini diliyorum. Forumda en sevdigim insanlardan birisin umarim bir gün her seyi yoluna koydyktan sonra tekrar dönersin. Hakkini helal et,kendine iyi bak,yolun acik olsun seviyorum seni kardesim :) :)

Canım kaanım benim seninle öz abla kardeş gibi olduk biliyorsun gitme nedenini biliyorum çok iyi anlıyorum seni gitmek zorundaydın kal diyemedim sana ama her zaman görüşeceğiz inşallah ben yine ablan olmaya devam edeceğim tüm kalbimle tüm dualarımla yanında olacağım..

Gerçekten çok üzüldüm ve çok şaşırdım ancak veda etme sebebini anlayabiliyorum ve sana hak veriyorum. Bir çok ortak noktamız vardı seninle, izlediğimiz diziler olsun, tuttuğumuz takım olsun... Kısa zamanda bu kadar samimi olabildiğim, 'kardeşim' diyebildiğim nadir insanlardan oldun benim için. Umarım hedeflerinin hepsini gerçekleştirip, hayatını istediğin şekilde düzene sokabilirsin ve ilerde aramıza tekrar dönebilirsin kardeşim.

Tüm kalbimle ve dualarımla yanındayım. Şu ana kadar bir çok konuda bana yardımcı oldun, hepsi için teşekkürler. Yolun açık olsun kardeşim, özleyeceğiz seni. :)

Bu arada yarıştığın yarışmalarda kullandığın dizi ve karakterleri devredecek birini arıyorsan bu konuda yardımcı olabilirim seve seve, biliyorsun. :) @Bully

@Bully doğru pek yakındık sayılmaz ama forum içinde baya iyi ilişkimiz vardı.
Üzüldüm.
Çok emeğin var forumda. Bir gün yine döneceksin eminim...
Ama veda sebepin haklı denenler yüzünden olmuş. 2014cü yılda foruma aktifliğimin artması benim de derslerime ve hayatıma ciddi etki etmişdi. Sonra zaten kendim dengeyi sağladım, şu an ise günde bi kaç kez kısa girdiğim bi yer haline geldi forum. Bu tarz bişey de yapabilirdin bence. Ama neyse, hayatında ve derslerinde başarılar dilerimmm dostum.

Son cümle bi tuhaf hissettirdi :A yazmaz olaydim :F sana hediyeler ayarlamayı özleyeceğim ama :A

Bende teşekür ederim canım :Z bizim "tartışmalarımız" bile benim içim güzel birer anı :D :A
Yanlış konuda gıcıklık yapacağın tuttu, oh olsun sana :A Son hediyemi bekliyor olacağım :A

Senin için öyle olabilir tabii, bundan sonra yaşanmaz artık diye düşünüyorum :A

Ne demek gidiyorum? :T:
Ne la bu, bir hafta gelen gelene, sonra ki hafta giden gidene. :(

Bu forum sayesinde tanıdığım, dost diyebileceğim ender kişilerden birisin ve şimdi gidiyorum diyorsun. Biz sensiz ne yapacağız?

Arada bir diyordun da öylesine diyordun zannetmiştim. Gerekçelerin her ne kadar haklı olsa da elbet sende bir gün dönersin inşallah. Yani yok öyle bırakıp gitmek.

Her ne kadar Whatsapp/Instagram falan haberini alsam da forumda olman başkaydı. Tadı tuzu derler ya baya bir eksiliyor şimdi..

Yolun açık olsun.. Allaha emanet ol.. ama hayatta bir gün dahi olsa yüzyüze görüşeceğiz, unutma. Bu diğer kotkafa içinde geçerli. :A
Abim benim seviliyorsun, iyi ki tanımışım seni :D Üzülme, biz zaten sürekli irtibat halinde olacağız seninle :A

Sana yazacam bi ara, konuşmamız gereken şeyler var :D

Eyvallah abi, sen de. Aynen o meyhane sofrasına oturulacak, dertleşilecek :A

Son düzenleme:
Yanlış bir düşünce tarzı bu. Her zaman da söyledim. Bir şeye başlamak için başka bir şeyden vazgeçmek. İnternete girmeden yeni hayat mı kuracaksın kardeşim? Ve ya Sosyallik olmadan sadece tekbaşına. Daha az girersin. 1 saat ayırırsın. Olur biter. Şimdi bu kararı aldın bilgisayarı çöpe mi atacaksın? 1 beyin 2-3 işi birlikte yapabilir. Zaten bu kadar kolay da ayrılamazsın. Kaçarak hayatını hiç bir zaman dengeye sokamazsın.

Yanlış konuda gıcıklık yapacağın tuttu, oh olsun sana :A Son hediyemi bekliyor olacağım :A

Senin için öyle olabilir tabii, bundan sonra yaşanmaz artık diye düşünüyorum :A

Abim benim seviliyorsun, iyi ki tanımışım seni :D Üzülme, biz zaten sürekli irtibat halinde olacağız seninle :A

Sana yazacam bi ara, konuşmamız gereken şeyler var :D

Eyvallah abi, sen de. Aynen o meyhane sofrasına oturulacak, dertleşilecek :A
Haha yani senin icin güzel ani degil :A yok canim yasanmaz zaten uzun zamandirda yasanmiyordu artik ve forum disinda daha kiymetli olur arkadaslik :A

Forum sayesinde senin gibi sonuna kadar güvenebileceğim bir dost kazandığım için kendi adima çok mutluyum be melun :A

