Teşekkürler Mustafa, ben de sevmem aslında ama 4 yılımı verdiğim forumdan habersiz bir şekilde ayrılmak bana yakışmazdı.Güle güle. Vedalari hiç sevmem malesef
Öyle fazla muhabbetimiz olmadı ama enteresan ve eğlenceli birisin, bir konuda da ortak noktamız var aslında Kendine iyi bak
Maalesef öyle oldu be Esra'm, sağlık olsun diyelim. Üzülme, özelden çok konuşamamış olsak da kalbimde ayrı bir yerin hep olacak. Sen de değerlisin benim içinKaan'ım ya. Benim gelmemi bekledin gitmek için? Gerçekten çok üzüldüm ben şaka felan zannetim şimdi başlığı görünce. Off içime öküz oturdu gece gece. Gerçekten ayrılmanı istemiyorum. Foruma renk katan bir simasın ve benim için gerçekten değerlisin. Böyle konuları görünce gerçekten üzülüyorum. Bak ben çok fazla giremiyorum. Yani şu an bu veda konusunda bana göre senin yaptığın çok yanlış şeyler olmuş. 1. önceliğin her zaman reel hayatın olmalı, bu sanal ortamlar kesinlikle önüne geçmemeli. Mesela ben şahsen çok uzun yıllar önce sosyal medya hesaplarımı kapattım. Ve buradan da çoğu kez uzaklaştım. Bazen zorunluluklardan bazen kendi isteğimle. Hiçbir zaman önceliğim olmadı. Kimsenin de bence önceliği bu olmamalı. O kadar zamanını çalıyor ki, gerçekten anlamıyorsun. Bence azda olsa girebilirsin. Ben mezun oldum mesela. Yüksek lisans fikri de aklımda gelecek yıllar için. Foruma girmen buna engel değil, senin elinde olan bir şey ne kadar zaman harcayacağın bu ortama. O yüzden hayatını ona göre ayarlayıp şahsen girebilirsin. Etkinliklere katılmazsın, yönetim kısmından çıkarsın. Ama bir şekilde girebilirsin. Mesela bende yoğun bir döneme gireceğim bir ay içerisinde. O zaman benim içinde çok zor olacak ama foruma ne zaman ne kadar süre ayırabileceğim bu benim elimde. İyi düşün istiyorum, gerçi eminim iyi düşünmüşsündür, bu kararı alabilmek kolay değil netice de. Zorunlulukların, ihtiyaçların var ama ne bileyim tekrar bir düşün planla.
Daha özelden yazmadın bile. Dertleşemedik bile. Kaan'ım ya...
İşte ben senin gibi irademe hakim olamıyorum maalesef, ben foruma girdi mi çıkmak bilmem, o ayarlamayı yapamam. Bu karar tabii ki bir anda alınmadı, benim için çok zor olacak ama yapmam gerek, forumsuzluğa alışmak, hayatımı düzene sokmam zorundayım..
İş kadını olduğun günleri görebilmek, sevincini paylaşmak isterdim, sana da yakışır he
Özler o beni ya, bana attığı lafları yetiştirirsiniz artık bana, ben de sizin aracılığınızla beddua ederim onaaa azıcık konuyu neşelendirmek adına @destere tüm forum bir yana ekimde geldiğinde davul çalar artık ayoll zaten kaana beddua edip gitmişti forumdan gitmesine dahil
kapak fotosundan esinlendim
@Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @EFE UYSAL @Bully
Gökhan Türkmen'e, Tarkan'a laf attığı, atıştığımız günleri mumla arayacak. ss
Son düzenleme: