TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Kendisiyle samimiyetim olduğu için ciddileşerek şakalaştığım oluyor kimin ne düşündüğü umrumda değil.
Niye ciddileştin canım az önce dalga geçiyordun ama :A gül gül tamam sana kıyamıyorum ben biraz kızdırmak istedim sevmesem uğraşmam :D

Konuya azıcık kalite gelsin bence :A

Aferin sana paranı güle güle harca :ok:

Beni bugün tek sinirlendiren nokta herkesin Karadeniz şarkılarına geçmesiydi ve bu senin "ittifak kurduk hadi oraya" sözünden sonra insanların oraya geçmesiydi. Ama sorsan onlara "Sıla seviyoruz o yüzden seçtik" diyecek olmaları.Yani sana denmiş bir şey değildi ama sen üstüne alındın yani sen sevdiğim birisin :A

@Billy Kane bu çığlık seslerini daha çok duyacağız. Bit hafta boyunca ağızlarından gelecek süper oldu süper.:Z
Aynen hep bir ağızdan Sıla şarkıları söyleyeceğiz o angut ördeği sesli karının şarkılarına talip olmayacağız :F

Beni bugün tek sinirlendiren nokta herkesin Karadeniz şarkılarına geçmesiydi ve bu senin "ittifak kurduk hadi oraya" sözünden sonra insanların oraya geçmesiydi. Ama sorsan onlara "Sıla seviyoruz o yüzden seçtik" diyecek olmaları.Yani sana denmiş bir şey değildi ama sen üstüne alındın yani sen sevdiğim birisin :A
Bu forumda yiyecek ekmeğin olmayacak :J

Tek şarkıcı seçilmesine pek iyi bakmıyorum, en iyi şarkılar açık ara belli oluyor diye heyacan olmuyor. :)
Ama Karadeniz seçiminden daha iyi Riri, Karadeniz çok zorlardı beni. :D

Murat'ın Sıla'yı ezmesi için önce sesinin güzel olması lazım ilk aşamayı geçerse 2.aşama 3.aşama var daha :F Ayrıca ben senin sunacağın pardon sunamayacağın yarışmalardan bahsediyorum. :A

İpek bir daha final göremez diye mi diyorsun bunu :kiki::kiki::kiki:

@sokak sanati bana da şarkı seçelim o kadar destek verdim :F

Bu olabiliyor mu :A @mrt-06 @sokak sanati

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan