TVen Bu Şarkı Benim 9. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Evlilik Temalı Şarkılar

Oy: 0 0.0%
  • Aşk Temalı Şarkılar

• Yabancı Rock Müzik

• Türk Sanat Müziği

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Karadeniz müzikleri o yöreği yansıtan, o yörenin lehçesine uygun şarkıların oluştuğu çok geniş bir konsept, illa gıy gıy kemençeden oluşmuyor. :D

Karadeniz müzikleri o yöreği yansıtan, o yörenin lehçesine uygun şarkıların oluştuğu çok geniş bir konsept, illa gıy gıy kemençeden oluşmuyor. :D
Dimi Atacan'ım ya. :A Ne güzel dedin. :A
kurban olun siz o kemenceye kemence olamdan akradeniz şarkısı olmaz :A :A :A

gıy gıymış :kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Anladım. :D

Pop dışında rock, sanat müziği (Yeşilçam), arabesk müzik, seçildi onun dışında diğer türleri de ankete koyuyorum ancak oy almıyor yapacak bir şey yok. :D

Sana bir şey demiyorum zaten ben pop dışındaki türlere daha sıcak bakıyorum sadece :D

Aynen, bizi dusunmuyorsunuz bari kendinizi dusunun karadeniz secilirse kel alaka sarkilar secilir :A @MasacRE- @vadikızı
Eee bu yarışmayı kazanacak ismin de haketmesi lazım sadece pop dinlemekle olmuyor bu işler :A

Sana bir şey demiyorum zaten ben pop dışındaki türlere daha sıcak bakıyorum sadece :D

Eee by yarışmayı kazanacak ismin de haketmesi lazım sadece pop dinlemekle olmuyor bu işler :A
Ben bana bir şey diyorsun diye demedim zaten durumu açıkladım jüri başkanım. :A

@Çiğdem- kendi yörenin müziklerini yanlış tanıtıyorsun maalesef. :A

Bu arada üstte ben gıy gıy derken senin sadece müzikleri kemençeye indirgemeni eleştirdim yoksa kötü olduğundan değil. Yörenin müziğini bu kadar dar bir penceren ele almamalısın abla. :A
Lazlar kemencesiz müziğe karadeniz müziği demez ayol sizin gibi karadeniz müziklerini sevmeyenler için yapılmış diğerleri onlar türk halk müziğine giriyor daha çok zaten o yönde ödül almıslıkları var bu yüzden @batuhankaralar ın yanındayım ben pop seçecez çünkü sizin amacınız kaardeniz haftası yapmak değil ayoll :A :A :A

Lazlar kemencesiz müziğe karadeniz müziği demez ayol sizin gibi karadeniz müziklerini sevmeyenler için yapılmış diğerleri onlar türk halk müziğine giriyor daha çok zaten o yönde ödül almıslıkları var bu yüzden @batuhankaralar ın yanındayım ben pop seçecez çünkü sizin amacınız kaardeniz haftası yapmak değil ayoll :A :A :A
Gözlüğümü attım ablacım. :A

@FaJi keşke beni dinleseydin. Gerçi sen de haklısın ne diyeyim. İlla ki birileri kayırılacaktı :)

Gelelim bu haftaya. 2000 - 2005 pop diyorum. Başarılar.

Hayır koymayacağım. :A

Onca zaman Karadeniz yarışmaları yapıldı bunları konuşmadık nedense her sorun Bu Şarkı Benim'de patlak veriyor. :A
Hhaha ayy zaten heygidi karadeniz yüzünden gıcık kaptımya bu olaya ben sandımkı kemence horon coşacaz baktım kendilerine uygun şarkılar seçiliyor önce davut güloğlu sonrada recebimle elendim neden çünkü karadeniz yarışmasına kemence ile geldiğim için
:A :A :A

Hhaha ayy zaten heygidi karadeniz yüzünden gıcık kaptımya bu olaya ben sandımkı kemence horon coşacaz baktım kendilerine uygun şarkılar seçiliyor önce davut güloğlu sonrada recebimle elendim neden çünkü karadeniz yarışmasına kemence ile geldiğim için
:A :A :A
hey gidi karadenizde kemençe yokmu ? nasıl karadenizlisin hogatha allah seni napsın baştan sona kemençeyle söyleniyor :) ha dersenki zıplayıp hoplamıyorlar olur ama kemençe yok demeyesin ? :)

bu arada ankette oyum tabikide KARADENİZ

hey gidi karadenizde kemençe yokmu ? nasıl karadenizlisin hogatha allah seni napsın baştan sona kemençeyle söyleniyor :) ha dersenki zıplayıp hoplamıyorlar olur ama kemençe yok demeyesin ? :)

bu arada ankette oyum tabikide KARADENİZ
Ben de bunu anlatmaya çalışıyordum. .ss