Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu.Teşekkürler güzel yorumların için.Valla anlamadım kime uyuyormuşum ben?Neysem oyum ben kimseye uymam.
Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu.Teşekkürler güzel yorumların için.Valla anlamadım kime uyuyormuşum ben?Neysem oyum ben kimseye uymam.
Anladım.Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu.Yani kimseden etkilenme diyeyim öyleyse.
Saolasın.@Bully süper bir arkadaştır değerli bir arkadaştır hafif totoş dizilerine kaçar başka kusuru yoktur
Meluna bakın hele.Akıncı bir arkadaştı ama Akını gitti şimdi ise Gökhancı oldu onun da en kısa sürede gitmesi temennimiz
[HASHTAG]#sinsigokhankeser[/HASHTAG] gitse de rahatlasakMeluna bakın hele.Gökhan şampiyon olup bir nebze teselli edecek beni inşallah.
Teşekkür ederim dostum.Forumdaki kankam
Çok seviyorum işini çok titizlikle yapıyor🙂
Gökhan varken siz Turboculara rahat yok.[HASHTAG]#sinsigokhankeser[/HASHTAG] gitse de rahatlasak
Hayır olamayacakTeşekkür ederim dostum.
Gökhan varken siz Turboculara rahat yok.Şampiyon olacak zaten kendisi inşallah.
Zoruna mı gitti
Biz seni özlemedikZoruna mı gitti8 gün yoktuk napalım yani
Hoşbulduk bu arada gençler ben de sizleri özledim.
Aferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.Biz seni özlemedik( Çarpıldı )
Zoruna mı gitti8 gün yoktuk napalım yani
Hoşbulduk bu arada gençler ben de sizleri özledim.
Yok beAferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.
Bully Yiğit bana canım sıkılıyor diyorduAferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler.Acıyı biz çekiyoruz ama tam bir işgl zaten yeşilde yakışmamış.
Tabii tabii.Yok beKafa dinledim sen yokken geldin başımı ağrıttın yine
Melunsun işteGidip süt sağman lazımdı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?