MS değil miydi bu. Trip mi yemek istiyorsun sen de gece gece?BŞB'de jüri başkanlığını unutabilirsin.
MS değil miydi bu. Trip mi yemek istiyorsun sen de gece gece?BŞB'de jüri başkanlığını unutabilirsin.
Evet, seninle uğraşmak hobi oldu yine bana.MS değil miydi bu. Trip mi yemek istiyorsun sen de gece gece?
Duygularımız karşılıklıEvet, seninle uğraşmak hobi oldu yine bana.
Aynı durumdayım, bundan sonra keşke dememek için elimden geleni yapacağım.Cok fazla keskelerim var hayatimda, ve bu keskeler hala etkiliyor hayatimi...
Aynı durumdayım, bundan sonra keşke dememek için elimden geleni yapacağım.
Benim “keşke" dediğim şeyler şunlar belki doğru olanı yapmışımdır ama bilmiyorum. Hayatımda aşırı gereksiz, aşırı itici, kalp kıran insanlar oldu. Bazen aklıma geliyor, adam bana o kadar laf söylemiş ben niye ağzımı açıp ona karşılık vermedim diye düşünüyorum, sorguluyorum. Belki ben ona aynısını gereksiz, haksız yere yapsaydım şuan vicdanım da rahat olmayacaktı. Çok düşünüyorum bu mevzuları. Bir söylenilen söz bile insanı çok etkileyebiliyor. Kafaya takılacak birşey değil ama bilmiyorum. Şöyle bir yapım da var ilahi adalete inanıyorum. Kim - kime ne yaparsa Allah mutlaka onun aynısını önüne getirir. Ondan içim çok rahat.Hani derler ya, bugünün isini yarina birakma diye, o hesap... cünkü yarina biraktin mi, cogu zaman öbür güne de birakiyorsun, aliskanlik yapiyor.. sonra yillar sonra "keske" diyorsun, ama zaman gecmis oluyor.. bana 20 yasindayken derlerdi, gencsin enerjiksin yap bir seyler diye. Simdi 15 sene sonra diyebiliyorum, keske yapsaydim...
Maşallah tü tü tü.Ne kadar yakaşıklısın aşkom Ahmed.
ABIIIIIIII BI INSAN NEDEN HIC DEGISMEZ HALA AYNIYIM @Yakamoz-AsiAynı durumdayım, bundan sonra keşke dememek için elimden geleni yapacağım.
ABIIIIIIII BI INSAN NEDEN HIC DEGISMEZ HALA AYNIYIM @Yakamoz-Asi
suc kaderde degil ama sen bilirsin
suc kaderde degil ama sen bilirsin