bir an önce dizibox ı aç ve izle hemde görüntüler şahane o sitedeayy o diziyi unuttum ben 😱
gölge avcıları , legion ve blac sails yeni bölümelrine henüz bakamadım cnm![]()
bir an önce dizibox ı aç ve izle hemde görüntüler şahane o sitedeayy o diziyi unuttum ben 😱
gölge avcıları , legion ve blac sails yeni bölümelrine henüz bakamadım cnm![]()
Kem gözlere gelebiliriz haklısın.bu şarkıyı beni jolene lere kaptırmamak için yazdın heraldeşarkının güftesi hogathaya aitmiş
aynen aynen sevişiyoruz resmen) tahtaya vur tahtaya nazar değmesin bize
)
senin yarışmanın finali gelince haber verirsin artık finalde muhteşem oylarımı harcamaya karar verdimKem gözlere gelebiliriz haklısın.![]()
Tamamdır ben hatırlatırım o zaman.senin yarışmanın finali gelince haber verirsin artık finalde muhteşem oylarımı harcamaya karar verdim![]()
İnşallah karsi tarafta karadenizli @Çiğdem- @sürgünüm falan yoktur![]()
Herkes kolaya kaciyor.![]()
![]()
Zaten o çakma karadenizliÇiğdem karadenize vermemiş oy 2000 2005 yılı yabancı popa vermiş oyunu![]()
Karadeniz de kolay olur ki Zaten. 1.olmak isteyen hemen Kazım Koyuncuyu seçecek ve 1.olacak.Herkes kolaya kaciyor.![]()
![]()
hahaha ayy 40 yılın başı bir işe yaramışsın ayoll pop öne geçmişİnşallah karsi tarafta karadenizli @Çiğdem- @sürgünüm falan yoktur![]()
Karadeniz de kolay olur ki Zaten. 1.olmak isteyen hemen Kazım Koyuncuyu seçecek ve 1.olacak.![]()
Bunu bilmek için müzisyen olmaya gerek YokNereden biliyorsun?![]()
24:00 kadar gönderme süresi oluyordu değilmi cnm aklımda çok seçenek var önce diğerleri bir kapışsınlar seçsinler ondan sonra karar vericem ben sakin kafaylaŞarkı Seçimleri Bu Akşam 22.00'da!