TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Ben 17 yarışmacı bulmuştum 5.sezonda ama sen 12'ye tamamlayabilmek için kendinde yarıştın fark-ı ben işte :F

Ama Lena'dan :bhr:
Ben bir şeye tamamlamak için kendim de yarışmadım yarışmak istediğim için yarıştım :F bir daha başlat bakalım hani senin halin şu an şu dün fohtu bugün koktu gibi bir şeysin gözümde :A düne kadar yalvardığın anlar gözümden gitmese ciddiye alırdım deniz oku lütfen deniz yarış lütfen :A

Bir sorum var şimdi Rihanna haftası diye gelecek haftalarda Rihanna şarkıları seçilemeyecek mi?

Her hafta ankette programla ilgili kişilerin oyları kabul ediliyor, yenilenen listemize göre ankette pompy, MEnes, Billy Kane'nin oyları kabul edilmediği için durum 10-9 yani Rihanna önde.

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Ahmad @batuhankaralar @MayısKralı @Harunnn60 @FaJi, @MasacRE-, @dosimosi, @Yakamoz-Asi, @vadikızı, @ozmoturk, @Aserat, @turkuazz, @xemrexxx, @vadikızı, @yatutarsa, @soo, @EFE UYSAL, @destere, @Amoureux, @tolgab, @dreamy, @Doğu

destere, Doğu, Amoureux anketlere neredeyse her hafta katılıyorlar, bu yüzden listeye dahil edildiler. Soran arkadaşlara cevaben...
aksini söyleseydin yolardım seni pis codmin :)

Konuya azıcık kalite gelsin bence :A

Aferin sana paranı güle güle harca :ok:
sandalyedeki şarkıyı unutmuşsun böyle eksik kalmış sıla :)

We Found Love (Yarı finali geçtimMS'de)

Diamonds (Finalde şampiyon oldum)

Love the way you lie (1. Olmuştum Çeyrek finale doğru)

Rude Boy (2. Olmuştum yine çeyrek finale doğru)

Only Girl (4. Hafta 1. Olmuştum.)

Work (MS'den sonra çıktı ama 1 milyar izlendi)

Where Have Your Been (Çeyrek finalde haftayı kurtarmıştım)

Dont Stop the Music (10.hafta falan ilk 2 yada 3'e girmiştim)

This is what you came for (1 milyar izlendi)

S&M (5.hafta 1. Olmuştum)

İyi bir şarkı. Monster. Eminem ile ilgi gören şarkılarından.:D

Bilmeyen yoktur BBHMM efsanesini.:D

@batuhankaralar @Çiğdem- @Harunnn60 @Ahmad @MayısKralı @FaJi
kalbim bitch better diyor başkada bişey demiyor seçene manevi desteklerimi sunuyorum burdan :)

özeline youtube dan ulaşabiliyorum istediğim an sen burda istediğin kadar sakla :)