Bu Konuda Kendini Eleştir

  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yok, herzaman ki gibi haksız olan biziz ona göre :)

Anlık durumumuz bu...

Funny (227).jpg
 
Yeni gördüm bunu ve evet ben burca laf attım @Angelica 'ya değil. Onun kendisinden rahatsız olsam zaten tek kelime yazmazdım kendisine. Kendini burcuna çok kaptırdığı için böyle algıladı anlaşılan.

Ben kaptırmıyorum ki :A ben burç okumayı paylaşmayı seviyorum dile getirende benim rahatsız oluyorum dediğin için konu buraya geldi zeynep:A
 
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok sulugözlüyüm,bir insan gazete haberi okurken yada animasyon izlerken ağlar mı :ozur:

İnsanlara çabuk güveniyorum biranda bağ kurup sonra ortada salkımı kalmamış bağ gibi kalabiliyorum.

Kinci değilim ve insanları çok alttan alıyorum, karşımdaki kırılmasında ben kırılayım .....

Herşeyin son kararını veren ben olmalıyım ama insanlardan etkilendiğim oluyor ve ilerisi için hatalı karar vermiş olabiliyorum.


Not: Bu konuyu gerçekten beğendim ama tabi dürüst olabilene @Tolstoyevski
 
Genel olarak son dönemde aşırı tembelleştim, onun önüne geçmeliyim... Pandemi döneminde öğrencilik gerçekten de pek verimli geçmedi, geçmesi gerekirken.

Oldum olası alıngan ve fazla duygusal birisi oldum ve son dönemde zaman zaman bu daha yoğun şekle gelir oldu bazen. Bu gerçekten yorucu bir zaaf. Üç günlük dünyada değmeyecek ölçüde sonuçlara neden olabiliyor, insan daha da üzüldüğüyle ve üzdüğüyle kalıyor.

Aynı zamanda biraz da takıntı olayı gerçekten yoğunlaştı, bu hem zararsız hem zararlı ölçüde. Zararsız olanları zaten söz etmeye gerek yok, ancak zararlı tarzda olanlar ise unutamamak olayı. Bir şey eğer içimde ukte kaldıysa seneler sonra bile unutamıyorum, içimde acı his kalmaya devam ediyor bir hiç uğruna.

Zamanı değerlendirme konusunda kendime tokat atmalıyım artık, mecazen yani... İnanılmaz berbat bir zaman yönetimine sahibim son senelerde. Halbuki 24 saat fazlasıyla yeterli bir süre, ama plansız programsız yaşamak resmen ömrü ziyan ediyor.

Ve tabi ki uyku problemi, 6-7 senedir bir türlü düzenli disiplinli olarak 23.00 - 07.00 arası uyuma alışkanlığı kazanamadım. Aslında her şeyin kaynağı uyku düzeni. Uyku düzeni sağlansa diğer problemler de domino etkisiyle yavaş yavaş giderilebilir... Sağlıklı zihin için öncelikle sağlıklı uyku. O da bizde ne arar...