Yok, sadece balık burcu ve yalnız değilim
Peki neden seni rahatsız ediyorum belli yalnız olmadığın
Yok, sadece balık burcu ve yalnız değilim
Burçlara kesinlikle inanmıyorum bir kaç tesadüfü özellik çıkıyor diye doğru oluyor. O kadar çok şeyden bahsediyor ki illa bir tane tutuyor mesela ben de titizim ayrıntıcıyım burcuma uyuyor diye burcum nasılsa öyle olacağım bende baskın diye bir şey yok. İnana da bir şey demem. Sonuçta buna insanlarında bir kaç inandığına dair bir açıklaması var.
Peki neden seni rahatsız ediyorum
Abla sen dünya üzerindeki tek balık burcu musun, balık burcunu savunma derneği daire başkanı mısın? Neden "balık burcu beni rahatsız ediyor" cümlesini üzerine alınıyorsun?
Yaaa ben de koç erkeğiyim burç yorumlarına göre dünya üzerindeki en şerefsiz insanımsssssssssssssssss
Burca inanana saygım var ama ama amaBurçlara kesinlikle inanmıyorum bir kaç tesadüfü özellik çıkıyor diye doğru oluyor. O kadar çok şeyden bahsediyor ki illa bir tane tutuyor mesela ben de titizim ayrıntıcıyım burcuma uyuyor diye burcum nasılsa öyle olacağım bende baskın diye bir şey yok. İnana da bir şey demem. Sonuçta buna insanlarında bir kaç inandığına dair bir açıklaması var.
Peki neden seni rahatsız ediyorum
Bu kesinlikle doğru değil. Her aynı ay veya aynı gün doğan insan aynı değildir.Çünkü o burçta doğduğun için özelliklerini taşıyorsun
@Tolstoyevski artı bir kaç arkadaşım daha balık burcu. Tols fazla şey yapmıyor gerçi ya da yok yok, o na da başka nedenlerden tepki gösterdiğim oluyor ama senin gibi sık sık paylaşım yapan birileri daha var reelde tanıdığım.Çünkü balık burcuyum şuanda bana söyleniyor dimi karşılıklı konuşuyoruz ben balık burcuyum dedim aldığım yorum o dimi
Burca inanana saygım var ama ama ama
Herşeyi burca bağlamak bazen sinirimi bozmakta
Her burç için sabırlı- eğlenceli- duygusal- yazabiliyor. Her Kova burcu aynı değildir.
Ben misal inatçı biriysem inatçıyım maalesef ve burcum bu, oyüzden elimde olan birşey değil demiyorum 😏
Bu kesinlikle doğru değil. Her aynı ay veya aynı gün doğan insan aynı değildir.
Rahatsızlık meselesine gelince. Mevzu sandığın gibi değil. Başka bir gün detaylıca konuşalım yine.
@Tolstoyevski artı bir kaç arkadaşım daha balık burcu. Tols fazla şey yapmıyor gerçi ya d ayık yok, o na da başka nedenlerden tepki gösterdiğim oluyor ama senin gibi sık sık paylaşım yapan birileri daha var reelde tanıdığım.
Hajhdhkskdöslsm bu neYaaa ben de koç erkeğiyim burç yorumlarına göre dünya üzerindeki en şerefsiz insanımsssssssssssssssss
Yoo öyle tam olarakKoç burcu öyle biri değil ki
Çünkü balık burcuyum şuanda bana söyleniyor dimi karşılıklı konuşuyoruz ben balık burcuyum dedim aldığım yorum o dimi
Yoo öyle tam olarak
Burçlara inanan birçok kişiye göre en son ilişki yaşanması gereken grupmuş sözde
Hayır, sana söylenmiyor. Genelleme yapılmış ancak sen üzerine alınmışsın her zaman olduğu gibi.
Yine bu butona basma vakti geldi...
Ekli dosyayı görüntüle 92536
Yok canım olurmu, herzaman sen haklısın tabiki.he zeynep senin dediğin gibi sen haklısın olurmu ve doğru insan hangi burçta doğuyorsa taşıyor özelliği bilmiyorsun zeynep yorum yapma bence
Yok canım olurmu, herzaman sen haklısın tabiki.
Ben zaten burç konularında yorum yazmıyorum bilmediğim için
Ama her aynı burçta olan kişilerin aynı olduğunada inanmıyorum.
Ya burcu aynı olan insanlar farklı olabilir ben bu kadar inanmıyorum zatenKoç burcu erkeği özgür olmak ister aşık olduğu güvendiği insanla yuva kurmak ister
Eleştirme konusunda uygundu aslında ama tamam herzamanki gibi kapatalım konuyu.Zeynep tartışmayalım olurmu ?
Yeni gördüm bunu ve evet ben burca laf attım @Angelica 'ya değil. Onun kendisinden rahatsız olsam zaten tek kelime yazmazdım kendisine. Kendini burcuna çok kaptırdığı için böyle algıladı anlaşılan.Abla sen dünya üzerindeki tek balık burcu musun, balık burcunu savunma derneği daire başkanı mısın? Neden "balık burcu beni rahatsız ediyor" cümlesini üzerine alınıyorsun?
İşte senin bir açıklaman var ama ben inanmıyorum ablaÇünkü o burçta doğduğun için özelliklerini taşıyorsun