Dimi Atacan'ım ya. Ne güzel dedin.Karadeniz müzikleri o yöreği yansıtan, o yörenin lehçesine uygun şarkıların oluştuğu çok geniş bir konsept, illa gıy gıy kemençeden oluşmuyor.
Yanlış tanıtıyorlar Karadeniz müziklerini.Dimi Atacan'ım ya. Ne güzel dedin.
Karadeniz müzikleri o yöreği yansıtan, o yörenin lehçesine uygun şarkıların oluştuğu çok geniş bir konsept, illa gıy gıy kemençeden oluşmuyor.
kurban olun siz o kemenceye kemence olamdan akradeniz şarkısı olmazDimi Atacan'ım ya. Ne güzel dedin.
Anladım.
Pop dışında rock, sanat müziği (Yeşilçam), arabesk müzik, seçildi onun dışında diğer türleri de ankete koyuyorum ancak oy almıyor yapacak bir şey yok.
Eee bu yarışmayı kazanacak ismin de haketmesi lazım sadece pop dinlemekle olmuyor bu işler
Ben bana bir şey diyorsun diye demedim zaten durumu açıkladım jüri başkanım.Sana bir şey demiyorum zaten ben pop dışındaki türlere daha sıcak bakıyorum sadece
Eee by yarışmayı kazanacak ismin de haketmesi lazım sadece pop dinlemekle olmuyor bu işler
al sanaBen bana bir şey diyorsun diye demedim zaten durumu açıkladım jüri başkanım.
@Çiğdem- kendi yörenin müziklerini yanlış tanıtıyorsun maalesef.
Bu arada üstte ben gıy gıy derken senin sadece müzikleri kemençeye indirgemeni eleştirdim yoksa kötü olduğundan değil. Yörenin müziğini bu kadar dar bir penceren ele almamalısın abla.al sana
Lazlar kemencesiz müziğe karadeniz müziği demez ayol sizin gibi karadeniz müziklerini sevmeyenler için yapılmış diğerleri onlar türk halk müziğine giriyor daha çok zaten o yönde ödül almıslıkları var bu yüzden @batuhankaralar ın yanındayım ben pop seçecez çünkü sizin amacınız kaardeniz haftası yapmak değil ayollBu arada üstte ben gıy gıy derken senin sadece müzikleri kemençeye indirgemeni eleştirdim yoksa kötü olduğundan değil. Yörenin müziğini bu kadar dar bir penceren ele almamalısın abla.
Gözlüğümü attım ablacım.Lazlar kemencesiz müziğe karadeniz müziği demez ayol sizin gibi karadeniz müziklerini sevmeyenler için yapılmış diğerleri onlar türk halk müziğine giriyor daha çok zaten o yönde ödül almıslıkları var bu yüzden @batuhankaralar ın yanındayım ben pop seçecez çünkü sizin amacınız kaardeniz haftası yapmak değil ayoll
Kemence kuralı koyarsan değiştiririm oyumu ayollGözlüğümü attım ablacım.
Hayır koymayacağım.Kemence kuralı koyarsan değiştiririm oyumu ayoll
Hhaha ayy zaten heygidi karadeniz yüzünden gıcık kaptımya bu olaya ben sandımkı kemence horon coşacaz baktım kendilerine uygun şarkılar seçiliyor önce davut güloğlu sonrada recebimle elendim neden çünkü karadeniz yarışmasına kemence ile geldiğim içinHayır koymayacağım.
Onca zaman Karadeniz yarışmaları yapıldı bunları konuşmadık nedense her sorun Bu Şarkı Benim'de patlak veriyor.
hey gidi karadenizde kemençe yokmu ? nasıl karadenizlisin hogatha allah seni napsın baştan sona kemençeyle söyleniyor ha dersenki zıplayıp hoplamıyorlar olur ama kemençe yok demeyesin ?Hhaha ayy zaten heygidi karadeniz yüzünden gıcık kaptımya bu olaya ben sandımkı kemence horon coşacaz baktım kendilerine uygun şarkılar seçiliyor önce davut güloğlu sonrada recebimle elendim neden çünkü karadeniz yarışmasına kemence ile geldiğim için
Ben de bunu anlatmaya çalışıyordum. .sshey gidi karadenizde kemençe yokmu ? nasıl karadenizlisin hogatha allah seni napsın baştan sona kemençeyle söyleniyor ha dersenki zıplayıp hoplamıyorlar olur ama kemençe yok demeyesin ?
bu arada ankette oyum tabikide KARADENİZ
dedinde peki anladımı senin hogatha ablan oklavasıyla esip gürlüyor anlamaya niyeti yokBen de bunu anlatmaya çalışıyordum. .ss
Gerçekten ablam çok ketum birisi.dedinde peki anladımı senin hogatha ablan oklavasıyla esip gürlüyor anlamaya niyeti yok