Niye ciddileştin canım az önce dalga geçiyordun ama gül gül tamam sana kıyamıyorum ben biraz kızdırmak istedim sevmesem uğraşmamKendisiyle samimiyetim olduğu için ciddileşerek şakalaştığım oluyor kimin ne düşündüğü umrumda değil.
Niye ciddileştin canım az önce dalga geçiyordun ama gül gül tamam sana kıyamıyorum ben biraz kızdırmak istedim sevmesem uğraşmamKendisiyle samimiyetim olduğu için ciddileşerek şakalaştığım oluyor kimin ne düşündüğü umrumda değil.
Senin benle bir sorunun mu var açıkça de bakalım derdini. Muhattap alıp konuşuyorum karşımda seninle ama amaçsız amaçsız hareketler peşindesin. Ne yani komiklik mi yapıyorsun şu an
Senin benle bir sorunun mu var açıkça de bakalım derdini. Muhattap alıp konuşuyorum karşımda seninle ama amaçsız amaçsız hareketler peşindesin. Ne yani komiklik mi yapıyorsun şu an
Aferin sana paranı güle güle harcaSorunum yok bu mesajın şaka olduğunu anlayabilirsin nasıl yendik sizi ama
Konuya azıcık kalite gelsin bence
Aferin sana paranı güle güle harca
Aynen hep bir ağızdan Sıla şarkıları söyleyeceğiz o angut ördeği sesli karının şarkılarına talip olmayacağız@Billy Kane bu çığlık seslerini daha çok duyacağız. Bit hafta boyunca ağızlarından gelecek süper oldu süper.
Bu forumda yiyecek ekmeğin olmayacakBeni bugün tek sinirlendiren nokta herkesin Karadeniz şarkılarına geçmesiydi ve bu senin "ittifak kurduk hadi oraya" sözünden sonra insanların oraya geçmesiydi. Ama sorsan onlara "Sıla seviyoruz o yüzden seçtik" diyecek olmaları.Yani sana denmiş bir şey değildi ama sen üstüne alındın yani sen sevdiğim birisin
Aynen hep bir ağızdan Sıla şarkıları söyleyeceğiz o angut ördeği sesli karının şarkılarına talip olmayacağız
Bu forumda yiyecek ekmeğin olmayacak
Murat'ın Sıla'yı ezmesi için önce sesinin güzel olması lazım ilk aşamayı geçerse 2.aşama 3.aşama var daha Ayrıca ben senin sunacağın pardon sunamayacağın yarışmalardan bahsediyorum.Sen @Çiğdem- e söylede Benim Albümüm Allstar yapsında Murat Sıla'yı ezsin geçsin
Tek şarkıcı seçilmesine pek iyi bakmıyorum, en iyi şarkılar açık ara belli oluyor diye heyacan olmuyor.
Ama Karadeniz seçiminden daha iyi Riri, Karadeniz çok zorlardı beni.
Tek şarkıcı seçilmesine pek iyi bakmıyorum, en iyi şarkılar açık ara belli oluyor diye heyacan olmuyor.
Ama Karadeniz seçiminden daha iyi Riri, Karadeniz çok zorlardı beni.
Tebrikler küçük çocuk başardın bizi yenmeyiSiz Sıla söylersiniz ama oylamada Rihanna oylamak zorunda bırakırım.)
Murat'ın Sıla'yı ezmesi için önce sesinin güzel olması lazım ilk aşamayı geçerse 2.aşama 3.aşama var daha Ayrıca ben senin sunacağın pardon sunamayacağın yarışmalardan bahsediyorum.
İpek final görür de sen yarışacak yarışmacı bulur musun orası tartışılır işteİpek bir daha final göremez diye mi diyorsun bunu
Bilmiyorum, son 10dk'da bakacam.Sen ne seçeceksin.
İpek bir daha final göremez diye mi diyorsun bunu
@sokak sanati bana da şarkı seçelim o kadar destek verdim
Bu olabiliyor mu @mrt-06 @sokak sanati
İpek final görür de sen yarışacak yarışmacı bulur musun orası tartışılır işte
1 milyar izlenmesi var olabilir bence.