Her neyse.Kışkırtma operasyonu ne ya, anketteki seçenekler azami 2 hafta kalıyor bunu sen de biliyorsun, ee Rihanna da bu hafta ankete gireceğini taa 2 hafta önce söylemiştim. Benim bazı mesajlarımı ciddiye almışsın. Ben sinir olunca mutlu mu oluyorsun yani. .ss
Forum yarışmalarına baksana o kadar hafta birinci oldu.Ben Rihanna hiç dinlemiyorum ve hiçbir şarkısını da tam anlamıyla bilmem
Hayır sesi zaten berbat, tipi de kazulet gibi nasıl dinlenir ki bu .ssForum yarışmalarına baksana o kadar hafta birinci oldu.
Rihanna ağırlıklı kısmı seçersen olur.Kesin bir şekilde Shakira ile olan düet kullanılmıyor mu @mrt-06
Seninle aynı fikirde olmadım diye yalaka mı oluyorum.Pardon da sen niye bu kadar yalakasın
Benimle aynı fikirde olmadığın için değil benim sözlerimi Umut'la istişare ederek dalgaya almaya çalıştığın için yalakasın yanlışın varSeninle aynı fikirde olmadım diye yalaka mı oluyorum.
Tabiiki her zaman haklının yanındayız hep destek tam destek.Hakkımı hela etmem konusmam bi daha iletişime geçmem gibi tehditlerde edildi. Ama sonuç nafile. Büyük galibiyet buyunzafen büyük bir haft bi bekliyor
Bu arada bu hat oy kullanırsın her halde.:☆
Z
Hepsi de berbat Rude Boy dışındaWe Found Love (Yarı finali geçtimMS'de)
Diamonds (Finalde şampiyon oldum)
Love the way you lie (1. Olmuştum Çeyrek finale doğru)
Rude Boy (2. Olmuştum yine çeyrek finale doğru)
Only Girl (4. Hafta 1. Olmuştum.)
Work (MS'den sonra çıktı ama 1 milyar izlendi)
Where Have Your Been (Çeyrek finalde haftayı kurtarmıştım)
Dont Stop the Music (10.hafta falan ilk 2 yada 3'e girmiştim)
This is what you came for (1 milyar izlendi)
S&M (5.hafta 1. Olmuştum)
İyi bir şarkı. Monster. Eminem ile ilgi gören şarkılarından.
Bilmeyen yoktur BBHMM efsanesini.
@batuhankaralar @Çiğdem- @Harunnn60 @Ahmad @MayısKralı @FaJi
Çocuklaşma sende dalgaya almayalım.Benimle aynı fikirde olmadığın için değil benim sözlerimi Umut'la istişare ederek dalgaya almaya çalıştığın için yalakasın yanlışın var
Benim sözlerimi en son dalgaya alabilecek kişilerden birisin kaldı ki daha düne kadar Umut için söylediklerini de unutmadı bu gözler bu kadar traji komik olmayın Allah aşkınaÇocuklaşma sende dalgaya almayalım.
Benim sözlerimi en son dalgaya alabilecek kişilerden birisin kaldı ki daha düne kadar Umut için söylediklerini de unutmadı bu gözler bu kadar traji komik olmayın Allah aşkınaÇocuklaşma sende dalgaya almayalım.
Kendisiyle samimiyetim olduğu için ciddileşerek şakalaştığım oluyor kimin ne düşündüğü umrumda değil.Benim sözlerimi en son dalgaya alabilecek kişilerden birisin kaldı ki daha düne kadar Umut için söylediklerini de unutmadı bu gözler bu kadar traji komik olmayın Allah aşkına
Benim sözlerimi en son dalgaya alabilecek kişilerden birisin kaldı ki daha düne kadar Umut için söylediklerini de unutmadı bu gözler bu kadar traji komik olmayın Allah aşkına
Daha bunun Gökhan Türkmen'i, Mustafa Sandal'ı var intikamını başka zaman alırsın.