TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Finalde 1. Olduğum şarkı ile yarışmak istemiş ezik.:kiki:

İlk Sayfa da ki kurallara ekleyin o zaman devamlı kafadan kurallar uydurulmasın sırf birinin gönlünü yapmak için @MayısKralı harcanamaz. Kliple paylaşın denildiğini ilk kez MayısKralı kazanınca duydum.

İlk Sayfa da ki kurallara ekleyin o zaman devamlı kafadan kurallar uydurulmasın sırf birinin gönlünü yapmak için @MayısKralı harcanamaz. Kliple paylaşın denildiğini ilk kez MayısKralı kazanınca duydum.

Bende anlayamıyorum birde VEVO seçilmesin denmiş atılan klip VEVO ee ben sadece isim yazdım o klip attı ne fark ediyor şimdi. :) @mrt-06

@mrt-06 çok fazla itiraz ettiğim için buna itiraz etmek istemedim ama daha önce böyle seçildiğini bende biliyorum. :)

Resmen göz göre göre hakkını yiyorlar. Diktalık mı var bu konuda ki itiraz edilmesin. Ben ne kurallarda görüyorum klip ile paylaşın diye ne de şarkı paylaşma duyurusunda. Sırf gönül yapmak için başka bir amaç yok..

Şuan çok sinirliyim daha fazla üstüme oynama.

@MayısKralı benim o amaçla yapmadığımı biliyor her ne kadar aynen dese de. Kendisi de biliyor zaten bu zamana kadar hiç kimsenin klipsiz paylaşmadığını.

Neden aptal yerine koyalım ki seni?
Seçilen şarkının kullanılmayacağını biliyorsun Harun? Ben orda düetse Rihanna ağırlıklı olsun dedim...

Resmen göz göre göre hakkını yiyorlar. Diktalık mı var bu konuda ki itiraz edilmesin. Ben ne kurallarda görüyorum klip ile paylaşın diye ne de şarkı paylaşma duyurusunda. Sırf gönül yapmak için başka bir amaç yok..

İtiraz ediyorum @mrt-06

Kurallarda klipler VEVO olmasın diyor ama atılan klip VEVO :D

Bunu atıyorum ve Diamonds'ı ben alıyorum, kurallara göre bu çıkıyor çünkü :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan