hogatha kemençeyi nasıl bir alet olarak düşünüyor acaba davul zurnayla karıştırmış olmasınGerçekten ablam çok ketum birisi.
hogatha kemençeyi nasıl bir alet olarak düşünüyor acaba davul zurnayla karıştırmış olmasınGerçekten ablam çok ketum birisi.
Artık bilemiycem ama koskoca Karadeniz müziklerine çok dar bir pencereden baktığı kesin.hogatha kemençeyi nasıl bir alet olarak düşünüyor acaba davul zurnayla karıştırmış olmasın
ben hülya polatı bekliyorum olaya geniş pencereden bakarım hep hogatha gibi değilim yaniArtık bilemiycem ama koskoca Karadeniz müziklerine çok dar bir pencereden baktığı kesin.
hey gidi karadenizde kemençe yokmu ? nasıl karadenizlisin hogatha allah seni napsın baştan sona kemençeyle söyleniyor ha dersenki zıplayıp hoplamıyorlar olur ama kemençe yok demeyesin ?
bu arada ankette oyum tabikide KARADENİZ
İlk defa bir ittifak içindesiniz.
Valla ben bir çok karadeniz şarkısı biliyorum o yüzden benim açımdan sorun yok
Sanki sen seçeceksin
Oy verme adına dedim ben herhalde ben seçmicem ben biraz değişiklik olsun karadeniz müziği çok eğlenceli bir tarzdır ondan o olsun dedim tabii anketten çıkacak sonuça saygı duyarız
Sen önce Hey Gidi Karadenizin finalini yap artık
Karadeniz seçilecek artık haftaya kısmetse seçilir sizin kategori.@EFE UYSAL kanki pop müzik der misin
Kendisi doğruyu bulup müttefikim oldu 2000-2005 fikri benden çıkmıştı
hhahah ayy asıl iltifak içinde olan sizsiniz beee @destere ile ne güzel anlaşıyormussunuz siz ayoll 1 yıldır yapamadığım şeyi gerçekleştirdiniz vllaben hülya polatı bekliyorum olaya geniş pencereden bakarım hep hogatha gibi değilim yani
Bu aralar @destere eltimle gerçekten çok iyi anlaşıyoruz ablacım.hhahah ayy asıl iltifak içinde olan sizsiniz beee @destere ile ne güzel anlaşıyormussunuz siz ayoll 1 yıldır yapamadığım şeyi gerçekleştirdiniz vlla
@destere aa evet hülya polat uyar ama onu bile kemence var diye elediler ayoll bak şu şarkısıyla yarışmıştı birisi unuttum kim olduğunu elediler ohaa yanı
Hhahah oh ohh maşşllah konsepten daha önemli bu bence ben ozaman biraz daha ikinizin aynı fikirde olduğu şeylere karşı çıkayım iyice kaynasın ayoll hep taktik bunlarBu aralar @destere eltimle gerçekten çok iyi anlaşıyoruz ablacım.
Geçen de beni özlediğini yazmış bir konuda mrt'yi göremedim bugün laflayamadık özledim yazmış.
@Bully ile @MayısKralı taşlamışlar hemen seni cnm aman kaçç@Çiğdem- oyunu değiştir
Bu sefer de benle ilgilenip seni dışlamasın.Hhahah oh ohh maşşllah konsepten daha önemli bu bence ben ozaman biraz daha ikinizin aynı fikirde olduğu şeylere karşı çıkayım iyice kaynasın ayoll hep taktik bunlar
@destere
@Bully ile @MayısKralı taşlamışlar hemen seni cnm aman kaçç
Hhahaha ikinizde beni dışlayamazsınız biriniz yavuklum biriniz kardeşim öyle kolay değil ayollBu sefer de benle ilgilenip seni dışlamasın.