bir an önce dizibox ı aç ve izle hemde görüntüler şahane o sitedeayy o diziyi unuttum ben 😱
gölge avcıları , legion ve blac sails yeni bölümelrine henüz bakamadım cnm
bir an önce dizibox ı aç ve izle hemde görüntüler şahane o sitedeayy o diziyi unuttum ben 😱
gölge avcıları , legion ve blac sails yeni bölümelrine henüz bakamadım cnm
Kem gözlere gelebiliriz haklısın.bu şarkıyı beni jolene lere kaptırmamak için yazdın heralde şarkının güftesi hogathaya aitmiş
aynen aynen sevişiyoruz resmen ) tahtaya vur tahtaya nazar değmesin bize )
senin yarışmanın finali gelince haber verirsin artık finalde muhteşem oylarımı harcamaya karar verdimKem gözlere gelebiliriz haklısın.
Tamamdır ben hatırlatırım o zaman.senin yarışmanın finali gelince haber verirsin artık finalde muhteşem oylarımı harcamaya karar verdim
İnşallah karsi tarafta karadenizli @Çiğdem- @sürgünüm falan yoktur
Herkes kolaya kaciyor.
Zaten o çakma karadenizliÇiğdem karadenize vermemiş oy 2000 2005 yılı yabancı popa vermiş oyunu
Karadeniz de kolay olur ki Zaten. 1.olmak isteyen hemen Kazım Koyuncuyu seçecek ve 1.olacak.Herkes kolaya kaciyor.
hahaha ayy 40 yılın başı bir işe yaramışsın ayoll pop öne geçmişİnşallah karsi tarafta karadenizli @Çiğdem- @sürgünüm falan yoktur
Karadeniz de kolay olur ki Zaten. 1.olmak isteyen hemen Kazım Koyuncuyu seçecek ve 1.olacak.
Bunu bilmek için müzisyen olmaya gerek YokNereden biliyorsun?
24:00 kadar gönderme süresi oluyordu değilmi cnm aklımda çok seçenek var önce diğerleri bir kapışsınlar seçsinler ondan sonra karar vericem ben sakin kafaylaŞarkı Seçimleri Bu Akşam 22.00'da!