Bu forumda seninle ilgili bir sürü anı yaşadık yeri geldi üzüldük yeri geldi güldük yeri geldi dertleştik :D Bunlar unutulmaz anılar. Senin sevdiğin şeylere anti olmayı çok severdim hatta bazen kızdırdığımda olurdu eğer kirdiysam affola :D Özellikle 2014 survivorunda yaşadığımız tatlı sert tartışmalar unutulmaz :D

İlk defa bu yıl birçok ortak paydamız oldu bu da güzel bir detaydı. Neyse zaten iletişimimiz devam eder her türlü. Yine de foruma girdiğimde her yerde yokluğun belli olacak :(

Yolun açık olsun kardeşim...
Eyvallah kardeşim, foruma geldiğimde bana ilk yazanlardan oldun, zamanla da çok güzel bir dostluğa başladık, senin gibi güvenilir bir insanı hayatıma kattığım için ben de çok mutluyum, iyi ki tanımışım seni :D

Aynen neler neler yaşadık beraber :A 2014-2015 zamanları efsaneydi özellikle. :(

Bu sene ilginç bir şekilde birçok ortak noktada buluştuk :A Tabii ki devam edecek, forumdan bana yazmaya devam edersin belki ben varmışım gibi :A Alışkanlık olmuştur sonuçta benle geyik yapmak :A Başka platformlardan görüşeceğiz artık :D

Senin de melunum, kendine çok iyi bak :D

Benim de hakkım helal elbette. Kimseyi ettiğimiz kavgalarla hatırlamak zaten yakışmaz bize öyle bir şey Yok. Kırgın Çiçekler'in slogan sözü vardı onu söyleyeyim rüzgar aileyi savurduğunda geriye sadece Kırgın Çiçekler kalır :D niye söyledim bilmiyorum ama içimden geldi sanırım bizim duruma eşdeğer.
Kırgınlar'ı katmasa olmaz :A Veda konumdan soğudum bir anda :A

İçerde - Kırgınlar ve Medcezir - Karagül tartışmalarımızı hiç unutmayacağım, güzel anılardı :D

Hayatın ve geleceğin tabii ki daha önemli ama temelli gidiyormuş gibi yazmayın düzene girdikten sonra tekrar dönersin inşallah.

Liste etkinliğinin en aktif ismiydin eksikliğin belli olacak, muhakkak sen de özleyeceksin :)

Neyse görüşmek dileği ile kal sağlıcakla..

Ne diyebilirim ki üzdün cok üzdün ama senin icin daha iyi olacagindan dolayi da mutluyum. Hayatinda her seyin hayirlisiyla istedigin gibi olmasini diliyorum. Forumda en sevdigim insanlardan birisin umarim bir gün her seyi yoluna koydyktan sonra tekrar dönersin. Hakkini helal et,kendine iyi bak,yolun acik olsun seviyorum seni kardesim :) :)
Eyvallah kardeşim, sen de benim en sevdiğim dostlarımdan oldun. Hani özelden pek konuşamadık ama seni ayrı bir severdim hala da severim gerçi :A Bu söz de benden sana gelsin :D

İyi dostlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsiniz ancak orda olduklarını hep bilirsiniz..

Sen de helal et hakkını ve kendine iyi bak, seviliyorsun, inşallah yeniden görüşebiliriz :D Sana da başarılar diliyorum hayatında dostum. :)

Canım kaanım benim seninle öz abla kardeş gibi olduk biliyorsun gitme nedenini biliyorum çok iyi anlıyorum seni gitmek zorundaydın kal diyemedim sana ama her zaman görüşeceğiz inşallah ben yine ablan olmaya devam edeceğim tüm kalbimle tüm dualarımla yanında olacağım..
Teşekkürler abla güzel sözlerin, dileklerin için, hakkını helal et kendine iyi bak :D Hayat bu nolacağı belli olmaz, bir daha görüşememek var :D

Son düzenleme:
Eyvallah kardeşim, sen de benim en sevdiğim dostlarımdan oldun. Hani özelden pek konuşamadık ama seni ayrı bir severdim hala da severim gerçi :A Bu söz de benden sana gelsin :D

Sen de helal et hakkını ve kendine iyi bak, seviliyorsun, inşallah yeniden görüşebiliriz :D Sana da başarılar diliyorum hayatında dostum. :)

Teşekkürler abla güzel sözlerin, dileklerin için, hakkını helal et kendine iyi bak :D Hayat bu nolacağı belli olmaz, bir daha görüşememek var :D

:(Deme öyle twiiterden görüşmeye devam edecez senden haber alamazsam üzülürüm biliyosun

Saolsunlar :D

Canım, bu forum bensiz yürüyecektir, asıl sensiz yürümez, yokluğumda daha büyük iş düşecek sana :A Enerjim düştüğünde hep yükselttin, bana sürekli neşe ve güzel enerji saçtın :bhr:

Atacan'ıma dediğim senin için de geçerli zaten, muhteşem dörtlü efsanesi devam edecek forum dışında da :Z Hayırlısı cadıcım, bakalım, yaşayıp göreceğiz :D

Yani herkesle vedalaştıktan sonra gitmeyi planlıyorum, arkamda gözü yaşlı kimse kalmasın :A

Yarın da buralardayım, Çarşamba gitmiş olurum diye düşünüyorum, neden olmasın :D
tşşk ederim cnm @mrt-06 a desteğimiz hep sürücek tabi :bhr:

geçen yılda ara vericektin ısrarımızla kalmıstın aslında buda bir ara olsa daha kabullenir olurdu ama tamamen gitmeyi hala kabullenemedik işte :( burada alıştık birbirimize gelecek yaz bu günlerde burda olursun inş hatta bu konuyu açtığın tarihte bekliyoruz bu konudan bildirimini :Z:Z:Z @Yiğitt